wwe-clash-of-the-wilds

WELKOMSTBONUS

100% TOT €250
SPEELGELD

Alleen voor 24+. Voorwaarden zijn van toepassing.WWE: Clash of the Wilds Spelen?


WWE: Clash of the Wilds is een online gokkast van All41Studios, dat onderdeel uitmaakt van Games Global. Vanaf nu is dit video slot exclusief te spelen bij JACKS.NL! Voor de liefhebbers van worstelen is dit een must play. WWE is de grootste promotor van dit moment op het gebied van worstelen. Om deze reden zijn een aantal van de bekendste worstelaars van dit moment te zien als symbool op deze online gokkast.

WWE: Clash of the Wilds

WWE: Clash of the Wilds is een branded gokkast. Dankzij een licentieovereenkomst heeft All41Studios dit video slot mogen ontwikkelen. Maar hoe werkt het WWE: Clash of the Wilds slot precies? Daar gaan we hieronder dieper op in, waarbij het basisspel en de bonus features besproken worden. Ook laten we je zien wat andere spelers van deze game vinden, wat het uitbetalingspercentage is en welke bedragen je minimaal en maximaal kunt inzetten.
 

WWE: Clash of the Wilds speluitleg

Tijdens het basisspel bestaat het speelveld uit vijf rollen die elk drie symbolen bevatten. In totaal zijn er 40 winlijnen. Als je wat wint, worden er iconische momenten uit de historie van de vier bekende worstelaars getoond. Dit gebeurt voornamelijk als je een WWE: Clash of the Wilds Big Win weet te scoren. Ook kunnen de symbolen animaties tonen als je een winnende combinatie maakt. Het spel heeft een commentator, net als de worstelwedstrijden. Het geeft deze online gokkast een eigen persoonlijkheid.

WWE: Clash of the Wilds bonus features

De wild symbolen van dit spel vallen op. Niet alleen maken ze het je gemakkelijker om winnende combo’s te maken, maar er zijn ook de Stacked Wilds. Draai je er één hiervan op de eerste rol, dan verdien je zes gratis spins met Wild Blocks. Dit zijn symbolen van 2 x 2, 3 x 3 of 4 x 4. Deze symbolen leveren je flinke winsten op. Bovendien kun je steeds zes gratis spins erbij verdienen als je achtereenvolgend op rol twee, drie en vier wederom een Stacked Wild weet te spinnen. Dit levert je per keer leuke extra’s op: een wild vermenigvuldiger, Nudging Wilds en Sticky Wilds.

Daarnaast bevat deze WWE: Clash of the Wilds gokkast een gratis spins bonusronde. Deze ronde speel je vrij door de vijfde rol geheel te vullen met wild symbolen. Deze bonusronde wordt de Ladder Match genoemd. Je ontvangt drie gratis spins. Het doel van de bonusronde is om de symbolen met een gouden rand op de rollen te draaien. Hoe meer je er hiervan draait, hoe meer je wint. Per vijf gouden symbolen krijg je bovendien een booster point. Dit vergroot de kans dat je één van de extra jackpot prijzen wint.


WWE: Clash of the Wilds review

Spelers roemen voornamelijk de bonus features van deze online gokkast. Raar is dat niet, gezien dit de features zijn die je het meeste geld kunnen opleveren. Je kunt flinke prijzen pakken, en dat spreekt spelers sowieso aan. Bovendien is de vormgeving geinig, met leuke animaties en het professionele commentaar.


WWE: Clash of the Wilds RTP

RTP staat voor Return to Player en is het uitbetalingspercentage van een online gokkast. Hoe hoger dit cijfer is, hoe meer een video slot je op de lange termijn oplevert. WWE: Clash of the Wilds heeft een Return to Player van 96.13%. Je houdt gemiddeld €96.13 over van iedere €100 die je als inzet plaatst. Dit is gelijk aan een huisvoordeel van 3.87%.

Minimum / maximum bets

Wil je niet al te veel geld inzetten per beurt? Dat is geen probleem, want deze WWE: Clash of the Wilds game kun je al spelen vanaf €0.20 per spin. Zet je liever wat meer in? Ook dat is mogelijk, met een maximale bet van €25 per beurt. De maximale winst is 10.000 keer je inzet. Zet je €25 in en behaal je dit, dan levert dit je 10.000 x €25 = €250.000 op. ‘Ik worstel en kom boven’ krijgt een geheel nieuwe betekenis dankzij deze online gokkast. Vanaf nu kun je WWE: Clash of the Wilds exclusief spelen bij JACKS.NL!


Wil je iets anders dan WWE: Clash of the WIlds spelen? Check deze spellen