Spelvoorwaarden

Strijd elk weekend in SlotMasters tegen andere spelers om kans te maken op Free Spins.
Speel tegen echte spelers, win gevechten en behaal een plek op het scorebord voor een kans op Free Spins.

Ben je bereid om je punten te beschermen en tegenstanders te verslaan? Ga de strijd aan en kies uit deze wapens wanneer een kist landt:
- Dief: steelt de helft van de punten van de tegenstander.
- Bom: vernietigt alle punten van de tegenstander.
- Bevriezen: bevriest kortdurig de rollen van de tegenstander.
- Schild: beschermt je kortdurig tegen alle aanvallen.

Wat?: Gratis, live, multi-player slot met verschillende prijzen.
Wanneer?: Dit toernooi loopt 3 maanden gedurende het weekend. Van 00:00 uur op zaterdag 1 april 2023, tot 23:59 uur op maandag 26 juni 2023. 
Hoe?: Laad het spel in de lobby en speel mee.

1. Algemeen

1.1 Voordat je meedoet met deze promotie is het belangrijk dat je deze promotievoorwaarden zorgvuldig leest, omdat ze belangrijke informatie bevatten. Door mee te spelen ga je akkoord met deze promotievoorwaarden.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op deze SlotMasters promotie (hierna te noemen "de promotie"). Ze moeten worden gelezen naast onze Algemene Voorwaarden (deze kunnen HIER worden gelezen) en de Bonusvoorwaarden (deze kunnen HIER worden gelezen).

2. Spelperiode

2.1 Deze promotie loopt elke zaterdag t/m maandag vanaf 1 april t/m 26 juni 2023.  (de "Promotieperiode").
      De toernooidagen lopen van 00:00 (CET) - 23:59 (CET).

 

3. Wie mag er mee doen met deze promotie?

3.1 Deze promotie is beschikbaar voor geregistreerde spelers op https://jacks.nl/ (de "Website").

Spelers* moeten:
a. ouder zijn dan 24 jaar;
b. gevestigd zijn in Nederland;
c. een actieve account hebben op https://jacks.nl/ (de 'Website'); en
d. niet uitgesloten zijn van het ontvangen van promoties/bonussen van de Website; (Dit is inclusief, maar niet beperkt tot: een RG-interventie, zelfuitsluiting, marketing en/of promotie opt-out enz.)

*(een "in aanmerking komende speler").

4. Hoe doe je mee met deze promotie?

4.1 Om deel te nemen aan deze promotie moet een in aanmerking komende speler
a. naar de promotiepagina van het SlotMasters Tournament gaan;
b. het SlotMasters gevecht starten (hieronder gedefinieerd);
c. SlotMasters gevechten spelen tijdens de toernooiperiode en punten verzamelen tijdens het spel (hieronder gedefinieerd) door:
i. het draaien van de rollen en
ii. het inzetten van wapens (hieronder gedefinieerd) wanneer deze beschikbaar zijn.

4.2. In aanmerking komende spelers die voldoende punten hebben verzameld van Slots Masters gevechten gedurende een toernooi zullen worden opgenomen op het scorebord.
4.3. Spelers zullen punten verdienen door rondes van 'gevechten' te voltooien. Aan het eind van elk gevecht wordt de eindscore van de spelers toegevoegd aan hun score op het scorebord.

4.4. In aanmerking komende spelers die het scorebord hebben bereikt, zullen hun zelfgekozen gebruikersnaam op het scorebord te zien krijgen. Door deel te nemen aan een Slot Masters-toernooi erkennen de in aanmerking komende spelers dat hun gebruikersnaam op het scorebord kan worden vermeld.
4.5. In aanmerking komende spelers die zich aan het eind van een promotieperiode in de top 450 op het scorebord plaatsen, zullen een prijs ontvangen.

 

5. Spelmechanisme

5.1. Het "SlotMasters Toernooi" is een gratis te spelen toernooi en bestaat uit gevechten tussen meerdere spelers ("Slot Masters Battles"). Spelers krijgen de kans om punten te verzamelen tijdens de toernooiperiode om een positie te veroveren op het scorebord en kans te maken op prijzen.
5.2. Er zal één SlotMasters scorebord zijn per promotieperiode, Prijzen worden 72 uur na elke promotieperiode uitbetaald.
De toernooien zullen tijdens de promotieperiode dagelijks worden gehouden op de volgende tijdstippen:
a. 00:00 tot 23:59 uur.
5.3. Het is geen vereiste voor een speler om gedurende de hele toernooiperiode in het spel te blijven. Spelers kunnen al hun beschikbare Slot Masters gevechten gebruiken (maximale toewijzing van 2 gevechten per dag). Elk gevecht duurt maximaal 2 minuten. Een nieuw toernooi begint op elke zaterdag van de promotieperiode. Punten kunnen alleen tijdens een toernooidag worden verzameld. Alle punten worden bevroren aan het einde van elke toernooidag. Punten kunnen worden verzameld en overgedragen worden naar het toernooi van de volgende dag.
5.4. De promotiepagina van het SlotMasters Toernooi zal de volgende details bevatten:
a. "Titel van het SlotMasters toernooi" - een SlotMasters versie van een specifiek RNG gebaseerd slot spel (de equivalente 'echt geld' slot spel versies zijn gecertificeerd door een onafhankelijk, geaccrediteerd test lab) (de Slot Masters versies hebben bonus rondes verwijderd en worden uitgevoerd door een random nummer generator om het spel willekeurig te maken).
b. "Gevechtsduur" - de duur van het gevecht.
c. "Aantal spelers" - het aantal spelers dat nodig is voor het gevecht.
d. "Spellen die je vandaag nog hebt" - het aantal gevechten dat een speler mag spelen tijdens de toernooidag / overgebleven voor de dag.
e. "Toernooi eindigt over" - de datum en tijd waarop de toernooiperiode eindigt.
f. "Toernooi start over" - de datum en tijd waarop de toernooiperiode begint.
g. "Beschikbare Wapens" - alle wapens en het aantal van elk beschikbaar voor het gevecht.


5.5.. Bij toegang tot de promotiepagina van het SlotMasters-toernooi moet een in aanmerking komende speler op "Spelen" klikken, wat een SlotMasters-gevecht zal starten. Spelers zullen tijdens de gevechtssessie met twee andere tegenstanders spelen.
5.6. Tegenstanders zijn andere in aanmerking komende spelers die willekeurig worden gekozen. In het geval dat er geen live spelers beschikbaar zijn tijdens de gevechtstijd, zal een speler tegen een geautomatiseerde BOT spelen.
5.7. Zodra het SlotMasters gevecht begint, moeten spelers op de "Spin" knop drukken om te spelen en op de spin knop blijven drukken om punten te verzamelen.
5.8. Wanneer een kist symbool op de middelste rol landt, zullen de rollen stoppen met draaien en een selectie van wapens tonen om uit te kiezen. Elk wapen heeft een andere kracht en kan worden gebruikt om meer punten te verzamelen, bestaande punten te beschermen of de punten van een tegenstander te beïnvloeden.
5.9. Spelers moeten een wapen kiezen en vervolgens een tegenstander selecteren om aan te vallen met hun gekozen wapen. Dit doe je door te klikken op het rode doelwit dat verschijnt boven de rollen van die tegenstander.
5.10. Wapengebruik:
a. Bom: Vernietigt alle punten van de tegenstander.
b. Dief: Steelt 50% van de punten van de tegenstander.
c. Schild: Verdedigt kortdurig alle aanvallen.
d. Bevriezen: Bevriest kortdurig de rollen van de tegenstanders.
5.11. Elk SlotMasters gevecht zal 2 minuten duren (de "Gevechtsduur").
5.12. De speler met de meeste punten aan het einde van het gevecht wint dat SlotsMasters gevecht.
5.13. Elke speler kan maximaal Twee (2) keer per dag deelnemen tijdens de promotieperiode. De hoogste score telt mee voor het scorebord van die dag.
5.14. Het scorebord wordt bijgewerkt na afloop van elk SlotMasters gevecht.
5.15. Zodra de toernooiperiode voorbij is, zullen spelers die in de top 450 van het scorebord staan beloond worden op basis van onderstaande prijzentabel.

 

6. Prijzen
 

6.1         

Positie

Prijs

1ste – 2de plaats

50 Free Spins t.w.v €1

3de – 10de plaats

25 Free Spins t.w.v €1

11de – 450ste plaats

25 Free Spins t.w.v €0,20 

 

6.2. Specifieke prijsvoorwaarden
Op elke toernooi weekend tijdens de promotieperiode zullen prijzen/beloningen met een totale waarde van €2.500 worden toegekend aan de 450 beste spelers op het scorebord (maximum aantal prijzen dat per promotieperiode wordt toegekend).

Prijzen voor het SlotMasters toernooi worden 72 uur na de promotieperiode toegekend aan de 450 beste spelers op het scorebord om 23:59:59 uur op basis van de prijzentabel. Spelers kunnen maximaal 1 prijs per promotieperiode winnen. De gratis spins worden beschikbaar gesteld in het bonusgedeelte van de rekening van een in aanmerking komende speler. Spelers moeten deze bonus accepteren en akkoord gaan met de bijbehorende voorwaarden. Prijzen worden binnen 72 uur na het einde van elke promotieperiode bijgeschreven.

 


6.3. Elke Free Spin hebben een waarde van €1 of €0.20.
6.4. Spelers moeten hun Free Spins gebruiken binnen 7 dagen nadat ze zijn bijgeschreven op hun account, anders worden ze ongeldig verklaard en kunnen ze niet opnieuw worden toegekend.
6.5. Eventuele winsten van de Free Spins worden bijgeschreven op het saldo van de speler. Er zijn geen inzetvereisten van toepassing op de winsten verkregen uit de Gratis Spins. 
6.6. Free Spins kunnen niet worden omgezet in geld.
6.3. De toegekende Free Spins kunnen alleen worden gespeeld op de volgende spellen;


10, 11 & 12 juni
Play’n Go | Fat Frankies

17, 18 & 19 juni
Greentube | Book of Ra Deluxe 10

24, 25 & 26 juni
Pragmatic Play | Big Bass Splash

 
7. Voorwaarden

 

7.1. De Organisator: JOI Gaming Ltd. (Tower SIXTY3, level 8, Tower Road 63, Sliema, SLM1609 in Malta). 
7.2. De Organisator behoudt zich het recht voor om deze promotie in te trekken voor iedereen die niet in aanmerking komt of uitgesloten is van onze aanbiedingen of promoties onder de Algemene Voorwaarden.
7.3. De Organisator kan beperkingen op je account plaatsen om te voldoen aan onze wettelijke en regelgevende verplichtingen, waaronder stortingsbeperkingen en beperkingen op de bonusaanbiedingen waaraan je kunt deelnemen. De Organisator is niet verantwoordelijk indien deze beperkingen, die maatregelen voor veiliger gokken kunnen omvatten, jouw vermogen beïnvloeden om aan de vereisten van deze promotie te voldoen en/of enige bonus, voordelen of prijzen vrij te geven.
7.4. De Organisator behoudt zich het recht voor om een promotie op elk moment te beëindigen, indien nodig om wettelijke en/of regelgevende redenen, inclusief indien nodig om fraude of ander onwettig gedrag te voorkomen.
7.5. Indien de Organisator vermoedt dat een speler probeert te frauderen of een frauduleuze activiteit uitvoert, behoudt de Organisator zich het recht voor om die speler te schorsen of te verwijderen van de Promotie, en/of het account van die speler te schorsen en/of de Promotie op te schorten in afwachting van verder onderzoek.
7.6. In het geval van een fout of systeemfout, of een fout bij het bijschrijven van winsten of bonussen op de rekening van een speler in verband met deze Promotie, behoudt de Organisator zich het recht voor om de fout te corrigeren en winsten als gevolg van een dergelijke fout in te houden in overeenstemming met zijn Algemene Voorwaarden.