Turbo Multifire Roulette

WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Turbo Multifire Roulette spelen?


Turbo Multifire Roulette is een leuke variant op het standaard spel. Gelet op de naam, zal het je niet verbazen dat je dit roulettespel lekker vlot kunt spelen. Je kunt op je eigen tempo inzetten en het roulettewiel laten draaien. Dankzij een leuke bonus feature is er bovendien genoeg om voor te spelen.

 

Hieronder vertellen we je meer over deze Turbo Multifire Roulette game. Hierbij gaan we dieper in op hoe het spel werkt, wat andere spelers van dit Turbo Multifire Roulette spel vinden, wat de Return to Player is en welke bedragen je minimaal en maximaal kunt inzetten.

Turbo Multifire Roulette speluitleg

Turbo Multifire Roulette werkt vrijwel hetzelfde als standaard roulette. Je begint met het plaatsen van een inzet, waarbij je op dezelfde inside en outside bets kunt inzetten als bij normaal roulette. Van wedden op een individueel cijfer tot zwart of rood, het kan allemaal. Doordat er geen andere tegenstanders meedoen, kun je op je eigen tempo spelen.

Als je jouw inzet hebt geplaatst, worden er een aantal cijfers gekozen die voorzien worden van een vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldiger wordt willekeurig gekozen, van keer vijftig tot keer vijfhonderd. Tussen de één en vijf cijfers kunnen gekozen worden. Deze cijfers leveren je een boosted payout op, mits je er een inzet op hebt geplaatst.

 

Turbo Multifire Roulette reviews

Spelers roemen de vormgeving van dit Turbo Multifire Roulette spel. Het 3D roulettewiel ziet er strak uit. Ook wordt het gebruik van een RNG (Random Number Generator) gewaardeerd. Dit algoritme zorgt ervoor dat ieder resultaat willekeurig en dus eerlijk is. De opzet van het spel doet denken aan Lightning Roulette, een spel dat je ook bij ons kunt spelen.

Turbo Multifire Roulette RTP

Turbo Multifire Roulette heeft hetzelfde uitbetalingspercentage als Europees roulette: 97.3%. Raar is dit niet, want de twee spellen hanteren dezelfde basisregels. Het verschilt zit hem in de willekeurige cijfers die per ronde voorzien worden van een vermenigvuldiger. Dat maakt Turbo Multifire Roulette nog een stuk spannender.


Minimum / Maximum bets

Turbo Multifire Roulette van Games Global kun je spelen vanaf €0.25 per beurt. Voor de High Rollers is dit een interessant spel, aangezien je maximaal €1.000 per ronde kunt inzetten. De maximale vermenigvuldiger is keer vijfhonderd, wat inhoudt dat dit spel je een maximale winst van 500 x €1.000 = €500.000 kan opleveren. Kan je nu ook niet wachten om dit roulettespel eens te proberen? Het kan vanaf nu bij JACKS.NL.Wil je iets anders dan Turbo Multi Roulette spelen? Check deze spellen