Fiona's Christmas Fortune


Fiona’s Christmas Fortune is de leukste online gokkast om tijdens de kerst te spelen. Dit video slot is ontwikkeld door Gold Coin Studios, een onderdeel van Games Global. Zoals de titel al aangeeft, is de Fiona’s Christmas Fortune gokkast voorzien van een extra leuk kerstsfeertje. Het spel is gebaseerd op Fiona’s Fortune, een andere online gokkast die je ook bij JACKS.NL kunt spelen. Welk cadeautje zul jij onder de kerstboom ontdekken?

 

Wil je meer weten over deze Fiona’s Christmas Fortune game? Lees dan snel verder, want hieronder gaan we dieper in op hoe deze online gokkast in elkaar steekt. We laten je zien hoe het basisspel werkt en of er bonus features zijn die je een leuk extraatje kunnen opleveren. Ook vertellen we je meer over de reviews van andere spelers, de Return to Player en wat je minimaal en maximaal als inzet kunt plaatsen.


Fiona’s Christmas Fortune speluitleg

Als je al wel eens Fiona’s Fortune gespeeld hebt, weet je in feite al hoe dit spel in elkaar steekt. Fiona’s Christmas Fortune is vrijwel hetzelfde spel, maar dan voorzien van een leuk kerstthema. Dat maakt dit tot de ideale online gokkast voor de feestdagen. Het basisspel heeft een 5 x 3 speelveld met daarop 25 winlijnen. Je wint echt geld door winnende combinaties met dezelfde symbolen te maken. De kans hierop wordt vergroot door de wild symbolen die in het spel aanwezig zijn. Daarnaast kun je op rollen één tot en met vier speciale prijzen draaien. Deze prijzen verzamel je door de zak vol cadeautjes op rol vijf te spinnen.


Fiona’s Christmas Fortune bonus features

 Naast de hierboven genoemde features is er ook een gratis spins bonusronde. Deze extra ronde activeer je door op rollen twee, drie en vier drie scatter symbolen te draaien. Je ontvangt tien gratis spins. Draai je een bonussymbool plus de zak vol cadeautjes, dan wordt de Wheel Bonus geactiveerd. Je mag nu aan het wiel draaien, waarbij je diverse mooie prijzen kunt winnen: van twee keer je inzet tot 5.000 keer je inzet. Er zijn drie jackpots:

 

  • Mini Jackpot: 20 keer je inzet
  • Major Jackpot: 400 keer je inzet
  • Mega Jackpot: 5.000 keer je inzet

 

Tot slot kan de Link & Win feature geactiveerd worden. Je ontvangt gratis spins en de speciale prijzen worden sticky. Hierdoor blijven ze op het speelveld staan en kun je meerdere speciale prijzen als het ware aan elkaar linken. Ook hierbij kun je de maximale prijs van 5.000 keer je inzet winnen door het hele speelveld te vullen met speciale prijzen.


Fiona’s Christmas Fortune reviews

Met zoveel bonus features kun je het jezelf wel voorstellen dat Fiona’s Christmas Fortune het goed doet onder spelers. Door de gave vormgeving geeft dit spel je het echte kerstgevoel. Dat gevoel wordt alleen maar versterkt als je één van de prijzen weet te pakken.


Fiona’s Christmas Fortune RTP

De RTP (Return to Player), ook wel bekend als het uitbetalingspercentage, van deze online gokkast is 96%. Van iedere €100 die je inzet hou je op de lange termijn gemiddeld genomen €96 over. Dit spel heeft dezelfde RTP als Fiona’s Fortune.

Minimum / maximum bets

Deze Fiona’s Christmas Fortune online gokkast is toegankelijk voor iedere speler. Vanaf een inzet van €0.20 per spin kun je deze game spelen. Maximaal kan er €40 per beurt worden ingezet. Je kunt tot maximaal 5.000 keer je inzet winnen. Bij een maximale inzet van €40 is de maximaal mogelijke winst dus gelijk aan 5.000 x €40 = €200.000. Dat is een leuk bedrag, toch? Daarom speel je rond de feestdagen dit Fiona’s Christmas Fortune slot bij JACKS.NL.


Wil je iets anders spelen dan Fiona's Christmas Fortune? Bekijk ook deze spellen