Dragon's Fire


Dragon’s Fire is een online gokkast van Red Tiger Gaming waarbij je flinke uitbetalingen kunt verdienen. De maximale winst is 10.000 keer je inzet en er is daarnaast een jackpot van €400.000. Is het ook jouw droom om dit soort prijzen te winnen? Beproef dan jouw geluk bij deze online gokkast van JACKS.NL!

 

Je kunt hier meer lezen over hoe deze online gokkast werkt, hoe je een Dragon’s Fire Slot Big Win kunt behalen en of er nog andere varianten van Dragon’s Fire zijn die je bij ons kunt spelen. Ook vertellen wij je wat de Return to Player is en wat je minimaal en maximaal kunt inzetten per spin.


Dragon’s Fire speluitleg

Het speelveld bestaat uit vijf rollen. Elke rol bevat vier symbolen. Je wint door met de symbolen winnende combinaties te maken op de 40 winlijnen. Tijdens de normale rondes kan willekeurig de Fire Blast feature geactiveerd worden. Hierbij worden een aantal rollen compleet gevuld met wild-symbolen, de jokers van deze online gokkast. Dit maakt het gemakkelijker om winnende combinaties te maken. Er verschijnen ook Free Spins symbolen op de rollen, wat je gratis spins kan opleveren.


Dragon’s Fire bonusronde

Daarnaast is er de gratis spins bonusronde die je kunt activeren door minimaal drie scatter-symbolen te draaien. Je moet klikken op één van de drie eieren om te bepalen hoeveel gratis spins je ontvangt. Dankzij de vermenigvuldiger kun je flinke uitbetalingen winnen. Deze vermenigvuldiger kan oplopen tot een maximum van keer 50. Dat is nog eens een vurige verrassing!


Andere versies van Dragon’s Fire

Bij JACKS.NL kun je meerdere Dragon’s Fire slots spelen. Naast de normale editie is er ook het Dragon’s Fire Megaways slot. Dragon’s Fire Megaways is een online gokkast met een hogere volatiliteit. Dit houdt in dat het risico hoger is, maar hetzelfde geldt voor de uitbetalingen. Wie niet waagt, wie niet wint.


Dragon’s Fire RTP

De Return to Player (RTP) van deze online gokkast is 96.07%. Van iedere €1.000 die je inzet zul je op de lange termijn dus gemiddeld €960.70 overhouden. Dit is gelijk aan een huisvoordeel van 3.93%. Kies je voor de Megaways versie, dan is de RTP 95.75%.


Minimum / Maximum bets

Bij zowel de normale versie van Dragon’s Fire als Dragon’s Fire Megaways gelden dezelfde minimum en maximum bet. De minimale inzet bedraagt €0.10. Dat is bijna niets, toch? Maximaal kan er €20 per beurt ingezet worden. Op zoek naar vlammende uitbetalingen? Probeer dan eens Dragon’s Fire!Ook interessant om te lezen