Wild Frames


Dankzij het Cluster Pays mechanisme is Wild Frames een online gokkast waarbij je flinke winsten kunt pakken. De maximale winst is maar liefst 7.000 keer je inzet. Dat is niet niks! Probeer daarom eens dit Wild Frames slot bij JACKS.NL.

 

Hieronder laten we je zien hoe deze Wild Frames gokkast werkt. Ook vertellen we je meer over wat andere spelers van dit spel vinden en wat het uitbetalingspercentage van dit video slot is. Daarnaast gaan we in op spellen die op Wild Frames lijken en vertellen we je wat je minimaal en maximaal kan inzetten.


Wild Frames speluitleg

Wild Frames heeft een speelveld van 7 x 7 symbolen zonder winlijnen. In plaats daarvan zijn er Cluster Pays. Hierbij dien je clusters bestaande uit minimaal vijf dezelfde symbolen te maken. Deze symbolen mogen horizontaal en verticaal op elkaar aansluiten. Maak je een winnende combinatie, dan verdwijnen deze symbolen en vallen vanaf boven nieuwe symbolen naar beneden. Zo kun je meerdere winnende combinaties achter elkaar maken.


Wild Frames review

In menig Wild Frames slot review worden de bonus features van dit spel geroemd. Naast de speciale functies van de wild symbolen zijn er ook booster meters die je kunt vullen. In totaal zijn er vier boosters die je vrij kunt spelen:

 

  • Transform: een laag uitbetalend symbool wordt omgetoverd tot een hoog uitbetalend symbool.
  • Wild Card: je krijgt drie tot zes extra wild symbolen op het veld.
  • Shatter: de laag uitbetalende kaartsymbolen verdwijnen. Je krijgt dus alleen hoger uitbetalende symbolen.
  • Wild Frames: alle wild frames veranderen in wild symbolen. Heb je een speelveld vol wild symbolen, dan haal je dikke winsten binnen.

Wild Frames slot RTP

De Wild Frames RTP, ook wel bekend als de Return to Player of het uitbetalingspercentage, is gelijk aan 96.50%. Dit betekent dat je op de lange termijn gemiddeld genomen €96.50 overhoudt aan iedere €100 die je inzet.


Verschillende soorten Wild Frames spellen

Play ’n GO heeft nog geen vervolg op Wild Frames gemaakt. Wel zijn er binnen ons spelaanbod andere online gokkasten die gebruik maken van het Cluster Pays mechanisme. Het bekendste voorbeeld hiervan is Reactoonz. Ook dit is een gave online gokkast die je dikke winsten kan opleveren.


Minimum / maximum bets

Met een minimum inzet van slechts €0.20 is de drempel laag om Wild Frames eens te proberen. Bovendien krijg je de ruimte om meer dan dat in te zetten. De maximum bet die je aan kunt gaan is namelijk €100. Behaal je hiermee de maximale winst van 7.000 keer je inzet, dan levert dit je maar liefst €700.000 op! Droom je ook van het winnen van dergelijke bedragen? Speel dan eens Wild Frames bij JACKS.NL!Ontdek hier meer leuke spellen