Quick Cash


De naam zegt het al: met Quick Cash kun je met een beetje geluk geld verdienen. Dit Quick Cash slot is ontwikkeld door Oros Gaming, een dochterbedrijf van Games Global. Hen ken je onder meer van Ticket to Riches en Diamond Discovery, ook te spelen bij ons online casino. Vanaf nu kun je deze online gokkast exclusief spelen bij JACKS.NL. Deze Quick Cash gokkast is opzwepend, onder meer dankzij de vrolijke kleuren en de muziek op de achtergrond. Het spelen van dit video slot kan je leuke extraatjes opleveren. Maar hoe werkt dit Quick Cash video slot precies? Dat laten we je hieronder zien. Hierbij gaan we dieper in op hoe het spel werkt en of er Quick Cash bonus features zijn. Ook vertellen we je meer over de reviews van andere spelers, wat de Return to Player is en welke bedragen je minimaal en maximaal kunt inzetten.


Quick Cash speluitleg

Quick Cash wordt gespeeld op een 5 x 3 speelveld met daarop tien winlijnen. Je verdient echt geld door winnende combinaties met de symbolen te maken. De sterren zijn de wild symbolen, die het je gemakkelijker kunnen maken om winnende combo’s te scoren. Daarnaast zijn er de Cash symbolen. Deze symbolen kunnen je flinke winsten opleveren. Om deze winsten te verzamelen, moet je op elke voorgaande rol een Cash symbool krijgen. Heb je op rol vijf een Cash Prize, dan moet je dus ook op de voorgaande vier rollen een Cash symbool scoren om deze prijs te kunnen verzamelen.


Quick Cash bonus features

Met behulp van de Cash symbolen kun je respins scoren. Je verkrijgt deze extra spins door de eerste rol te vullen met drie Cash symbolen. Hierna ontvang je drie respins, waarbij ieder Cash symbool sticky wordt. Dit houdt in dat ze op het speelveld blijven staan nadat je ze gedraaid hebt. Je kunt hierdoor het hele veld vullen met Cash symbolen. Daarnaast zijn er nog de extra grote prijzen die je kunt pakken. Je kunt deze prijzen zowel tijdens het basisspel als tijdens de respins scoren. Er zijn vier grote prijzen:

 

  • Mini Jackpot: 25 keer je inzet
  • Minor Jackpot: 75 keer je inzet
  • Major Jackpot: 750 keer je inzet
  • Mega Jackpot: 2.500 keer je inzet

Quick Cash reviews

Het leuke aan deze Quick Cash online gokkast is dat je zowel tijdens het basisspel als tijdens de extra spins enorme prijzen kunt winnen. De jackpots kunnen op willekeurige momenten vallen. Dat houdt het spel continu spannend. Dit is iets wat veel spelers waarderen. Genoeg reden om Quick Cash eens uit te proberen, toch?

Quick Cash RTP

De RTP is het uitbetalingspercentage van een online gokkast. Dit percentage vertelt je een hoop over jouw winkansen. Quick Cash heeft een RTP van 96.21%. Als je over een langere periode €100 inzet, hou je gemiddeld genomen €96.21 hiervan over. Een RTP van 96.21% is gelijk aan een huisvoordeel van 3.79%. Niet verkeerd, toch?

Minimum / maximum bets

Het is voor iedereen toegankelijk om met behulp van Quick Cash snel geld te winnen. Al vanaf €0.10 per spin kun je deze online gokkast spelen. Maximaal kan er €50 per beurt worden ingezet. De hoogst mogelijke winst die je kunt pakken is 5.000 keer je inzet. Laten we eens berekenen wat de maximaal mogelijke winst is in dat geval: 5.000 x €50 = €250.000. Dat zijn bedragen waardoor spelers best een gokje durven te wagen. Jij ook? Speel dan Quick Cash bij JACKS.NL.


Wil je iets anders spelen dan Quick Cash? Bekijk ook deze spellen