Tiger's Ice


Tiger’s Ice is een nieuwe online gokkast van Alchemy Gaming, wat een dochterbedrijf is van Games Global. De hoofdrol wordt gespeeld door een sabeltand tijger uit de ijstijd. We hebben nooit geweten dat er zoveel rijkdommen te vinden waren tijdens deze periode. Ga jij ook leuke extraatjes ontdekken in de sneeuw?

 

Dit Tiger’s Ice slot kun je vanaf nu exclusief spelen bij JACKS.NL. Benieuwd naar wat deze online gokkast je te bieden heeft? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe deze Tiger’s Ice gokkast in elkaar steekt en of er bonus features zijn. Daarnaast gaan we dieper in op wat andere spelers van dit Tiger’s Ice video slot vinden, wat de Return to Player is en wat je minimaal en maximaal als inzet kunt plaatsen.


Tiger’s Ice speluitleg

Het basisspel van Tiger’s Ice speel je op een 5 x 5 speelveld zonder winlijnen. In plaats daarvan is dit een Ways to Win gokkast met 3.125 manieren waarop je per beurt kunt winnen. Winnende symbolen moeten op opeenvolgende rollen te vinden zijn, waarbij de positie niet uitmaakt. De symbolen van winnende combinaties verdwijnen, waarna van bovenaf nieuwe symbolen op het speelveld terecht komen. Hierdoor kun je meerdere keren per spin winnende combinaties maken.


Tiger’s Ice bonus features

Het tijgeroog is het scatter symbool van deze Tiger’s Ice online gokkast. Scoor je er hier drie van, dan levert dit je acht gratis spins op. De vermenigvuldigers lopen snel op tijdens deze bonusronde als je winnende combinaties weet te maken. Bovendien geef je voorafgaand aan de bonusronde ook nog een draai aan het Tiger’s Ice Bonus Wheel. Dit kan je extra gratis spins, hogere vermenigvuldigers en modifiers opleveren. Een goed voorbeeld van een modifier is dat alle laag uitbetalende symbolen van het speelveld verdwijnen. Draai je nog een scatter symbool tijdens de bonusronde, dan levert dit je één extra free spin op. 


Tiger’s Ice reviews

Spelers vinden het ontzettend leuk dat je zowel tijdens het basisspel als tijdens de bonusronde flinke prijzen kan pakken. De combinatie van Ways to Win en het vervangen van winnende symbolen zorgt ervoor dat je niet aan het wachten bent op de vette bonusronde, maar dat ook het basisspel je blijft vermaken.

Tiger’s Ice RTP

RTP staat voor Return to Player. Dit is het uitbetalingspercentage van een online gokkast. Dit percentage vertelt je iets over jouw winkansen. Deze Tiger’s Ice game heeft een RTP van 96.2%. Gemiddeld genomen hou je €96.20 over van iedere €100 die je op de lange termijn inzet. Tiger’s Ice heeft een huisvoordeel van 3.8%.

Minimum / maximum bets

Tiger’s Ice kun je spelen vanaf een minimale inzet van €0.30 per beurt. Maximaal kan er €21 per beurt worden ingezet. De Tiger’s Ice Max Win is gelijk aan 2.000 keer je inzet. Bij een minimale inzet van €0.30 is je hoogst mogelijke winst dus gelijk aan 2.000 x €0.30 = €600, terwijl bij een maximale inzet van €21 de hoogst mogelijke winst gelijk is aan 2.000 x €21 = €42.000. Dat is niet mis, toch? Ontdek ook de rijkdommen van de ijstijd en speel Tiger’s Ice nu bij JACKS.NL.


Wil je iets anders spelen dan Tiger's Ice? Check deze spellen