Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE
AAN
2 CLAIM JE
BONUS
3 DOE EEN
STORTING

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl


JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

REGISTREREN MEER INFO

Alleen voor nieuwe spelers, 24+.  Lees de voorwaarden.

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim je BONUS

Stort min. €20 & activeer jouw welkomstbonus.

PLAATS JE EERSTE WEDDENSCHAP

Zet in op onze kosten en/of maak kans op extra winst!

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET


Méést complete sportsbook


DE állerbeste odds


DIRECTE UITBETALING

VEILIG & BETROUWBAAR

Wedden op topscorer EK

Wie gaat er volgens de bookmakers topscorer van het EK 2024 worden? Het EK 2024 in Duitsland nadert met rasse schreden. Zoals je van JACKS.NL gewend bent, bieden we je de leukste bets en beste odds rondom dit voetbaltoernooi. Natuurlijk hebben we ook de aangenaamste odds voor de topscorer EK 2024. Daarom wed je op de topscorer van het EK bij JACKS.NL.

 

Benieuwd naar onze topscorer EK 2024 odds? Lees snel verder, want hieronder delen we een aantal interessante statistieken die je kunnen helpen bij het wedden op de topscorer van het EK. Zo bespreken we topscorers van eerdere EK’s en topscorers van eerdere WK’s. We tonen je de topscorer van de afgelopen EK kwalificatie. Ook gaan we dieper in op welke topscorer EK bookmakers kiezen. Staat jouw favoriet er ook tussen? Of kies jij voor een verrassende topscorer met hoge EK odds? Wat je ook kiest, je plaatst jouw EK 2024 bet bij JACKS.NL.

 

 Topscorers eerdere EK’s

Bekijken we wie de topscorer van het EK 2024 kan worden, dan kan een vorige editie tonen wie er de kanshebbers zijn. Maar door de topscorers van eerdere EK’s te bekijken, kunnen we ook patronen herkennen. Maakt de topscorer van een EK vaak deel uit van het winnende team, of juist niet? Dit waren de topscorers van de afgelopen vijf Europese Kampioenschappen:

 

 • EK 2020: Cristiano Ronaldo & Patrick Schick – 5 doelpunten
 • EK 2016: Antoine Griezmann – 6 doelpunten
 • EK 2012: Mario Mandzukic, Mario Gomez, Mario Balotelli, Cristiano Ronaldo, Alan Dzagoev en Fernando Torres – 3 doelpunten
 • EK 2008: David Villa – 4 doelpunten
 • EK 2004: Milan Baros – 5 doelpunten

 

Cristiano Ronaldo (Portugal), Patrick Schick (Tsjechië) en Antoine Griezmann (Frankrijk) komen nog altijd uit voor hun landen en zijn dus ook kanshebbers voor de topscorerstitel. Opvallend is dat de meeste topscorers niet uitkwamen voor de winnende landen. Alleen in 2008 (David Villa, Spanje) en 2012 (Fernando Torres, Spanje) was dit het geval. Een topscorer van het EK hoeft dus niet per definitie voor de winnaar uit te komen. Iets om rekening mee te houden als je de topscorer van dit EK gaat voorspellen.

Topscorers eerdere WK’s

Ook de topscorers van eerdere WK’s kunnen ons wat vertellen over de uiteindelijke topscorer van dit EK. Er zijn nog genoeg spelers die er al bij waren in 2014, 2018 of 2022. Cristiano Ronaldo was er zelfs al bij in 2006 (en op het EK 2004). Hieronder zie je de topscorers van de afgelopen vijf Wereldkampioenschappen Voetbal:

 

 • WK 2022: Kylian Mbappé – 8 doelpunten
 • WK 2018: Harry Kane – 6 doelpunten
 • WK 2014: James Rodriguez – 6 doelpunten (Europees topscorer: Thomas Müller – 5 doelpunten)
 • WK 2010: Thomas Müller, Wesley Sneijder, David Villa en Diego Forlan – 5 doelpunten
 • WK 2006: Miroslav Klose – 5 doelpunten

 

Kylian Mbappé doet met Frankrijk mee aan het EK 2024. Deze speler mag absoluut tot de favorieten voor de topscorerstitel gerekend worden. Hetzelfde geldt voor Harry Kane. De Engelse spits is op dit moment op schot voor Bayern München. Opvallend detail: in de laatste vijf edities is het alleen David Villa gelukt om zowel topscorer van het EK als (gedeeld) topscorer van het WK te lukken. Het komt dus niet vaak voor.

Topscorer EK kwalificatie

Gaan we voorspellen wie de topscorer van het EK 2024 gaat worden, dan kunnen we ook bekijken wie er tijdens de EK kwalificatie op schot was. Hieronder zetten we de meest scorende spelers voor je op een rij:

 • Romelu Lukaku: 14 doelpunten
 • Cristiano Ronaldo: 10 doelpunten
 • Kylian Mbappé: 9 doelpunten
 • Harry Kane: 8 doelpunten
 • Rasmus Hojlund: 7 doelpunten


Topscorers van het Nederlands Elftal tijdens de EK Kwalificatie waren Calvin Stengs, Wout Weghorst en Cody Gakpo met ieder drie doelpunten.

Topscorer EK 2024 volgens de bookmakers: overzicht van top 5 favorieten

Welke speler gaat er volgens de bookmakers topscorer van het EK worden? De topscorer EK 2024 volgens bookmakers is zeker nog geen uitgemaakte zaak. Wel zien we dat verschillende bookmakers dezelfde spelers tot favorieten bombarderen. Hieronder zetten we de vijf meest genoemde spelers, inclusief topscorer EK 2024 odds, voor je op een rij:

 

 • Harry Kane: 8.00
 • Kylian Mbappé: 10.00
 • Cristiano Ronaldo: 10.00
 • Romelu Lukaku: 11.00
 • Memphis Depay: 16.00

 

Harry Kane scoort aan de lopende band bij Bayern München, ook al is zijn team niet in vorm. Ook tijdens de EK kwalificatie scoorde hij veel voor Engeland. Kylian Mbappé was topscorer van het afgelopen WK, scoort er op los voor Paris Saint-Germain en deed het ook goed tijdens de EK Kwalificatie. Cristiano Ronaldo is inmiddels op leeftijd en speelt in Saudi-Arabië, maar alsnog scoorde hij 10 doelpunten tijdens de EK Kwalificatie. Romelu Lukaku was de topscorer van de EK Kwalificatie met 14 doelpunten in totaal. Tevens is hij in vorm bij AS Roma.

 

Memphis Depay is toch wel de meest verrassende naam op dit lijstje. Hij heeft een groot deel van het seizoen gemist door een blessure, maar sinds zijn comeback weet hij weer geregeld het net te vinden voor Atletico Madrid. Tegelijkertijd heeft hij nog nooit een echt goed eindtoernooi gespeeld voor het Nederlands Elftal. Kan hij verrassen en topscorer van het EK worden? Of gaat een andere speler met deze titel aan de haal?