WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24 jaar en ouder. Voorwaarden zijn van toepassing.Wolf of Gold spelen?


In deze Wolf Gold review kunnen we in elk geval vaststellen dat Pragmatic Play het wederom voor elkaar heeft met het populaire spel Wolf of Gold. Dit prairie-thema video slot dat zich afspeelt in Monument Valley (Colorado), neemt je mee terug in de tijd naar het Amerikaanse Wilde Westen. 

Features

Wolf Gold is een spannend spel met geweldige features die het spanningsvuurtje nog een graadje meer opstoken. 

Symbolen (stacked en in combinatie met de vele Wild symbolen):

  • 5 rollen, 3 symbolen per rol, 25 winlijnen, 3 Jackpots.
  • Het Wild symbool: de hoofdrol is weggelegd voor de Wolf: met 5 Wolven op een actieve winlijn kan je rekenen op 20x de totale inzet. En dat is niet alles: hetzelfde geldt ook voor de Bizons!
  • De symbolen van het Wilde Paard, de Arend en de Poema betalen tussen de 8x en 16x aan totale inzet uit.
  • De welbekende kaartsymbolen J, Q, K en A zijn elk goed voor 2x de totale inzet.
  • De geldsymbolen (de volle maan)

Twee type bonussen

  • ‘Gratis Spins’ bonus met Mega symbolen: op rollen 1, 3 en 5 verschijnen 3 scattered Monument Valley Dit levert je 5 gratis spins op, waarbij de middelste 3 rollen (2,3, en 4) een Mega symbool van 3 x 3 symbolen toont; dit mogen allerlei symbolen zijn, inclusief een Wild en een Jackpotspel symbool. Daarnaast moeten op rol 1 en 5 aansluitende symbolen vallen. Deze bonus is niet makkelijk te verzilveren. Lukt het je wél, dan betekent dit kassa!
  • De Money Respin Feature: hiermee kan je tot 1000x je totale inzet winnen. Zo werkt het: als je na een draai 6 of meer Geld symbolen op de rollen ziet, dan ontvang je 3 Wolf Gold gratis re-spins en je kan daarmee nieuwe geldsymbolen verzamelen. Lukt dit, dan krijg je weer 3 spins, enzovoorts. Het geld op de geldsymbolen wordt uiteraard altijd toegevoegd aan je totaal. En wellicht win je de Mini Jackpot of de Major Jackpot, goed voor respectievelijk 30x en 100x je totale inzet: als een jackpot op je Geld symbool verschijnt, win je die!

Wolf Gold Mega Jackpot

Als je alle plekjes op de rollen weet te vullen met geldsymbolen, win je de Mega Jackpot - 1000x je totale inzet!

Speel Wolf Gold bij JACKS.NL

Wil jij de fascinerende features, aantrekkelijke bonussen en oogstrelende graphics van Wolf of Gold proberen? Schrijf je dan veilig en snel in bij JACKS.NL of log in. Je kunt dit populaire spel terugvinden bij de casinospellen.

Wil je iets anders spelen dan Wolf of Gold?