WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Sweet Bonanza Xmas


Dompel je onder in de kerstsferen met Sweet Bonanza Xmas, de kersteditie van Pragmatic Play's gelijknamige videoslot. Hoe je dit spel speelt en wat het verschil is met de gewone Sweet Bonanza, lees je hier.

Sweet Bonanza Xmas slots in het kort

  • 6 rollen en 5 rijen
  • Geen specifieke winlijnen, maar een tumbling feature
  • Ante bet mogelijk
  • Min. inzet van € 0,20, max. inzet € 125
  • RTP van 96,5%

Wat is het verschil tussen het gewone spel en deze kersteditie?

Het spel is in principe hetzelfde. Het grote verschil zit 'm in het uiterlijk van het spel. Het kerstthema is hier goed doorgevoerd. Je waant je in een Winter Wonderland met vrolijke sneeuwpoppen. De fruitsymbolen, de snoepjes en hartjes in het speelveld zijn bevroren. Wat ook direct opvalt, is de gouden multiplier kerstbal. Het effect van dit spel is vergelijkbaar met het origineel; je wordt er direct vrolijk van! 


Hoe speel je Sweet Bonanza Xmas?

Inzetten gaat vlot en snel met de +/- knoppen. Druk vervolgens op de knop met de twee grote pijlen om te draaien. Deze slot heeft geen winlijnen. Het doel is om 8 of meer identieke symbolen op het speelveld te krijgen. Het maakt niet uit waar ze verschijnen, je wint overal. De winnende combinatie verdwijnt en wordt direct vervangen door nieuwe symbolen. Hierdoor kun je opnieuw winnen zonder nog eens in te zetten! Wil je iets anders spelen dan Sweet Bonanza?