WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Butterfly Staxx 2 spelen?


Stap wederom in een wereld vol met vlinders en fleurige bloemen met Butterfly Staxx 2, het vervolg op NetEnt's Butterfly Staxx. Hoe deze online gokkast werkt en hoe je het speelt, lees je hier!

 

Butterfly Staxx 2 in het kort

 • 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen
 • Minimum inzet is € 0,25 en maximale inzet is € 500
 • Butterstaxx RTP is 96,35%
 • Maximale winst: 240x
 • Wilds, respins en butterfly spins

Hoe speel je Butterfly Staxx online?

Butterfly Stax werkt in principe zoals de meeste slotmachines. Je bepaalt de hoogte van je inzet en draait. Op je scherm verschijnen o.a. vlinders en bloemen. De fladderende vlinders zijn uiteraard het meest waard in dit spel. Als je in het spel op het symbool met de letter ‘i’ klikt, kun je nalezen hoeveel elk symbool precies uitkeert. Je wint als minstens 3 dezelfde symbolen op een winlijn terecht komt.

Leuke extraatjes

Je activeert de bonus met drie Scatter-symbolen. Vervolgens heb je twee opties waar je uit mag kiezen:

 • Butterfly Spins
  Wil je free spins activeren? Kijk dan goed of je het Scatter symbool ziet. Je moet er 3 in het speelveld hebben. Vervolgens zie je cocons en 3 verschillende speelvelden. Als de cocons in vlinders transformeren, zullen ze naar de linkerkant van je schermen vliegen. Het is de bedoeling dat je alledrie de schermen met vlinders weet te vullen.

 

 • Butterfly Frenzy
  De speciale Butterfly Frenzy is een andere extra bonusronde. Hierbij zijn mooie prijzen verborgen achter de vlinders. Jij mag kiezen welke er onthuld wordt!

Verschil met Butterfly Staxx

Het grootste verschil is dat je in Butterfly Staxx 2 de Butterfly Spins Feature en Butterfly Frenzy hebt. Verder is het spel erg hetzelfde als zijn voorganger. 

Butterfly Staxx 2 NetEnt spelen

Ben jij enthousiast geworden en wil je deze fleurige videoslot spelen? Neem dan een kijkje in ons online casino. Hier vind je beide varianten van dit vlinderspel. Je zit bij JACKS.NL ook goed als het je leuk lijkt om aan Live tafelspellen mee te doen of eens op je favoriete atleet wilt wedden.  


Relevante pagina's