regal riches spelen

WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Regal Riches spelen?


Regal Riches is een online gokkast die ontwikkeld is door IGT. Van deze game provider zijn meerdere spellen te vinden binnen ons aanbod, waaronder Cash Melon en Treasure Hunt. Dit Regal Riches slot is een nieuwe toevoeging aan ons spelaanbod. Deze online gokkast is gebaseerd op een bestaande fysieke gokautomaat die onder meer te vinden is in verschillende casino’s in Las Vegas.

Nu hoef je niet meer het vliegtuig naar deze Amerikaanse stad te pakken, want deze Regal Riches gokkast kun je voortaan gewoon spelen bij JACKS.NL. Hieronder vertellen we je meer over hoe dit spel werkt, wat andere spelers van dit video slot vinden, wat de Regal Riches Return to Player is en hoeveel je minimaal en maximaal kunt inzetten.

Regal Riches speluitleg

Regal Riches heeft een speelveld waarop vijf rollen te zien zijn. Iedere rol bevat vier symbolen. Je maakt winnende combinaties door minimaal drie dezelfde symbolen op een winlijn te draaien. Er zijn 30 winlijnen in totaal. Gedurende het spel kun je wild symbolen verzamelen. Op willekeurige momenten wordt de Guaranteerd Wild feature geactiveerd, waarbij de blauwe wilds op het speelveld worden geplaatst. Dit vergroot de kans dat je een winnende combinatie maakt.
 

Regal Riches Free Games

Het Free Games symbool is het scatter symbool van dit spel. Je moet minimaal drie van deze symbolen draaien om 10 gratis spins te krijgen. Welk Free Games symbool je op de laatste rol draait, bepaalt met welke wild symbolen je gaat spelen. Er zijn blauwe, paarse, groene en gouden wilds. Gedurende het basisspel verzamel je wild symbolen in allerlei kleuren. Tijdens de 10 gratis spins belanden deze wilds op het speelveld, waarbij tijdens de laatste gratis spin alle overgebleven wilds op de rollen terechtkomen. De gouden wilds leveren je het meeste op tijdens de Mega Game.

Regal Riches reviews

Regel Riches is een Las Vegas klassieker. Spelers zijn dan ook wat blij dat deze gokautomaat nu ook online te spelen is. Vooral de Progressive Wilds en de Free Spins Bonus worden geroemd. Deze bonusspellen zijn zo gaaf dat spelers het jammer vinden dat deze online gokkast niet voorzien is van een Buy a Bonus feature.


Regal Riches RTP

Het Regal Riches video slot heeft een RTP van 96.3%. De Return to Player, ook wel bekend als het uitbetalingspercentage, is het cijfer dat aangeeft hoeveel een online gokkast je op de lange termijn gemiddeld kan opleveren. In het geval van Regal Riches hou je op de lange termijn gemiddeld €96.30 over van iedere €100 die je inzet.


Minimum / maximum bets

Je kunt Regal Riches spelen vanaf €0.75 per beurt. Maximaal kun je tot €7.500 per spin inzetten. De maximaal mogelijke winst is 3.333 keer je inzet. Bij een inzet van €7.500 is de mogelijke winst hierdoor maximaal bijna €25.000.000! Dat is nog eens een hoofdprijs. Genoeg reden om Regal Riches eens te proberen bij JACKS.NL.


Wil je iets anders dan Regal Riches spelen? Check deze spellen