Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

€150 SPEELGELD EN
€50 AAN FREE SPINS

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE
AAN
2 CLAIM JE
BONUS
3 DOE EEN
STORTING

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

€150 SPEELGELD EN
€50 AAN FREE SPINS

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
DOE EEN
STORTING

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl

Meld je aan

In slechts een paar stappen

STORT & CLAIM

Stort min. €10 om de bonus te activeren

ONTVANG JOUW BONUS

Max. €150 speelgeld en tot €50 Free spins

Bookmakers Songfestival

Wil je bij bookmakers je Songfestival geluk gaan beproeven? Tegenwoordig kan het online. Bij een bookmaker voor het Songfestival kun je onder meer voorspellen welk land er met de winst vandoor gaat. Gaat het Zweden lukken om tweemaal op rij te winnen? Of gaat Nederland, na het desastreuze Songfestival van vorig jaar, een geweldige act sturen die kan winnen?

 

We vertellen je hieronder meer over de odds voor het Songfestival en wat je hiervan kunt verwachten. Daarnaast laten we je zien hoe vaak Eurovisie bookmakers het bij het juiste eind hebben. Hoe vaak komen grote verrassingen voor en in welke mate moet je hier rekening mee houden als je gaat Songfestival wedden? Ook tonen we je wat je kunt verwachten van bookmakers voor het Eurovisie Songfestival 2024. Wedden op het Eurovisie Songfestival doe je tegenwoordig eenvoudig en snel online.

Wat zijn Songfestival odds?

Als je gaat wedden op een evenement of een sportwedstrijd, krijg je te maken met odds. Odds staan ook wel bekend als quoteringen. Dit cijfer geeft weer in welke mate een bookmaker voor Eurovisie denkt dat er een kans is dat een gebeurtenis plaats zal vinden of niet. Odds kunnen op allerlei manieren weergegeven worden. Zo zijn er fractionele odds, waarbij de quotering als een breuk wordt getoond. Goede voorbeelden hiervan zijn 2/1 of 3/2.

 

Bij JACKS.NL tref je decimale odds aan. Hierbij wordt de quotering weergegeven in de vorm van een decimaal getal, bijvoorbeeld 1.20 of 2.00. Omgezet naar percentages geven deze odds weer dat de bookmaker denkt dat er respectievelijk 83% en 50% kans is op een gebeurtenis. Het handige aan decimale odds is dat ze duidelijk weergeven wat je kunt winnen. Bij een odd van 1.20 krijg je jouw inzet terug plus 20% van je inzet, bij een odd van 2.00 krijg je jouw inzet terug plus nog een keer je inzet. Hoe lager de odd, hoe hoger de kans dat iets gaat gebeuren en hoe lager de uitbetaling is.

 

Ga je bij bookmakers van het Eurovisie Songfestival wedden op het Songfestival, dan krijg je ook te maken met odds. Deze quoteringen vertellen je meer over hoe hoog een land ingeschat wordt door bookmakers van het Eurovisiesongfestival. Op meerdere manieren kan dit je helpen als je op het Songfestival gaat gokken. Je kunt de bookmakers volgen en ook wedden op het land dat de grootste kans wordt toegedicht. Maar je kunt ook zelf een inschatting maken van de kansen van landen en vervolgens op zoek gaan naar odds waarbij de bookmaker, volgens jou, een verkeerde inschatting maakt.

Hoe vaak hebben Eurovisionsongfestival bookmakers het bij het juiste eind?

Je hebt in Nederland bookmakers voor het Songfestival. Deze bookies voor het Songfestival bepalen op verschillende manieren hun quoteringen. Ze kijken naar welk land het vaakst gekozen wordt als winnaar door spelers, maar ook wordt er gebruikgemaakt van verschillende complexe statistische modellen. Daarnaast spelen elementen zoals de gunfactor en ontwikkelingen in de wereld een rol. Als een land in oorlog is, krijgt het vaak veel punten als een steuntje in de rug. Het kan ook zijn dat een land een (politiek) statement maakt dat in de smaak valt.

 

In de praktijk blijkt dat bookmakers in Nederland de Songfestival winnaar vaak correct voorspellen. De winnaar van het Eurovisie Songfestival wordt bepaald door het aantal punten dat een land krijgt van de vakjury en het aantal stemmen dat het ontvangt van het publiek. Hier hebben de bookmakers Songfestival in Nederland geen invloed op, waardoor het altijd een voorspelling blijft.

 

Het komt hierdoor wel eens voor dat de bookmakers van het Eurosongfestival het fout hebben. Zo werd in 2017 voorspeld dat Italië zou winnen, terwijl het land uiteindelijk zesde werd. Je kunt dus niet helemaal blind varen op wat de bookmakers van het Songfestival voorspellen als je gaat gokken op het Eurovisie Songfestival. Dit is helemaal het geval als je een Songfestival bet gaat plaatsen op lagere klasseringen. Vaak is hier meer onduidelijkheid over dan over welk land er gaat winnen. Maar onzekerheid maakt gokken op het Songfestival spannender en aantrekkelijker, want dit heeft ook zijn invloed op de Eurovisie Songfestival odds.

Eurovisie Songfestival 2024 bookmakers kanshebbers

Na de overwinning van Loreen met “Tattoo”, wordt het Eurovisie Songfestival in 2024 in Zweden gehouden. Dit houdt ook in dat Zweden, als gastland, automatisch is gekwalificeerd voor de finale. Gastlanden winnen over het algemeen niet nog een keer deze competitie. In de hele geschiedenis is het maar vier keer voorgekomen dat een land twee keer op rij wint. Het lukte Ierland zelfs om drie keer op rij te winnen (1992, 1993 en 1994). Ierland en Zweden zijn de twee landen met de meeste overwinningen: zeven keer in totaal. Hierdoor kan Zweden niet helemaal als kanshebber worden uitgesloten.

 

Er is op dit moment nog niets bekend over de acts die landen in gaan zenden. Dat maakt het voorspellen van een winnaar door bookmakers voor het Songfestival lastiger. De huidige odds kijken daarom vooral naar winnaars uit het verleden en recente winnaars. Door de oorlog wordt Oekraïne wederom gezien als kanshebber. Landen als Frankrijk, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk hebben vijfmaal gewonnen en behoren hierdoor altijd tot de kanshebbers. Ook Nederland heeft vijf keer het Songfestival gewonnen, maar het is afwachten hoe sterk onze act zal zijn. 

Wedden op het Eurovisie Songfestival

Al klaar om jouw Songfestival bets te plaatsen? Of je nu denkt dat Nederland gaat winnen of een ander land, je plaatst jouw inzet bij een bookmaker voor het Songfestival. Tegenwoordig kun je dit gemakkelijk en vlug online doen. Dat scheelt je tijd en moeite. Wij zijn benieuwd met wat voor acts alle deelnemende landen deze keer op de proppen komen. Jij ook?