WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Fire in the Hole


Fire in the Hole is één van de online gokkasten van No Limit City die je kunt spelen bij JACKS.NL. Door de jaren heen heeft deze game provider een goede reputatie opgebouwd onder spelers, en dat is niet zonder reden. Hun slot games zijn van een consistent hoog niveau. Misschien heb jij één van hun andere video slots al wel eens gespeeld? Goede voorbeelden hiervan zijn Ice, Ice Yeti, Misery Mining, Gaelic Gold, Karen Maneater en Buffalo Hunter. Ook deze Fire in the Hole game moet je een keer gespeeld hebben. Lees snel verder als je meer wilt weten over de Fire in the Hole slot.

We tonen je hoe dit spel in elkaar steekt en wat andere spelers van deze online gokkast vinden. Daarnaast gaan we dieper in op de Return to Player en wat je minimaal en maximaal kunt inzetten. Nadat je dit gelezen hebt, hoef je geen Fire in the Hole demo slot te spelen om te weten hoe deze slot game in elkaar steekt. Tot slot laten we je zien of Fire in the Hole free play tot de mogelijkheden behoort bij JACKS.NL.


Fire in the Hole speluitleg

Je begint op een 6x3 speelveld zonder winlijnen. In plaats daarvan maakt dit spel gebruik van het Win All Ways mechanisme, waarbij de positie van de symbolen niet uitmaakt. Op het begin zijn er 486 manieren waarop je kunt winnen, maar het is mogelijk om het speelveld uit te breiden met behulp van een xBomb Wild. Maximaal kan het speelveld 6x6 groot worden, waarna er 46.656 manieren zijn om te winnen. Bovendien worden de symbolen van winnende combo’s vervangen door nieuwe symbolen. In potentie kun je meerdere keren op rij winnen. De Wild Mining Feature vergroot de kans op het krijgen van een xBomb Wild.

 

Fire in the Hole zit boordevol bonus features. Zo kun je de Lucky Wagon Spins bonus feature activeren door drie tot vijf scatter symbolen te draaien. Je kunt ook gebruik maken van de Fire in the Hole Bonus Buy. Tijdens deze ronde ontvang je minimaal drie gratis spins, waarbij iedere winnende combinatie je een extra free spin oplevert. Hierbij maak je kans op allerlei prijzen, van geldprijzen tot aan vermenigvuldigers en andere extra boosters.


Fire in the Hole slot review

Fire in the Hole valt op door zijn features. Er is altijd wel iets om voor te spelen, van het uitbreiden van het speelveld tot aan het vrij spelen van de Lucky Wagon Spins feature. Hierdoor zorgt deze slot game continu voor vermaak. Een Fire in the Hole demo opzoeken is niet nodig, want je speelt deze online gokkast eenvoudig en snel bij JACKS.NL.

Fire in the Hole RTP

De Return to Player van Fire in the Hole is 96.06%. Gemiddeld hou je op de lange termijn €96.06 over van iedere €100 die je als inzet plaatst. Dankzij de minimale inzet van €0.20 is dit spel voor iedereen toegankelijk. Maximaal kan je €50 per spin plaatsen. De maximale winst bedraagt 60.000 keer je inzet. Je kunt enorme prijzen pakken. Wie van ons spreekt dat niet aan?


Fire in the Hole slot free bij JACKS.NL?

Fire in the Hole voor free spelen? Je hoeft geen Fire in the Hole slot demo te spelen, want bij Jack’s kun je Fire in the Hole gratis spelen door gebruik te maken van onze casino welkomstbonus. Met maximaal €250 aan bonusgeld op zak kun je vervolgens allerlei online gokkasten gratis spelen, waaronder dit spel. Speel daarom nu Fire in the Hole bij JACKS.NL.Wil je iets anders spelen dan Fire in the Hole? Check deze spellen