ugly duckling spelen

WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.Ugly Duckling Spelen?


Diamond Tales: The Ugly Duckling kun je vanaf nu exclusief spelen bij JACKS.NL. Het sprookje van Hans Christian Andersen is omgetoverd tot een modern video slot door Greentube. Uniek is het feit dat je het hele verhaal uit kunt spelen, verdeeld over vier seizoenen. Per seizoen neemt de volatiliteit van de Ugly Duckling gokkast toe. Je neemt meer risico, maar dat gaat gepaard met nog hogere prijzen. Zo blijf je doorspelen totdat het lelijke eendje is omgetoverd tot een majestueuze zwaan.

Ugly Duckling

Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over het Ugly Duckling slot. We bespreken hoe het spel werkt en welke bonus features er zijn. Ook gaan we dieper in op wat andere spelers van dit spel vinden, wat de Return to Player is en wat je minimaal en maximaal kunt inzetten.

Ugly Duckling speluitleg

Het sprookjesachtige Ugly Duckling speel je op een 5 x 4 speelveld. Hierop zijn 40 winlijnen aanwezig. Boven het speelveld kun je Diamond Hearts met vermenigvuldigers verzamelen. Deze rode hartjes zijn van belang voor de Snap Drop bonus feature. Deze feature wordt getriggerd door het Snap Drop symbool. Je ontvangt een respin waarbij alleen Diamond Hearts op de rollen verschijnen. Per rol is de waarde van de hartjes gelijk aan de waarde van het hartje boven de rol. Per rol kun je tussen de nul en vier hartjes ontvangen. Aan het eind van de respin worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld. Vervolgens wordt je inzet hiermee vermenigvuldigd.

Verdere Ugly Duckling bonus features

Naast rode hartjes kun je ook gouden hartjes verzamelen als onderdeel van de Gold Diamond Hearts feature. Dit werkt hetzelfde als de standaard Diamond Hearts feature, met één groot verschil: hartjes worden niet bij elkaar opgeteld maar vermenigvuldigd. De vermenigvuldigers stijgen hierdoor een stuk sneller.

Daarnaast kun je gratis spins ontvangen door drie Book Bonus symbolen te draaien op rollen één, drie en vijf. Je krijgt drie gratis spins en een extra hart op iedere rol. Elke keer als je weer een hart weet te draaien op het normale speelveld, zal het aantal gratis spins weer aangevuld worden tot drie. Het spel is over als je drie keer op rij geen harten weet te draaien. Je kunt jezelf van deze bonus feature verzekeren door vooraf gebruik te maken van de Buy Bonus feature. Dit kost je 100 keer je normale inzet.


Ugly Duckling reviews

Veel spelers roemen hoe het verhaal van dit sprookje verteld wordt. In totaal zijn er vijf hoofdstukken: vier seizoenen en een laatste deel waarin het eendje een zwaan is geworden. Per hoofdstuk lopen de mogelijke winsten op. Voor veel spelers is dit een goede motivatie om door te blijven spelen.


Ugly Duckling RTP

Bij iedere online gokkast staat de RTP weergegeven. RTP staat voor Return to Player. Dit is het uitbetalingspercentage. Hoe hoger dit percentage is, hoe meer je op de lange termijn overhoudt aan een spel. De RTP van Diamond Tales: The Ugly Duckling is 95.01%. Dit houdt in dat je gemiddeld €95.01 overhoudt van iedere €100 die je inzet.

Minimum / maximum bets

De minimale inzet is €0.40, wat gelijk is aan €0.01 per winlijn. De maximale bet die je aan kunt gaan is €40. Maximaal kan deze Ugly Duckling online gokkast je 50.000 keer je inzet opleveren. Bij een maximale inzet van €40 kan dit video slot je dus €2.000.000 opleveren. Je leest het goed. Met zo’n gigantische hoofdprijs kunnen we het ons best voorstellen dat je deze online gokkast wel eens wilt proberen. Het kan vanaf nu exclusief bij JACKS.NL!


Wil je iets anders dan Ugly Duckling spelen? Check deze spellen