WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Dead or Alive spelen?


Dead or Alive is een online gokkast waarbij je op avontuur gaat in het Wilde Westen. Dit populaire spel van NetEnt doet het al jaren goed onder spelers. Daarom mag Dead or Alive niet ontbreken binnen het aanbod van JACKS.NL

 

Bij ons speel je de beste en leukste online gokkasten van dit moment. Hieronder vertellen we je meer over hoe dit spel werkt, wat de Return To Player is en of er andere versies van dit Dead or Alive slot zijn die je bij ons kunt spelen.

Dead or Alive speluitleg

Het speelveld bevat vijf rollen. Deze rollen zijn allemaal drie symbolen hoog. Op het speelveld zijn negen winlijnen te vinden. Maak je op deze winlijnen combinaties met dezelfde symbolen, dan levert dit je leuke uitbetalingen op. De minimale inzet is €0,09, de maximale inzet is €18.


Dead or Alive bonusronde

De echt grote klappers scoor je tijdens de gratis spins bonusronde. Je activeert deze bonusronde door minimaal drie pistool symbolen op de rollen te draaien. Dit levert je niet alleen twaalf gratis spins op, maar er wordt ook een vermenigvuldiger geactiveerd. Dan kan het ineens snel gaan met de uitbetalingen!

 

Het ultieme doel is het behalen van een wild line. Deze lijn behaal je als je op iedere rol een wild-symbool draait. De wild-symbolen van dit spel zijn de ‘wanted’ posters. Deze symbolen zijn sticky, dus ze blijven tijdens de bonusronde op de rollen staan. Dat maakt het makkelijker om een wild line te maken en flink te scoren. Klinkt goed, toch?


Dead or Alive RTP

Eén van de redenen waarom deze online gokkast zo populair is, is de Return to Player (RTP). Dit uitbetalingspercentage is 96.8%, wat hoger dan gemiddeld is. Voor elke €100 die je inzet krijg je op de lange termijn dus gemiddeld €96.80 terug. Hoe hoger de RTP, hoe beter dit is voor jouw uitbetalingen.


Dead or Alive en Dead or Alive 2 spelen bij JACKS.NL

Je kunt Dead or Alive bij ons online casino spelen, maar je hebt daarnaast de optie om het vervolg op deze populaire online gokkast bij ons te spelen: Dead or Alive 2. Het is net als een sequel van een film. Alles is groter, kleurrijker en de vormgeving ziet er meer gelikt uit. Bovendien maak je kans op nog grotere uitbetalingen. Beproef jouw geluk vandaag nog en speel Dead or Alive of Dead or Alive 2 bij JACKS.NL!Ook interessant om te lezen