WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Book of Ra Deluxe spelen?


Vond je Book of Ra leuk? Nu is er het Book of Ra Deluxe online slot. Op meerdere fronten is dit een verbeterde versie van het origineel, waaronder op het gebied van de Return to Player. Het feit dat je op de lange termijn meer geld overhoudt bij Book of Ra Deluxe, zal voor spelers al genoeg reden zijn om deze online gokkast eens te proberen. Misschien hoor jij ook wel bij die groep?

Book of Ra Deluxe

Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder vertellen we je meer over hoe het Book of Ra Deluxe online slot werkt en wat spelers van deze online gokkast vinden. Ook vertellen we je meer over het uitbetalingspercentage van dit video slot en hoeveel je minimaal en maximaal als inzet kunt plaatsen per beurt.


Book of Ra Deluxe slot speluitleg

De leukste elementen van de originele gokkast zijn behouden, maar dan net iets verfijnder. Het speelveld bestaat uit vijf rollen die allemaal drie symbolen bevatten. Daarnaast zijn er tien winlijnen. Het doel van het spel is om dezelfde symbolen te draaien op een winlijn. Afhankelijk van de symbolen waarmee je wint, kan dit je een flinke winst opleveren.

Er zijn zowel wild als scatter symbolen. De wild symbolen kunnen een winnende combinatie compleet maken, ongeacht om welk symbool het gaat. Je kunt ze zien als de jokers van het spel. Draai je drie of meer scatter symbolen (het boek van Ra), dan activeer je het bonusspel van het Book of Ra Deluxe online slot. Hier kun je de echt flinke winsten behalen. Bovendien is dit een gratis spins bonusronde. Dat is nog eens Book of Ra Deluxe slot free play. Daarnaast is er nog de Book of Ra Deluxe Gamble Feature, waarbij je jouw winst na een draaibeurt kunt verdubbelen.


Book of Ra Deluxe slot review

Spelers zijn het erover eens dat Book of Ra Deluxe een verbeterde versie is van het origineel. De gameplay van Book of Ra staat nog als een huis, maar dankzij bonus features zoals het bonusspel en de Gamble Feature beschikt deze online gokkast over nog meer extra’s. Bovendien kiezen spelers altijd voor online gokkasten met hoge uitbetalingspercentages, want dit kan hen nu eenmaal meer opleveren. Denk jij er ook zo over?


Uitleg over Book of Ra Deluxe RTP

Veel spelers vinden Book of Ra Deluxe een verbetering ten opzichte van origineel dankzij de hogere RTP oftewel een hoger uitbetalingspercentage. Waar bij Book of Ra de RTP 92.13% was, is dit bij het Book of Ra Deluxe online slot 95.10%. Het huisvoordeel is hierdoor een stuk lager, waardoor jouw kansen op winst beter zijn.

Uitleg over RTP

De RTP, ook wel bekend als de Return to Player, is het uitbetalingspercentage van een online gokkast. Bij Flodder is de RTP 95.75%, wat gelijk is aan een huisvoordeel van 4.25%. Dit houdt in dat voor iedere €100 die je inzet je op de lange termijn €95.75 overhoudt. Flodder is een online slot met een hoge variantie.

Minimum / maximum bets

Je zet per winlijn in. Minimaal kun je al spelen voor €0.04, maar je zet hierbij in op maar één winlijn. In de praktijk zet vrijwel iedereen in op alle winlijnen, waardoor de minimale inzet €0.40 is. Maximaal kan er €100 ingezet worden. De maximale winst is €500.000. Dat is geen verkeerde prijs, toch? Droom je ook van het winnen van deze maximale winst? Speel dan Book of Ra Deluxe bij JACKS.NL!