WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.


Reactoonz spelen?


Door het gebruik van het Cluster Pays mechanisme is Reactoon van Play'n GO één van de uniekste online gokkasten van dit moment. Dankzij de ongelimiteerde winst kan een Big Win bij Reactoonz je onvoorstelbaar hoge winsten opleveren bij JACKS.NL! Maar laten we niet vergeten dat deze Reactoonz gokkast vooral heel leuk is om te spelen. 

Reactoonz

Hieronder vertellen we je meer over deze Reactoonz slot machine. We laten je zien hoe Reactoonz werkt en wat spelers van dit spel vinden. Daarnaast gaan we in op wat dit Reactoonz slot je kan opleveren en wat de Return to Player is. Ook laten we je zien of er nog andere Reactoonz slots zijn die je kunt spelen. Tot slot gaan we dieper in op wat de minimale en maximale bets van dit spel zijn.

Reactoonz speluitleg

Het speelveld van Reactoonz is anders dan andere video slots. Het veld bestaat uit zeven rollen die allemaal zeven symbolen bevatten. Met behulp van het Cluster Pays mechanisme maak je winnende combinaties. Je dient hierbij clusters bestaande uit minimaal vijf dezelfde symbolen te maken. Symbolen vormen een cluster als ze elkaar horizontaal of verticaal op het veld aanraken. Er zijn wild symbolen en daarnaast is er een symbool dat je winst verdubbelt. Klinkt goed, toch?


Reactoonz review

Een Reactoonz slot review vertelt je een hoop over hoe andere spelers denken over dit spel. Bekijken we de reviews, dan zien we dat vrijwel alle spelers heel enthousiast zijn over deze online gokkast. Vooral het vernieuwende Cluster Pays mechanisme wordt geroemd. Hierdoor doet Reactoonz sterk denken aan populaire Facebook spellen zoals Candy Crush. Daarnaast wordt de leuke vormgeving en het prima uitbetalingspercentage benoemd in menig Reactoonz review. Ben je al overtuigd om dit video slot zelf eens te proberen?


Meer info over een Big Win bij Reactoonz

Nog een reden om deze online gokkast te proberen is het feit dat de maximale winst ongelimiteerd is. Om een Big Win bij dit spel te behalen, zul je de hulp nodig hebben van de Gargantoon. Dat is het witte monster met drie ogen rechts in beeld. Hij is geen enge alien, maar de beste manier om mooie winsten te behalen.

 

Door winnende combinaties te maken, kun je vier meters vullen. Deze gevulde meters leveren je ieder een unieke booster op: Alteration, Implosion, Demolition en Incision. Daarnaast helpt de Gargantoon je soms door extra wild symbolen op het speelveld te plaatsen, wat de kans op winnende combinaties vergroot. Vul je alle vijf de meters, dan speel je de Gargantoon feature vrij. Tijdens dit bonusspel kun je pas echt dikke winsten pakken!Relevante pagina's