Rise of Olympus slot spelen?


Rise of Olympus is een online gokkast van Play’n GO die zich overduidelijk heeft laten inspireren door de Griekse mythologie. Wat geen mythe is, is dat dit Rise of Olympus slot je dikke winsten kan opleveren bij JACKS.NL. Genoeg reden om je geluk eens te beproeven op een Rise of Olympus slot machine, toch?

 

Hieronder laten we je zien hoe deze Rise of Olympus gokkast werkt en wat andere spelers van dit spel vinden. We gaan in op de bonus features van dit video slot en we tonen je het uitbetalingspercentage. Ook laten we je zien of er nog andere Rise of Olympus slots zijn en tot slot vertellen we je over de minimale en maximale bets bij dit spel.

 


Rise of Olympus speluitleg

Rise of Olympus is een online gokkast met een groter speelveld dan een standaard video slot. Op het speelveld zijn 5 x 5 symbolen te zien. Met de symbolen kun je zowel horizontale als verticale combinaties maken. Je hebt drie dezelfde symbolen nodig voor een winnende combinatie. Na een winnende combo blijft een wild symbool voor minimaal één ronde op het speelveld staan. Dit vergroot de kans op het maken van nog een winnende combo.


Rise of Olympus review

Bekijken we een gemiddeld Rise of Olympus slot review, dan valt op dat spelers te spreken zijn over het standaard spel. Dit zorgt al voor genoeg vermaak, maar het zijn de bonus features die Rise of Olympus speciaal maken. Benieuwd? We vertellen je er hieronder meer over.


Meer info over de Rise of Olympus best bonus

Mocht je wel eens de Rise of Olympus demo geprobeerd hebben, dan weet je het al: deze online gokkast zit vol met bijzondere bonus features die jou mooie winsten kunnen opleveren. Zo is er de Hand of God feature, waarbij drie goden (Zeus, Hades en Poseidon) je per spin leuke extra’s opleveren. Deze feature wordt willekeurig geactiveerd na een beurt waarbij geen winnende combinaties zijn gemaakt.

 

Het leukste onderdeel van Rise of Olympus is de gratis spins bonusronde. Deze bonusronde speel je vrij door eerst de meters aan de linkerzijde van het scherm te vullen en vervolgens het speelveld leeg te spelen door winnende combinaties te maken. Je kiest je eigen gratis spins bonus door jouw Griekse god naar keuze te selecteren. Je kunt tijdens deze bonusronde extra gratis spins verdienen en er is een vermenigvuldiger actief, die kan oplopen tot keer 20. Dan lopen de winsten snel op!


Rise of Olympus slot RTP

Rise of Olympus heeft een Return to Player of uitbetalingspercentage van 96.5%. Als je in totaal €1.000 over een langere periode zou inzetten, zou je hier gemiddeld €965 aan overhouden. Het huisvoordeel is 3.5%.

 


Verschillende soorten Rise of Olympus slots

Een vervolg of een spin-off van Rise of Olympus is er (nog) niet. Wel kun je bij JACKS.NL natuurlijk andere video slots met een Grieks thema spelen. Een goed voorbeeld hiervan is Gates of Olympus. Ben je een fan van mythologieën? Er zijn ook spellen met de Egyptische mythologie als thema. Might of Ra, Eye of Horus en Book of Ra zijn hier goede voorbeelden van. Bij JACKS.NL ga je jezelf niet snel vervelen!


Minimale / maximale bets

Al vanaf een inzet van €0.20 kun je jouw geluk beproeven bij Rise of Olympus. De drempel om te spelen is dus laag. Er zit flink rek in hoeveel je kunt inzetten. De maximale bet die je kunt plaatsen is namelijk €100. De maximale winst is 5.000 keer je inzet. Klinkt goed, toch? Relevante pagina's