Dolphin’s Pearl Deluxe


Dolphin’s Pearl Deluxe is een online gokkast die je kunt spelen bij JACKS.NL. Het doel is om winnende combinaties met symbolen te maken, die je enorme uitbetalingen kunnen opleveren. Per winlijn kun je maximaal €135.000 winnen. Er zijn in totaal tien winlijnen, dus de maximale winst kan in totaal oplopen tot maar liefst €1.350.000! Reden genoeg om deze online gokkast eens te proberen, toch?

 

Hieronder gaan we dieper in op het spel zelf, bespreken de verschillende bonus features en nemen we het uitbetalingspercentage onder de loep. Daarnaast kijken we naar de variant van Dolphin’s Pearl Deluxe is die je natuurlijk ook kunt spelen bij JACKS.NL.


Dolphin’s Pearl Deluxe speluitleg

Het basisspel van Dolphin’s Pearl Deluxe is simpel. Er zijn vijf rollen die allemaal drie symbolen hoog zijn. Je verdient uitbetalingen door met behulp van de symbolen winnende combo’s te maken op de winlijnen. Er zijn tien winlijnen. Tijdens het basisspel kun je tot maximaal 9.000 keer je inzet winnen. Niet mis, toch?


Dolphin’s Pearl Deluxe slot features

Na iedere winnende combinatie heb je de mogelijkheid om jouw uitbetaling te verdubbelen met behulp van de Gamble feature. Kies je hiervoor, dan ga je naar een bonusspel waarbij een kaart getrokken wordt. Jij moet voorspellen of dit een zwarte of rode kaart zal zijn. Bij een goede voorspelling verdubbel je jouw winst, maar bij een verkeerde voorspelling verlies je alles. Je kunt meerdere keren op rij gebruik maken van deze optie, maar let op: bij een verkeerde gok ben je je volledige uitbetaling kwijt.

 

Daarnaast is er de gratis spins bonusronde. Dit bonusspel speel je vrij door minimaal drie parels te draaien. Dit levert je 15 gratis spins op. Tijdens deze bonusronde is een vermenigvuldiger van keer drie actief. Draai je nog een keer drie parels, dan levert dit je wederom 15 extra spins op.


Dolphin’s Pearl Deluxe RTP

De Return to Player (RTP) van deze online gokkast, ook wel bekend als het uitbetalingspercentage, is 95.13%. Dit is dus gelijk aan een huisvoordeel van 4.87%. Vanaf €0.02 per spin kun je inzetten. De maximale inzet bedraagt €50 per beurt (€5 per winlijn).


Andere versies van het Dolphin’s Pearl Deluxe slot

Naast Dolphin’s Pearl Deluxe bieden wij je ook de mogelijkheid om Dolphin’s Pearl Deluxe 10 te spelen. Het grootste verschil is de maximale inzet die je kunt plaatsen. Die is met een maximum van €400 per spin namelijk vele malen hoger dan bij de standaard versie van dit casino spel. Hierdoor is de maximale winst natuurlijk ook hoger.

 

Dolphin’s Pearl Deluxe free? Je kunt Dolphin’s Pearl Deluxe bijvoorbeeld spelen door gebruik te maken van het bonusgeld van onze welkomstbonus. Relevante artikelen