Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim 

Kies een welkomstaanbod.

ZET IN 

Plaats een weddenschap en pak een 100% Free Bet.

Wedden op EK 2024

Wedden op het EK 2024: waar anders doe je dat dan bij JACKS.NL? Wij zijn jouw vaste bestemming als het gaat om wedden op het EK Voetbal. Nergens anders is EK wedden zo leuk, want wij bieden je de leukste EK bets van dit moment. Bovendien ontdek je bij ons EK weddenschappen met de meest aantrekkelijke odds. Zelfs live gokken op het EK behoort bij ons tot de mogelijkheden. Genoeg reden om te wedden op het EK bij JACKS.NL, toch?

 

Hieronder vertellen we je meer over wat we tot dusver over de EK poules weten en welke landen als de grootste kanshebbers worden beschouwd. Ook gaan we dieper in op de historie van het Europees Kampioenschap, de kansen van het Nederlands Elftal en de geschiedenis van Oranje tijdens voorgaande Europees Kampioenschappen. Wedden op het voetbal EK doe je iedere editie weer bij JACKS.NL.Wat zijn de EK poules?

Op het moment van schrijven zijn de EK poules nog niet helemaal bekend. Er moeten nog play-offs gespeeld worden, waarbij drie landen zich nog kunnen plaatsen voor dit toernooi. Ten eerste is er pad A, waarbij Polen, Wales, Estland en Finland uitmaken wie er naar het EK 2024 gaat. Via pad B kunnen Israël, Bosnië en Herzegovina, Oekraïne en IJsland nog een ticket naar het EK in Duitsland verdienen. Tot slot is er pad C, waarbij Georgië, Griekenland, Kazachstan en Luxemburg tegen elkaar gaan strijden. Bij JACKS.NL kun je ook gokken op de EK Voetbal Play-Offs.

 

De meeste deelnemende landen zijn inmiddels bekend. Hieronder zetten we de EK poules voor je op een rij:

 

 • Groep A: Duitsland, Schotland, Hongarije en Zwitserland
 • Groep B: Spanje, Kroatië, Italië en Albanië
 • Groep C: Slovenië, Denemarken, Servië en Engeland
 • Groep D: Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en de winnaar van de pad A play-offs
 • Groep E: België, Slowakije, Roemenië en de winnaar van de pad B play-offs
 • Groep F: Portugal, Turkije, Tsjechië en de winnaar van de pad C play-offs

 

Het is een Europees Kampioenschap en dus doen alleen Europese landen mee. Je kunt dus niet wedden op wereldkampioen Argentinië of wedden op het EK dat Qatar gaat winnen. Dat kan niet als je op het EK 2024 gaat wedden, maar wel als je op een WK gaat wedden. Net als gokken op een EK, kun je bij JACKS.NL ook op het WK Voetbal wedden.

Grootste kanshebbers EK

Ga je op het EK gokken, dan is het een goed idee om alvast na te denken over de kanshebbers. Immers kun je hier ook op wedden bij JACKS.NL. Bekijken we wat de bookmakers voor het EK 2024 verwachten, dan zien we dat Frankrijk gezien wordt als de grote titelfavoriet. Gelet op hun selectie vol fantastische spelers, waaronder Kylian Mbappé, is dat helemaal geen gekke EK weddenschap om op in te zetten. Maar er zijn meer kapers op de kust. Zo zien veel bookmakers Engeland als bijna net zo’n grote kanshebber als Frankrijk. Zou je op één van deze twee landen als EK winnaar wedden?

 

Ga je wedden op de EK winnaar, dan zijn er nog diverse andere kanshebbers waar je uit kunt kiezen. Zo mag gastland Duitsland zeker niet onderschat worden, alhoewel het de laatste tijd niet bepaald in vorm is. Ga je wedden op de EK Voetbal winnaar, dan zou je ook zomaar Spanje of Italië kunnen invullen. Portugal, België, Kroatië en Denemarken worden gezien als outsiders voor de titel. Maar wie weet vindt er wel een grote verrassing plaats, zoals Griekenland als winnaar op het EK 2004. Dat maakt wedden op het EK Voetbal 2024 zo leuk.

Historie EK

In 1960 vond voor het eerst een EK-eindronde plaats, alhoewel al sinds 1927 plannen voor een Europees Kampioenschap voor landenteams bestonden. De eerste winnaar van het EK was de Sovjet-Unie. Sinds de eerste editie is er om de vier jaar een Europees Kampioenschap voetbal geweest en kon je dus ook wedden op het EK. Door de jaren heen zijn er verschillende winnaars geweest:

 

 • Sovjet-Unie
 • Spanje
 • Italië
 • Duitsland
 • Tsjecho-Slowakije
 • Frankrijk
 • Denemarken
 • Griekenland
 • Portugal

 

Naast een aantal gerenommeerde landen, zijn er ook verrassende winnaars zoals Denemarken en Griekenland geweest. De meest recente EK winnaar is Italië. Gaat de huidig kampioen hun titel prolongeren? Bij JACKS.NL kun je inzetten op alle EK wedstrijden. Wat wordt jouw EK gok?

Kansen Nederlands Elftal

Ga je wedden op het EK 2024, dan is het goed mogelijk dat je Nederland als winnaar invult. Wedden op Oranje is zeker geen onlogische keuze, want het Nederlands Elftal wordt door de bookmakers gezien als een outsider voor de titel. Bij veel bookmakers staan ze qua odds net buiten de top vijf. Bovendien heeft ons landenteam in het verleden bewezen dat ze een EK kunnen winnen. Voormalig winnaars worden sowieso altijd wat hoger ingeschat.

 

Maar ook gelet op de selectie, denken we dat Oranje best potentie heeft. Met Bart Verbruggen en Justin Bijlow hebben we twee grote keeperstalenten. We zitten ruim in de verdedigers, met Virgil van Dijk als betrouwbare rots in de branding. Het ideale middenveld moet nog gevonden worden, maar Frenkie de Jong is zonder twijfel zeker van zijn plek. Hij is de dirigent die het team kan laten swingen. In de aanval is het afwachten in welke mate Memphis Depay fit is en hoe hoog het niveau is dat hij laat zien. Maar als hij in vorm is, kunnen de doelpunten ons zomaar om de oren vliegen.

 

Wedden dat het EK misschien wel heel leuk gaat worden voor Oranje? Gokken op het EK voetbal doe je bij JACKS.NL, waarbij je onder meer het Nederlands Elftal als winnaar van het EK 2024 kunt invullen. Maar ook andere leuke Oranje weddenschappen voor het EK ontdek je op onze website.

Historie Nederlands Elftal op het EK

In 1976 deed het Nederlands Elftal voor het eerst mee aan een EK. De verwachtingen waren hooggespannen. De voetballende leider van het elftal was Johan Cruyff. Het kon toch niet anders dan dat hij Oranje naar een prijs zou leiden? Maar het mocht niet zo zijn. Oranje werd uiteindelijk derde op dit EK. In 1980 was de eerste ronde het eindstation. Oranje en het EK was bepaald nog geen gelukkig huwelijk, zeker toen het team kwalificatie voor het EK 1984 misliep. Als je toentertijd een weddenschap EK Voetbal was aangegaan en tegen Oranje had gewed, had je flink geld kunnen winnen.

 

Hoe anders stonden de zaken ervoor in 1988? De verwachtingen waren hooggespannen, aangezien de selectie voetballers zoals Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard en Wim Kieft in de gelederen had. Oranje begon nog niet best, maar herpakte zich gedurende het toernooi. In de finale werd met 2 – 0 van de Sovjet-Unie gewonnen, door doelpunten van Gullit en Van Basten. Dit is tot dusver het enige toernooi dat Oranje gewonnen heeft. In 1992, 2000 (penalty trauma tegen Italië) en 2004 waren de halve finales het eindstation.

De beste weddenschappen EK 2024 ontdek je bij JACKS.NL

Op het EK 2024 gokken doe je bij JACKS.NL. Bij ons kun je tijdens het EK geld inzetten op te gekke bets. Je gaat bij ons gokken op het EK 2024 omdat je nergens anders betere quoteringen zult vinden. Bovendien kun je tijdens het EK Voetbal gokken op Jack’s Specials, speciale bets met gebooste odds. Inzetten op het EK is nog nooit zo leuk geweest.

 

Bovendien wordt op het EK inzetten nog leuker als je profiteert van onze sport welkomstbonus. 100% van je inzet op de eerste weddenschap terug als Free Bet, tot maximaal €100: niet slecht, toch? Daarnaast zijn er diverse andere leuke EK promoties. Tijdens het EK gokken op voetbal doe je daarom bij JACKS.NL, jouw nummer één online EK bookmaker.

 

Ook interessant om te lezen: