Jackpot 6000


Jackpot 6000 is een online gokkast met een veel grotere kans op uitbetalingen in vergelijking met de fysieke fruitautomaat waarop het spel gebaseerd is. Dit Jackpot 6000 slot heeft zijn naam te danken aan de maximale winst die je kunt behalen bij dit spel: €6.000. Prima uitbetaling voor een online fruitautomaat, toch?

 

Vroeger was Jackpot 6000 een populaire gokautomaat om op te spelen bij restaurants en cafetaria’s. Tegenwoordig kun je dit spel ook vanuit het comfort van je eigen huis spelen bij JACKS.NL. Hieronder vertellen we je meer over hoe dit spel werkt, wat de Return to Player is en hoeveel je minimaal en maximaal kunt inzetten. Daarnaast verklappen wij hoe je Jackpot 6000 zelfs gratis kunt spelen!


Jackpot 6000 speluitleg

Jackpot 6000 is een online gokkast met de uitstraling van de geliefde fruitautomaten van vroeger. Dezelfde symbolen worden nog altijd gebruikt, en bovendien ziet de vormgeving eruit alsof je jouw geluk aan het beproeven bent bij een amusementshal.

 

Op het speelveld tref je drie rollen met drie symbolen aan. Er zijn in totaal vijf winlijnen: drie horizontaal en twee diagonaal. Maak je op deze winlijnen een winnende combinatie, dan levert dit je een uitbetaling op. De hoogte van de uitbetaling zal afhangen van de symbolen waarmee je de combo maakt, maar elke combinatie levert je sowieso meer op dan je inzet. Het meest waardevolle symbool is de joker.


Jackpot 6000 slot machine bonus features

Deze Jackpot 6000 gokkast bevat een kop of munt feature. Iedere winst kun je verdubbelen door correct kop of munt te voorspellen. Hier kun je dus mooie klappers mee maken, maar bij een verkeerde gok verlies je jouw gehele uitbetaling.

 

Daarnaast is er de Supermeter feature. Na het maken van een winnende combinatie kun je verder spelen via de Supermeter. Hier kun je de maximale winst van €6.000 sneller behalen omdat twee jokers voldoende zijn in plaats van drie.


Jackpot 6000 RTP

Het basisspel van Jackpot 6000 heeft een Return To Player (RTP) van 95%. Van iedere €100 die je inzet krijg je op de lange termijn dus gemiddeld €95 terug. Dit is gelijk aan een huisvoordeel van 5%. De Supermeter feature heeft zelfs een nog betere RTP van maar liefst 98.9%. Deze bonus feature is hierdoor het spelen waard.


Minimum/ Maximum bets

Jackpot 6000 maakt gebruik van credits. Je bepaalt zelf de waarde van een credit, uiteenlopend van €0.10 tot aan €1. Minimaal dien je tien credits in te zetten, waardoor de minimale inzet bij dit spel €1 is. Maximaal kan er €10 ingezet worden.


Jackpot 6000 free slots bij JACKS.NL?

Gratis Jackpot 6000 bij ons casino spelen? Het is een optie als je kiest voor onze welkomstbonus. Het bonusgeld kun je gebruiken om in te zetten bij dit spel. Maak je een winnende combinatie terwijl je met dit bonusgeld speelt, dan is de uitbetaling geheel voor jou (nadat je aan de rondspeelvoorwaarden hebt voldaan). Klinkt goed, toch? Speel daarom Jackpot 6000 vandaag nog!Relevante pagina's