WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Madame Destiny spelen?


Madame Destiny van Pragmatic Play kun je spelen bij JACKS.NL! Specifiek gaat het hierbij om Madame Destiny Megaways, een nog leukere versie van het originele spel. Wat spelers vooral zal aanspreken is dat de Megaways versie van Madame Destiny een hogere max win heeft. Genoeg reden om dit spel eens te proberen, toch?

Madame Destiny

Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder over dit Madame Destiny slot. Hieronder laten we je zien hoe dit Madame Destiny Megaways slot werkt. Je hebt geen Madame Destiny demo nodig om dit spel snel onder de knie te krijgen. Ook laten we je zien of Madame Destiny free play mogelijk is, wat de Return to Player van deze online gokkast is en wat de minimale en maximale inzetten zijn die je kunt plaatsen.


Speluitleg Madame Destiny

Madame Destiny Megaways van Pragmatic Play haakt in op de trend onder game providers om Megaways versies uit te brengen van hun populairste online gokkasten. Op het speelveld zijn zes rollen aanwezig. De buitenste twee rollen kunnen maximaal zeven symbolen bevatten, de middelste vier rollen kunnen maximaal acht symbolen bevatten.

Er zijn tot maximaal 200.704 Megaways mogelijk. Bovendien verdwijnen de symbolen van winnende combinaties. Deze symbolen worden door nieuwe symbolen vervangen. Dit kan leiden tot een kettingreactie aan winnende combo’s. Dit effect wordt alleen nog maar vergroot door de wild symbolen. Deze symbolen bevatten ook nog eens een vermenigvuldiger van keer twee.


Madame Destiny Megaways bonus features

Er is een gratis spins bonusronde die op twee manieren geactiveerd kan worden. Dit kun je via het basisspel doen door ten minste drie scattersymbolen (glazen bollen) te draaien. Voordat de bonusronde begint, moet je aan een rad draaien. Dit rad bepaalt hoeveel gratis spins je ontvangt en welke vermenigvuldiger van toepassing is. De maximale vermenigvuldiger is keer 25.


Madame Destiny Megaways free play

Bij ons is geen Madame Destiny Megaways demo te vinden, maar er is wel een manier om Madame Destiny met extra speelgeld te spelen bij JACKS.NL. Dankzij onze casino welkomstbonus kun je bonusgeld en Free Spins ontvangen. Vervolgens gebruik je dit bonusgeld om Madame Destiny te spelen.


Madame Destiny Megaways RTP

Madam Destiny heeft een uitbetalingspercentage van 96.56%. De RTP kan stijgen naar 96.67% als je gebruikmaakt van de Buy a Bonus feature, waarbij je jezelf dus garandeert van het spelen van de gratis spins bonusronde. Gemiddeld genomen hou je op de lange termijn €96.56 of €96.67 over van iedere €100 die je als inzet plaatst.

Minimum / maximum bets

Dit spel heeft een minimale inzet van €0.20, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar toekomst te laten voorspellen door Madame Destiny en haar glazen bol. Ligt er voor jou een leuk extraatje in het verschiet? De maximale winst is 5.000 keer je totale inzet. Aangezien de maximale inzet €100 bedraagt, is dit gelijk aan een winst van €500.000. Ontdek zelf wat de toekomst je gaat brengen en speel vandaag nog Madame Destiny bij JACKS.NL.