WELKOMSTBONUS

100 % TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Flodder spelen?


De meest iconische asociale familie van Nederland heeft een eigen online gokkast: de Flodder online slot. Red Tiger Gaming heeft een gaaf video slot ontwikkeld dat gebaseerd is op de films en series uit de jaren '80 en '90. Voor iedereen die de avonturen van deze asociale familie gekeken heeft, is deze Flodder gokkast een must-play.

Flodder

Hieronder vertellen we je meer over hoe het Flodder online slot werkt en of er free slot games van Flodder mogelijk zijn. Ook laten we je zien wat spelers vinden van deze online gokkast. Daarnaast gaan we dieper in op het uitbetalingspercentage van deze online gokkast en wat de minimale en maximale inzet is die je kunt plaatsen.


Flodder slot game speluitleg

Flodder is een modern video slot. Het speelveld bestaat uit vijf rollen die je kunt laten draaien. Iedere rol bevat drie symbolen. Er zijn 25 winlijnen waarop je winnende combinaties kunt maken. Deze combo’s maak je door minimaal drie dezelfde symbolen op een winlijn te draaien. De symbolen van het spel zijn gebaseerd op de iconische familieleden: Ma Flodder, Kees, Keesje en Johnnie bijvoorbeeld.

Opa Flodder is het wild symbool. De bekende roze Cadillac van de familie is het scatter symbool. Weet je er hier minimaal drie van te draaien, dan levert dit je tien gratis spins op en trigger je de gratis spins bonusronde. Voorafgaand aan deze ronde speel je een keuzespel waarbij je verschillende extra’s vrijspelen, van extra gratis spins tot aan een winst vermenigvuldiger. Je kunt je wel voorstellen dat je tijdens deze bonusronde de echte grote klappers kunt maken.


Flodder gokkast gratis spelen?

Wil je weten of een free slot van Flodder een optie is? Bij JACKS.NL kun je niet zomaar online gokkasten gratis spelen. Je speelt bij ons altijd voor echt geld. Toch is het mogelijk om de Flodder gokkast gratis te spelen. Dit doe je door gebruik te maken van onze welkomstbonus. Het bonusgeld dat je hiermee vrij kan spelen, kun je gebruiken om gratis op het Flodder online slot te spelen. Het geld dat je wint met dit bonusgeld, is daadwerkelijk voor jou. Nog een goede reden om gebruik te maken van onze welkomstbonus!


Flodder slots review

Nederlandse spelers vinden het maar wat leuk dat er een video slot is gemaakt gebaseerd op Flodder. Voor velen van ons is dit toch nostalgie. Bovendien heeft Red Tiger Gaming het voor elkaar gekregen om er een leuk slot van te maken. Het basisspel is vermakelijk, maar dankzij de gratis spins bonusronde wordt deze online gokkast nog net wat leuker. Ook is het leuk om te zien dat de familieleden van de familie Flodder allemaal in het spel verwerkt zijn.

Uitleg over RTP

De RTP, ook wel bekend als de Return to Player, is het uitbetalingspercentage van een online gokkast. Bij Flodder is de RTP 95.75%, wat gelijk is aan een huisvoordeel van 4.25%. Dit houdt in dat voor iedere €100 die je inzet je op de lange termijn €95.75 overhoudt. Flodder is een online slot met een hoge variantie.

Minimum / maximum bets

De drempel is laag om dit spel te kunnen spelen. Al vanaf €0.10 per beurt kun je de rollen van het Flodder online slot laten draaien. Maximaal kun je €10 per beurt inzetten. De maximale winst die je kunt behalen is 7.654 keer je inzet. Met een maximale inzet van €10 is de maximale winst dus gelijk aan €76.540. Geen verkeerde hoofdprijs, toch? Speel daarom vandaag nog deze Flodder gokkast bij JACKS.NL!