Jack's minigids:

wedden bij een bookmaker

Heb jij vragen over bookmakers in Nederland?

Lees dan snel verder, want we delen onze kennis graag met je! 

Wedden bij een bookmaker

Een weddenschap plaatsen kan tegenwoordig gewoon bij online wedkantoren, ook wel beter bekend als bookmakers. Sinds oktober 2021 kun je ook bij Nederlandse bookmakers met een officiële licentie terecht. Vraag jij je af hoe online bookmakers te werk gaan, wat de mogelijkheden zijn en hoe je de beste bookmakers van Nederland vindt? Lees dan snel verder, want we delen onze kennis graag met je! 

Waar kan ik allemaal op wedden?

Het aanbod verschilt natuurlijk per wedkantoor, maar je kan in principe op heel veel dingen wedden. Over het algemeen is inzetten op sportgerelateerde evenementen zoals wedstrijden, kampioenschappen en toernooien erg populair. In dit artikel zal de focus dan ook voornamelijk hierop liggen. 

Bookmakers Eurovisie Songfestival en meer

Weddenschappen komen echter ook voor in de entertainmentindustrie. Bij buitenlandse aanbieders is het bijvoorbeeld mogelijk om in te zetten op de winnaar van het Eurovisiesongfestival of welke acteurs er met een Oscar naar huis gaan. Het kan bovendien nog gekker. Zo zijn er in het verleden ook weddenschappen afgesloten op het geslacht van het kindje van prins William en prinses Kate van het Britse koningshuis.  

Bookmakers Nederland

In Nederland houden wij als online bookmaker het bij wedden op sport. Je zult genoeg keuze hebben als je bijvoorbeeld op zoek bent naar online bookmakers voor een EK of WK. Bij ons kun je voor een Europees Kampioenschap dan ook de bookmakers voorspellingen zien van wie naar verwachting de meeste kans maakt op het winnen van de titel. Bookmakers voorspellingen worden hierdoor dan ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld de voetbalpoule in te vullen. Met de meest actuele en het meest uitgebreide aanbod aan sporten, behoort Jack’s zeker tot de beste bookmaker sites van Nederland! Bij ons kun je ook bookmaker tips en tricks ontvangen op onze blog over voorspellingen van wedstrijden, statistieken en meer! 

Hoe gaan bookmakers te werk?

Een online bookmaker biedt verschillende weddenschappen aan. Aan de hand van odds (noteringen) laten ze zien hoeveel winst je kunt maken. De odds bepalen ze door naar de deelnemer, speler of team te kijken. Andere factoren om rekening mee te houden zijn: de wedstrijd/competitie, wat de concurrenten doen en het gedrag van de wedders. Er gaat dus een grondige analyse aan vooraf door specialisten. De online bookmakers in Nederland willen natuurlijk ook winst maken en stellen daarom altijd een marge in om dit voor henzelf te garanderen.

 

De odds staan niet in steen gebeiteld en kunnen veranderen naarmate de online bookmaker de winstkansen beter kan inschatten. Stel je voor dat de sterspeler van een voetbalteam geblesseerd raakt tijdens de training en daardoor de wedstrijd uit moet zitten. Dan zullen bookies de odds natuurlijk hierop aanpassen.

 

Als de noteringen online staan, kun jij inzetten. Win je de weddenschap? Dan betaalt het wedkantoor jouw inzet maal de notering uit. Voorbeeld; je zet € 10 in op een odd van 2.10, als je wint krijg je € 21 uitbetaald.

Wedden bij Jack's

Jack's is niet alleen een online casino, maar ook de plek voor al jouw sportweddenschappen. Ben je nog niet bekend met ons Sportsbook? Neem dan zeker een kijkje! 

  • Legaal en veilig 

Alleen online bookmakers met een licentie van de Kansspelautoriteit (Ksa) mogen weddenschappen aanbieden. Jack's is een vergunninghouder en je kan bij ons dus legaal wedden op sport. Een veilige speelomgeving creëren en het welzijn van onze spelers staan voorop. 
 

  • Groot aanbod 

In ons Sportsbook zul je uiteraard voetbal, Formule 1, darten, tennis en wielrennen tegenkomen. Hier blijft het echter niet bij. Als je fan bent van basketbal, ijshockey, MMA of handbal ben je bij Jack's ook aan het juiste adres. 

 

  • Makkelijk en snel inschrijven 

Heb je nog geen account? Meld je dan snel en eenvoudig aan. Vul je gegevens in, verifieer je identiteit, zet speelgeld op je account en klaar is kees! 

 

  • Storten met iDEAL 

Wie op zoek is naar bookmakers met iDEAL, hoeft niet verder te kijken. Bij Jack's kun je met iDEAL of een creditcard storten. Houd er wel rekening mee dat je eerste storting altijd via iDEAL moet gaan. 

 

  • 24/7 beschikbaar 

Niet alleen kun je op elk moment van de dag een weddenschap plaatsen, maar je kunt ook 24/7 bij ons terecht als je vragen hebt. Aarzel dus niet om contact op te nemen! Er is altijd iemand aanwezig om mee te chatten of je e-mail te beantwoorden of je telefoontje aan te nemen.  

 

  • Partnerships & ambassadeurs 

Bij Jack's geloven we sterk dat sport mensen samen kan brengen. En des te leuker we sport kunnen maken, des te beter. Jack's heeft als wedkantoor daarom niet stilgezeten en we zijn mooie samenwerkingen aangegaan. Denk bijvoorbeeld aan Glory, Jack's Racing Day en Jack's League. Bovendien zijn Rafael van der Vaart en Robert Doornbos onze nieuwe collega's.  

Jouw online bookmaker met welkomstbonus

Nieuwe spelers kunnen twee welkomstbonussen claimen bij ons als wedkantoor, waaronder een sportbonus. Je krijgt van ons namelijk 1 Free Bet cadeau. Voor wie nieuw is in de wereld van sportwedden: een Free Bet is een gratis weddenschap.  Je kunt dus eenmalig op onze kosten inzetten op een wedstrijd naar keuze.  

Relevante pagina's