JACKS.NL IS DE TROTSE SPONSOR VAN

SOUL LIVE FESTIVAL

25 februari 2023
Mainstage BrabanthallenJACKS.NL IS DE TROTSE SPONSOR VAN

SOUL LIVE FESTIVAL

25 februari 2023 | Mainstage Brabanthallen, 's Hertogenbosch


JACKS.NL is de trotse sponsor van het Soul Live festival is hét evenement voor soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers! Jaarlijks komen deze muziekliefhebbers samen om te genieten van optredens van topartiesten in deze genres. Er wordt gedanst, meegezongen en genoten van de gezelligheid. JACKS.NL Soul Live Festival 2022 vond plaats op 27 augustus op de Pettelaarse Schans in ‘s Hertogenbosch. Na deze succesvolle editie volgt nu de wintereditie op zaterdag 25 februari 2023. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Soul Live Festival wintereditie

De wintereditie vindt plaats op zaterdag 25 februari in de Brabanthallen ('s Hertogenbosch) en zal dezelfde formule volgen als eerdere edities. Dit betekent dat verschillende topartiesten het podium zullen betreden voor een dag vol entertainment. De line-up is al bekend en het belooft een swingend spektakel te worden.

Tickets Soul Live Festival

Wil jij ook mee komen zingen en dansen? Er zijn nog tickets beschikbaar het Soul Live Festival wintereditie! Koop hier je kaarten vanaf €41.50 of doe mee met onze winactie waarbij je tot 4 tickets kunt winnen!

FAQ

De wintereditie vindt plaats op zaterdag 25 februari 2023 van 15:00 tot 23:00 uur.

Mainstage Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch

Bekijk hier de volledige line-up. 

Dit evenement is toegankelijk vanaf 18 jaar. Legitimatie is daarom verplicht.

Mainstage Brabanthallen heeft genoeg parkeergelegenheid. Je kunt hier alvast een parkeerplaats reserveren.

Ja je kunt zeker met het OV komen. Mainstage Brabanthallen ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van ‘s Hertogenbosch.