WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Book of Dead spelen?


Je zou kunnen zeggen dat er al (te) veel slots zijn met de focus op het Oude Egypte.

 

Maar wist jij dat het Rich Wilde and the Book of Dead slot - een grafisch-visueel lust voor het oog - als een van de eerste slot door Play'n GO ontwikkeld werd met dit thema en ingebouwde bonusspelletjes?

Book of Dead doorstaat de tand des tijds met glans

Je zou kunnen zeggen dat er al (te) veel slots zijn met de focus op het Oude Egypte. Maar wist jij dat het Rich Wilde and the Book of Dead slot - een grafisch-visueel lust voor het oog - als een van de eerste slots ontwikkeld werd met dit thema en ingebouwde bonusspelletjes? In Nederland is dit nog altijd een van de meest gespeelde slots en niet zonder reden: ga terug in de tijd en dompel je onder in de mystieke wereld van Egyptische goden, farao’s, feniksen en Rich Wilde ‘himself’ als de ontdekkingsreiziger. Breng een bezoek aan de Pyramide en speel de schatten vrij met vermenigvuldigers, free spins en symbolen die je het maximale aan speelplezier bieden 

Book of Dead symbolen en max. uitbetalingen

De volgende kaarten en symbolen moet je in de gaten houden, want die kunnen je wel eens een aangename verrassing bezorgen: 

  • 10, J en Q - 100 munten; 
  • K en A - 150 munten;  
  • De Feniks (blauwe vogel) – 750 munten; 
  • Anubis (god met zwart hondje) – 750 munten; 
  • Gouden mummie masker – 2000 munten; 
  • Rich Wilde (ontdekkingsreiziger) –5.000 munten; 
  • Het Book zelf is het Wild-symbool (dus met bijv. 1 gouden masker en 1 Book telt dit als 2 maskers en ontvang je 5 munten);  
  • Het Book fungeert ook als Scatter-symbool: hiermee kan je het bonusspel vrijspelen (3 of meer Book-symbolen tijdens 1 enkele spin (ze hoeven niet op rij te staan).  

Free spins Book of Dead

Book of Dead free spins (gratis spins): in dit geval wordt uit de bestaande symbolen een bepaald bonussymbool voor jou gekozen; dit wordt het ‘expanding’ symbool genoemd. Dit kan op toevallige momenten - tijdens je free spins’- op je scherm opduiken en zorgt voor véle winnende combinaties. Als bijv. plotseling 80% van de vakken gevuld is met een Feniks, dan heb jij dik gewonnen als dit toevallig jouw expanding symbool is. Of win je nogmaals 3 Books op rij, dan worden nog eens 10 free spins toegevoegd. Gewonnen bedragen komen vanzelf op je balans.   

Bonusspel met de ‘Gamble’ functie

Je kan er soms voor kiezen om een netgemaakte winst om te zetten in een extra weddenschapje:  

  • Klik links op ‘Gamble’ en raadt wat de omgekeerde kaart is: kies een rode of zwarte kaart of klik op een kleur. Win je, dan wordt je originele winst verdubbeld.  
  • Wil je de extra weddenschap niet, dan klik je op ‘Collect’ en wordt de originele winst aan je totaal toegevoegd.

Book of Dead RTP – Return to Player

Een RTP wordt over vele duizenden spins berekend, dus altijd op lange termijn. Dit is het uitkeringspercentage wat je mag verwachten van dit Book of Dead slot: 96%. Ter vergelijking: de RTP van fysieke casino’s (dus niet op je gsm of laptop) ligt tussen de 70% en 90%, en is zelden hoger dan 92%.  

Book of Dead spelen bij JACKS.NL

Wil jij dit spel eens uitproberen? Kom dan gerust langs voor een JACKS.NL Book of Dead ritje – en uiteraard de Book of Dead free spins - om het allemaal nog spannender te maken. Hier bij JACKS.NL zijn we 24/7 online. Hopelijk tot gauw!  Ook interessant om te lezen