Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE
AAN
2 CLAIM JE
BONUS
3 DOE EEN
STORTING

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl


JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

REGISTREREN MEER INFO

Alleen voor nieuwe spelers, 24+.  Lees de voorwaarden.

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim je BONUS

Stort min. €20 & activeer jouw welkomstbonus.

PLAATS JE EERSTE WEDDENSCHAP

Zet in op onze kosten en/of maak kans op extra winst!

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

1 2 3
MELD JE
AAN
CLAIM JE
BONUS
Plaats je
EERSTE BET


Méést complete sportsbook


DE állerbeste odds


DIRECTE UITBETALING

VEILIG & BETROUWBAAR

Voorspellen EK

Jouw voorspellingen voor het EK 2024 doe je bij JACKS.NL. Bij ons kun je het EK 2024 voorspellen en profiteren van de beste odds. Via onze website kun je op iedere wedstrijd wedden. Zelfs als er een troostfinale van het EK 2024 zou zijn, zou je er bij ons op kunnen inzetten. Per match kun je inzetten op verschillende bets, van een 1x2 bet tot het voorspellen van de doelpuntenmakers. Van voorspellingen over EK 2024 Groep A tot voorspellingen over EK 2024 Groep G, van het inzetten op de achtste finales van het EK 2024 tot een voorspelling van de EK 2024 finale, bij JACKS.NL kan het allemaal.

 

Hieronder vertellen we je meer over het doen van een voorspelling voor het EK 2024. We laten je zien hoe dit in zijn werk gaat en waar je zoal op kunt inzetten. Bij ons speel je voor echt geld en win je echt geld. Dat maakt EK 2024 voorspellingen doen alleen maar leuker, toch? Daarnaast gaan we dieper in op onze verwachtingen voor het EK 2024: voor het Nederlands Elftal, per poule en een algehele prognose. Voorspel het EK 2024 bij JACKS.NL.Voorspellingen EK 2024

Bij ons kun je jouw voorspellingen voor het EK 2024 per wedstrijd doen. Iedere wedstrijd heeft meerdere bets waar je een inzet op kunt plaatsen. Hierbij kun je denken aan:

 

 • 1x2 bet, waarbij je inzet op wie er gaat winnen (of een gelijkspel).
 • Over/under bets, bijvoorbeeld of er meer of minder dan 2.5 doelpunten worden gescoord tijdens een wedstrijd.
 • Beide teams scoren (of niet).
 • De exacte score.
 • Totaal aantal doelpunten gescoord door één of beide teams.
 • Rust/eindresultaat.
 • Statistieken zoals bijvoorbeeld schoten op doel, totaal aantal schoten en meer.
 • Doelpuntenmakers
 • Speciale bets zoals 3-Way Handicap en Asian Lines.

 

Daarom doe je jouw EK 2024 voorspellingen voor wedstrijden bij JACKS.NL. Bovendien bieden wij je de aantrekkelijkste quoteringen van dit moment aan. Daarnaast zijn er nog de Jack’s Specials. Dit zijn speciale bets met verhoogde noteringen. Natuurlijk kun je ook een voorspelling van de winnaar EK 2024 doen. Registreer je jezelf om voorspellingen voor het EK 2024 bij ons te doen? Vergeet dan niet om te profiteren van onze sport welkomstbonus.

Verwachting EK 2024 Nederlands Elftal

Wat zijn jouw EK 2024 verwachtingen voor het Nederlands Elftal? Op het moment is het sentiment rondom Oranje niet bijster positief. Onder nieuwe bondscoach Ronald Koeman is het team niet goed begonnen aan de kwalificaties voor het EK 2024. Er werd afgetekend verloren van Frankrijk en zelfs tegen Gibraltar was het voetbal niet om over naar huis te schrijven. Dankzij overwinningen op Griekenland en Ierland ligt het Nederlands Elftal op koers om zich te kwalificeren. Maar daar is tot dusver dan ook alles mee gezegd. Zelfs de laatste 8 op het EK 2024 halen wordt een uitdaging.

 

Tegelijkertijd beschikt het Nederlands Elftal over een goede selectie met mogelijkheden. De grote man van dit moment is Frenkie de Jong. De speler van FC Barcelona is de as waar alles om draait. Denzel Dumfries is de laatste tijd in bloedvorm als wingback op de rechterflank. Daarnaast hebben we met Xavi Simons een toekomstig superster in de gelederen. Bovendien beschikt Oranje over een aantal van de beste verdedigers van dit moment: Virgil van Dijk, Mathijs de Ligt, Nathan Aké, Sven Botman en Stefan de Vrij bijvoorbeeld.

 

Vul dat aan met spelers zoals Cody Gakpo van Liverpool, Tijjani Reijnders van AC Milan, Jurriën Timber van Arsenal, Memphis Depay van Atletico Madrid, Donyell Malen van Borussia Dortmund en enkele talenten en je hebt best een aardige selectie. Doe je een voorspelling van de kwartfinales EK 2024, dan zou je Nederland prima kunnen invullen. Maar op het moment zijn ze, in ieder geval volgens de bookmakers, niet meer dan een outsider voor de titel. Durf jij het aan om bij jouw EK 2024 voorspelling Nederland als winnaar in te vullen?

Voorspellingen EK 2024 per poule

Natuurlijk kon je voorspellingen voor het EK 2024 per poule doen bij JACKS.NL:

 

 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep A
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep B
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep C
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep D
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep E
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep F
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep G
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep H
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep I
 • Voorspellingen voor EK 2024 Groep J

 

Het voorspellen van het EK 2024 wordt pas mogelijk als we weten welke ploegen in welke groepen terechtkomen. Dat geeft het beste beeld van de onderlinge krachtsverhoudingen. Dan kun je ook gaan voorspellen wie er doorgaan, welke ploegen gaan verrassen en welke teams gaan tegenvallen. Houd er met de voorspelling van de uitslagen EK 2024 rekening mee dat dit afgestemd wordt op welke teams je verwacht dat er doorgaan. Je kunt moeilijk Duitsland drie keer laten verliezen en toch voorspellen dat ze doorgaan naar de volgende ronde.

 

Na de groepsfase kun je jouw voorspellingen voor de achtste finales EK 2024 gaan invullen. Grote teams zoals Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Nederland weten vaak de poulefase te overleven. Na de achtste finale kun je jouw voorspellingen voor de kwartfinale EK 2024 invullen. Na een prognose van de EK 2024 halve finales volgt de finale, waarbij je een Winnaar EK 2024 Voorspelling doet. Je kunt je alvast voorbereiden op het volgende grote toernooi, het WK 2026, door een voorspellingen wereldkampioen tijdens het EK 2024 te plaatsen. Dan ben je er pas vroeg bij.

Prognose EK 2024

Hierboven vertelden we je al dat het Nederlands Elftal tot dusver nog niet genoeg laat zien om tot de kanshebbers voor het EK 2024 gerekend te worden. Maar welke teams zijn dat wel? Grote favoriet is Frankrijk, dat twee WK finales op rij heeft gehaald en in 2018 het WK won. Wel werden ze tijdens het EK 2020 verrassend uitgeschakeld door Zwitserland, dus onverslaanbaar zijn ze niet. Daarnaast wordt Engeland als kanshebber beschouwd, onder meer omdat ze de finale van het EK 2020 wisten te halen (en verloren). Gaat het hen deze keer wel lukken? Is football coming home?

 

Bij jouw FIFA voorspelling van het EK 2024 mag je Spanje niet vergeten als potentiële winnaar. Met talenten als Pedri, Gavi, Ansu Fati en Lamine Yamal kunnen ze zomaar goed voor de boeg komen. Gastland Duitsland speelt voor het eigen publiek, wat een voordeel kan zijn. Wel is deze ploeg nog niet bepaald in vorm. Italië is de regerend Europees kampioen, maar hun prestaties gaan op en neer. Outsiders voor de titel zijn, naast Nederland, Portugal, België, Kroatië en Denemarken. Doe jouw voorspellingen van de uitslagen EK 2024 bij JACKS.NL.

Voorspellingen EK 2024 bij JACKS.NL

Bij JACKS.NL heb je alles wat je nodig hebt om jouw voorspellingen voor het EK 2024 tot een succes te maken. Je kunt bij ons op iedere wedstrijd inzetten. Je kunt inzetten op alles rondom het toernooi, van de winnaar tot aan de topscorer. Per wedstrijd kun je verschillende bets aangaan. Hierbij bieden we je de beste odds die je online zult vinden. Dat kan mooie uitbetalingen opleveren. Daarnaast zijn er Jack’s Specials en organiseren we speciale promoties rondom dit toernooi. Maak het EK 2024 nog leuker door te profiteren van Free Bets en Profit Boosts. Daarom doe je jouw voorspellingen voor het EK 2024 bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker.

 

Ook interessant om te lezen: