Dragon's Keep


Dragon’s Keep is een nieuwe online gokkast die ontwikkeld is door Gold Coin Studios, wat een onderdeel is van Games Global. Vanaf nu kun je dit Dragon’s Keep slot exclusief spelen bij JACKS.NL! Gebaseerd op de naam zou je denken dat er maar één draak is, maar er zijn er zelfs vier. Dit spel is op een vurige wijze vormgegeven. Maar hoe zit het met de gameplay van dit spel? Dat gaan we hieronder in meer detail bekijken. Ten eerste leggen we uit hoe Dragon’s Keep werkt en of het spel nog vette bonus features heeft. Hierna laten we je zien wat andere spelers vinden van deze online gokkast, wat de Return to Player is en welke bedragen je minimaal en maximaal kunt plaatsen als bet.


Dragon’s Keep speluitleg

Het speelveld van deze Dragon’s Keep gokkast heeft vijf rollen die elk vier symbolen bevatten. Er zijn 25 winlijnen waarop je winnende combinaties van dezelfde symbolen kunt draaien. Tijdens het basisspel kun je een maximale vermenigvuldiger van keer acht vrij spelen. Ook zijn er wild symbolen. Per spin zakken de wild symbolen met vermenigvuldiger één plek naar beneden, totdat ze van het speelveld verdwijnen. Hierdoor heb je een aantal spins achter elkaar een grotere kans op het maken van winnende combo’s.


Dragon’s Keep bonus features

Er is een gratis spins bonusronde. Deze ronde speel je vrij door het scatter symbool van deze Dragon’s Keep online gokkast te draaien. Draai je op rollen één en vijf de gouden draak, dan ontvang je tien gratis spins. Alle wild symbolen worden sticky tijdens deze bonusronde. Dit houdt in dat ze op het speelveld blijven staan. Daarnaast kunnen er vermenigvuldigers op rollen twee, drie en vier verschijnen. Draai je twee scatter symbolen, dan wordt de Golden Dragon Prize Feature geactiveerd. Hierbij kun je vier prijzen winnen:

 

  • Mini: 10 keer je inzet
  • Minor: 50 keer je inzet
  • Major: 1.000 keer je inzet
  • Mega: 10.000 keer je inzet

Dragon’s Keep reviews

Met zulke enorme prijzen die je kunt pakken tijdens de bonusrondes, zal het je niet verbazen dat spelers in hun reviews hier het meest over te spreken zijn. Toch wordt het basisspel ook gewaardeerd. Door extra elementen zoals de wild symbolen en de vermenigvuldigers valt er altijd wel een leuk extraatje te pakken.

Dragon’s Keep RTP

De RTP (Return to Player) van Dragon’s Keep is het uitbetalingspercentage van deze online gokkast. Dit Dragon’s Keep video slot heeft een RTP van 96.06%. Als je op de lange termijn €100 inzet, hou je gemiddeld €96.06 over. Het huisvoordeel van dit spel is 3.94%.

Minimum / maximum bets

Voor veel spelers is deze Dragon’s Keep gokkast toegankelijk dankzij de lage minimale inzet van €0.25 per spin. Maximaal kan er €25 per beurt worden ingezet. De hierboven genoemde Mega prijs is ook meteen de maximale winst die bij dit spel te behalen is: 10.000 keer je inzet. Met een maximale inzet van €25 kan deze online gokkast je dus maximaal 10.000 x €25 = €250.000. Dat zijn geen verkeerde prijzen, toch? Probeer daarom eens dit video slot uit bij JACKS.NL.


Wil je iets anders spelen dan Dragon's Keep? Bekijk ook deze spellen