gokkasten random runner

WELKOMSTBONUS

CLAIM TOT €250 SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Random Runner


Random Runner is de online versie van de populaire fruitautomaat van vroeger. Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit, want bij JACKS.NL kun je Random Runner online spelen. Gewoon vanuit je luie stoel. Maar ook als je onderweg bent, kun je Random Runner mobiel spelen bij ons.

 

Wil jij ook oude tijden herleven dankzij Random Runner online? Hieronder vertellen we je meer over hoe dit spel werkt, wat de RTP van Random Runner bij dit casino is, of er bonusrondes zijn en wat je minimaal en maximaal kunt inzetten bij Random Runner online.

 

Gokkasten: Random Runner specificaties

Wil je Random Runner spelen? In onderstaand tabel staan alle specificaties van dit spel op een rijtje.
 
 
Soort spel Slot (fruitautomaat)
Spelaanbieder Greentube
Minimale inzet €0,20
Maximale inzet €100
RTP 95,29%
Winlijnen 1
Bijzonderheden Onderspel en bovenspel

Gokkast Random Runner: pure nostalgie

Misschien heb je in de jaren ‘90 wel eens gespeeld op gokkasten waarop Random Runner te vinden was. Toen waren fruitautomaten nog te vinden bij restaurants en cafétaria’s. Tijdens het wachten op je bestelling kon je jouw geluk beproeven op deze gokautomaat. Dankzij de online versie kun je de goede oude tijd herbeleven! Bij Jacks.nl kun je ook nog eens kiezen uit vele varianten van gokkasten random runner. 


Random Runner gokkast spelen: hoe werkt het?

De meest opvallende feature van deze online gokkast is de Twin Player modus. Hierbij speel je op twee speelvelden tegelijk. Het is net alsof twee fruitautomaten naast elkaar staan! Deze twee gokkasten bewegen onafhankelijk van elkaar. Je kunt dus op beide tegelijk winnen of verliezen, maar het kan ook zo zijn dat je op één gokkast wint terwijl je op de ander verliest. De maximale winst is normaal gesproken €4.000. Win je op beide speelvelden tegelijk, dan levert deze online gokkast je dus €8.000 op! Dat is niet mis, toch?

Wat is de RTP van Random Runner?

Een groot voordeel van online gokkasten is dat de RTP, de Return to Player oftewel het uitbetalingspercentage, vele malen beter is in vergelijking met de fysieke gokautomaten. Hetzelfde is van toepassing bij Random Runner online. Bij Random Runner Classic was de RTP rond de 80%. Bij de online versie is de RTP van Random Runner 95.43%.

 

Waar je bij de fysieke fruitautomaat gemiddeld € 100 inzet en € 80 overhoudt, is dit bij de online versie theoretisch gezien € 95,43 voor iedere € 100 die je inzet. Dit maakt Random Runner online spelen een stuk interessanter.


De bonus features van Random Runner gokkast online

Een gratis spins bonusronde, zoals je die wel eens aantreft bij andere videoslots, is er niet bij Random Runner. Dat betekent niet dat deze online gokkast je niets speciaal te bieden heeft.

 

Ten eerste is het mogelijk om op twee Random Runners tegelijk te spelen. Het is net alsof je op twee fruitautomaten tegelijk inzet. Deze gokkasten bewegen onafhankelijk van elkaar. Het is dus mogelijk dat je op één van de gokkasten wint, maar je kunt ook op beide gokkasten tegelijk winnen. Dit laatste levert je natuurlijk het meeste op, met een maximaal mogelijke winst van €5.000.


De Mystery Prijs van Random Runner

Daarnaast is er de speciale Star-prijs. Als je de rollen van dit spel laat draaien, zul je zien dat bij sommige symbolen een ster staat. Weet je niet alleen drie dezelfde symbolen op een winlijn te draaien, maar staan hier ook drie sterren bij, dan levert dit je een extra prijs op. Het gaat hierbij om een Mystery Prize, waarbij het kan variëren hoe hoog de uitbetaling uitvalt. Alle extra’s zijn natuurlijk mooi meegenomen en maken de Random Runner gokkast spelen een feestje.

Minimum en maximum bets van Random Runner online

Dankzij de minimum inzet van €0,20 is de drempel voor Random Runner spelen bijzonder laag. Spelen voor echt geld levert je daadwerkelijke winst op als je een winnende combinatie maakt. De maximale inzet van dit spel is €100. Met een maximale winst van €5.000 is er genoeg om voor te spelen.

Random Runner gokkast spelen bij JACKS.NL

Een avondje nostalgie beleven of heb je gewoon zin in een online fruitautomaat? Dan is de gokkast Random Runner de perfecte keuze voor jou. Heb je zin in een andere versie van Random Runner? Probeer dan eens Random Runner 15.


Wil je iets anders spelen dan gokkasten random runner?