Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE
AAN
2 CLAIM JE
BONUS
3 DOE EEN
STORTING

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl


JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

REGISTREREN MEER INFO

Alleen voor nieuwe spelers, 24+.  Lees de voorwaarden.

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim je BONUS

Stort min. €20 & activeer jouw welkomstbonus.

PLAATS JE EERSTE WEDDENSCHAP

Zet in op onze kosten en/of maak kans op extra winst!

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET


Méést complete sportsbook


DE állerbeste odds


DIRECTE UITBETALING

VEILIG & BETROUWBAAR

EK 2024

Ben je al klaar voor het EK 2024? Bij JACKS.NL ontdek je alles wat je nodig hebt om van het wedden op het EK Voetbal 2024 een groot succes te maken. Hier ontdek je de leukste weddenschappen, de beste odds en de hoogste uitbetalingen. Wij houden je van alles over het Europees Kampioenschap Voetbal 2024 op de hoogte. Het EK in Duitsland belooft een toernooi vol spektakel te gaan worden. Je maakt dit toernooi extra leuk door op het EK 2024 te wedden bij JACKS.NL.

 

Hieronder vertellen we je meer over het EK.2024. We gaan dieper in op de opzet van het EK2024 en welke teams in het verleden een EK hebben gewonnen. We geven antwoord op de vraag: waar is het EK 2024? We vertellen je meer over de stadions van dit toernooi. Daarnaast gaan we dieper in op de EK 2024 loting, of Nederland al gekwalificeerd is, wat de kansen van Oranje zijn en wat de odds van de grootste kanshebbers zijn.Opzet + regels EK 2024

Net als tijdens het vorige EK nemen in totaal 24 landen deel aan het 2024 EK. Tussen 14 juni en 14 juli 2024 worden er in totaal 51 wedstrijden gespeeld. Dat zijn dus 51 wedstrijden waar je op kunt wedden bij JACKS.NL! Voorafgaand aan het toernooi in Duitsland is een EK Kwalificatie nodig om te bepalen welke 24 landen er mogen deelnemen. Als gastland is Duitsland voor het EK 2024 geplaatst, zonder dat het kwalificaties hoeft te spelen.

 

Andere landen moeten zich op eigen kracht kwalificeren. Gaat dat het Nederlands Elftal lukken? Zien we landen als Noorwegen, Spanje, Italië, Engeland, Portugal, Frankrijk en Turkije op het EK 2024 terug? Wed nu op de EK 2024 Kwalificaties bij JACKS.NL.

Na plaatsing EK 2024

Je kunt geld verdienen met voetbal gokken, maar alleen als je voorspelling uitkomt. Hoeveel winst je maakt, is afhankelijk van je inzet en de odds. Voetbal is met stip de populairste sport in Europa en misschien zelfs wereldwijd. Bookmakers besteden hier daarom veel aandacht aan, waardoor jij als voetballiefhebber uit een enorm aanbod kunt kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos als het aankomt op voetbal wedden, dus genoeg kans om winst te maken met je favoriete sport.

Historische winnaars EK 2024 voetbal

Wij kijken uit naar het EK 2024, waar een nieuw land zich tot Europees Kampioen zal kronen. Het verleden kan je helpen om te bepalen wie de grootste kans heeft op winst tijdens het EK Voetbal 2024. De titel is op dit moment nog in handen van Italië, dat het EK 2020 (gespeeld in 2021 vanwege de pandemie) won door Engeland in de finale te verslaan.

 

Soms wint de gedoodverfde winnaar, zoals Frankrijk in 2000 of Spanje in 2012. Maar het leuke aan Europese Kampioenschappen is dat er soms ook verrassende winnaars zijn, zoals Denemarken in 1992 en Griekenland in 2004. Het EK Voetbal 2024, waar meer landen dan ooit aan meedoen, kan dus ook zomaar een verrassende winnaar krijgen. Het Nederlands Elftal heeft het EK eenmaal weten te winnen, in 1988. Dit is de lijst van winnaars tot dusver:

 

 • 1960: Sovjet-Unie
 • 1964: Spanje
 • 1968: Italië
 • 1972: West-Duitsland
 • 1976: Tsjecho-Slowakije
 • 1980: West-Duitsland
 • 1984: Frankrijk
 • 1988: Nederland
 • 1992: Denemarken
 • 1996: Duitsland
 • 2000: Frankrijk
 • 2004: Griekenland
 • 2008: Spanje
 • 2012: Spanje
 • 2016: Portugal
 • 2020: Italië

Waar wordt het EK 2024 gehouden?

Geregeld wordt aan ons gevraagd: waar wordt het EK gehouden? Het EK 2024 vindt in Duitsland plaats. De finale zal in de hoofdstad Berlijn worden gespeeld. De stadions van het EK 2024 zijn de stadions waarin bekende Duitse clubteams spelen. Zo is één van de EK stadions 2024 de Allianz Arena, waar Bayern München zijn thuiswedstrijden speelt.

 

Andere stadions van het EK Duitsland 2024 zijn onder meer het Signal Iduna Park, de Red Bull Arena in Leipzig, het Volksparkstadion in Hamburg en de Veltins-Arena in Gelsenkirchen. Deze stadions hebben voldoende capaciteit om van het EK Voetbal in Duitsland een groot succes te maken. Bovendien dragen deze mooie stadions bij aan de sfeer tijdens het Voetbal EK van 2024.

Loting EK 2024

De loting voor het EK 2024 vindt plaats op 2 december 2023. De loting wordt om 18:00 uur Nederlandse tijd verricht in het Elbphilharmonie in Hamburg. Waarschijnlijk zal de loting EK 2024 op TV uitgezonden worden bij de NOS. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je op het internet genoeg mogelijkheden om de livestream van de loting van het EK 2024 live te volgen. Dit kan bijvoorbeeld via de websites van de NOS of de UEFA.

Is Nederland al gekwalificeerd voor het EK 2024?

Vaak wordt aan ons de vraag gesteld: is Nederland gekwalificeerd voor het EK 2024? Op het moment van schrijven is Nederland nog niet gekwalificeerd. Oranje zal nog flink aan de bak moeten, aangezien Frankrijk de gedoodverfde nummer één van hun poule is. De strijd om plek nummer twee, ook voldoende voor kwalificatie, is nog volop gaande. Het Nederlands Elftal heeft hierbij concurrentie van Ierland en Griekenland.

 

Hoewel Oranje er goed voorstaat, mag het team zich nog niet rijk rekenen. Het voetbal van het Nederlands Elftal is op het moment bepaald niet best. Er is genoeg ruimte voor verbetering. Op Duitsland na is nog geen enkel team zeker van kwalificatie voor het EK 2024. We weten bijvoorbeeld nog niet of we op het EK 2024 Turkije, Engeland, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Kroatië en andere landen terug zullen zien.

Kansen Nederlands Elftal EK 2024

Tot op heden wordt Nederland gezien als één van de outsiders voor de titel tijdens het EK 2024. Tenzij er sprake is van een gouden generatie, wordt Oranje vrijwel altijd tot de outsiders gerekend. Maar groot wordt de kans niet geacht dat Nederland kan winnen.  Tegelijkertijd maakt dit wedden op Nederland als winnaar wel aantrekkelijker. Hoe kleiner de kans wordt geacht, hoe hoger de odds zullen zijn. Hoe hoger de odds, hoe hoger de uitbetalingen bij een juiste bet. Misschien toch maar op Oranje wedden?

 

Onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman verloopt het voetbal nog moeizaam, waarbij de coach overduidelijk op zoek is naar het beste elftal en de beste opstelling. Wordt het 4-3-3 of 5-3-2? Wel beschikt Oranje over een aantal toppers zoals Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Cody Gakpo en Xavi Simons. De potentie is er, maar het moet er nog uitkomen.

 

Odds van kanshebbers EK 2024

Alhoewel de precieze odds per moment kunnen verschillen, zien we wel dat er twee landen overduidelijk favoriet zijn onder de bookmakers: Duitsland en Frankrijk. Duitsland heeft het voordeel gastland te zijn, terwijl Frankrijk beschikt over de beste voetballers waaronder Kylian Mbappé. Engeland, Spanje en Italië worden ook als kanshebbers gezien. Hierna volgen een aantal outsiders voor de titel, waaronder Nederland, Portugal, België, Denemarken en Kroatië.

 

Veel zal afhangen van de vorm van de dag. Wie weet hoe de teams er exact voorstaan aan het begin van het EK 2024. Bij JACKS.NL bieden we je alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen inzetten op het EK 2024. We houden je op de hoogte met nieuws, info en speelwijzers. Bij ons ontdek je de leukste bets per wedstrijd en de aantrekkelijkste odds. Rondom het EK 2024 bieden we te gekke promoties aan, naast onze sport welkomstbonus. Vergeet niet om in te zetten op onze EK 2024 Jack’s Specials. Daarom wed je op het EK 2024 bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker.

 

Ook interessant om te lezen: