WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Release the Kraken


Benieuwd of Release the Kraken iets voor jou is? Wij verwachten van wel. Daarom laten we je hieronder zien hoe dit spel in elkaar steekt, wat andere spelers van Release the Kraken vinden, wat het uitbetalingspercentage van deze game is en hoeveel je minimaal en maximaal per beurt in kunt zetten.

 

Wat is Release the Kraken?

Release the Kraken is een online gokkast die draait om één van de bekendste zeemonsters aller tijden: de Kraken. Misschien ken je dit monster wel van bekende films zoals Pirates of the Caribbean of Clash of the Titans. Pragmatic Play heeft besloten om een heel video slot te ontwikkelen rondom dit zeemonster. Zij zijn één van de beste game providers van dit moment, met geweldige spellen zoals Big Bass Bonanza, Wolf Gold, John Hunter and the Book of Tut, Hot to Burn Extreme, The Red Queen, Sweet Bonanza, The Dog House en meer. Natuurlijk kun je ook deze online gokkasten bij JACKS.NL spelen.

Release the Kraken speluitleg

Het basisspel van Release the Kraken wordt gespeeld op een 5x4 speelveld met twintig winlijnen. Het aantal winlijnen wordt verdubbeld tijdens het bonusspel, met een maximum van veertig winlijnen. Tijdens het spelen passeren allerlei symbolen de revue, waaronder vissen, schildpadden en haaien. De Kraken is het hoogst uitbetalende symbool met 25 keer je inzet bij vijf dezelfde en 500 keer je inzet als je het hele speelveld met dit symbool vult.

Release the Kraken bonus features

Release the Kraken bevat meerdere bonus features. Ten eerste zijn er de mini bonus features, die op willekeurige momenten tijdens het basisspel geactiveerd kunnen worden. Hierbij gaat het om de Kraken Locking Wilds, de Colossal Kraken Wilds en de Infectious Kraken Wilds. Dit zijn wild symbolen in allerlei varianten.
 
Daarnaast kun je de grote bonus features activeren door drie scatter symbolen op rollen één, drie en vijf te spinnen. De eerste is de Sunken Treasure Bonus, een mystery geldprijs. Daarnaast zijn er de Roaming Kraken Free Spins. Hierbij worden het aantal winlijnen op het speelveld verdubbeld en zijn er progressieve vermenigvuldigers actief. Je verdient gratis spins door schatkisten te openen. Gemiddeld ontvang je zo’n tien free spins, maar met wat geluk aan je zijde kun je zomaar meer gratis spins winnen.

Release the Kraken reviews

Release the Kraken heeft een groter speelveld dan gemiddeld met extra winlijnen. Hierdoor zorgt het basisspel al voor een hoop vermaak. Maar deze Release the Kraken gokkast is een favoriet onder spelers geworden dankzij de vele bonus features die onderdeel uitmaken van dit spel. Daarom moet je dit video slot een keer geprobeerd hebben. Kun je geen genoeg krijgen van dit Release the Kraken slot? Ook het vervolg kun je spelen bij JACKS.NL: Release the Kraken 2.

Release the Kraken RTP

Release the Kraken beschikt over prima statistieken. Zo is de Return to Player van dit spel 96.5%. Dat is hoger dan gemiddeld. Dit uitbetalingspercentage is gelijk aan een huisvoordeel van 3.5%. Het houdt in dat je van iedere €100 die je inzet gemiddeld €96,50 overhoudt.

Minimum / maximum bets

Een minimale inzet van €0,20 per spin is voldoende om Release the Kraken te kunnen spelen. De inzetmogelijkheden zijn flink, gezien de maximale inzet van €100 per beurt die je kunt plaatsen.
 
Bovendien is er genoeg om voor te spelen, want de maximale winst die je kunt pakken is 10.000 keer je inzet. Dat maakt Release the Kraken wel het proberen waard, toch?

Ook interessant om te lezen: