Spelvoorwaarden


1. Algemeen

1.1          Het spel “Beantwoord 8 vragen en win” (hierna te noemen: het Spel) wordt georganiseerd door JOI Gaming Ltd. (Tower SIXTY3, level 8, Tower Road 63, Sliema, SLM1609 in Malta).

1.2          Op het Spel zijn deze spelvoorwaarden van toepassing.

 

2. Spelperiode

2.1          De spelperiode per speelronde is tot aan de aanvang van de eerste wedstrijd waarop de spelronde betrekking heeft. Deelname zal sluiten zodra de betreffende wedstrijd(-en) van start zijn gegaan. Hierna komt een nieuwe set vragen beschikbaar. Op de spelpagina zijn de uitkomsten te raadplegen van de spellen waaraan eerder is deelgenomen. 

 

3. Spel

3.1          Tijdens de spelperiode wordt voorafgaande aan een of meer sportevenementen, deelnemers de mogelijkheid geboden om een sport- of casino bonus te verdienen. De bonus kan worden verdiend door in de aanloop van de betreffende wedstrijd(-en) 8 vragen te beantwoorden. Zodra een van de betreffende wedstrijd(-en) van de dag start, kan er voor die betreffende speelronde niet meer worden deelgenomen aan het Spel. De antwoorden op de vragen dienen dus voorafgaand aan de wedstrijd(-en) te zijn ingediend. Op het moment dat een wedstrijd wordt uitgesteld, geannuleerd of niet wordt voltooid (minder dan 90 minuten gespeeld bij voetbal), zal het Spel van die dag worden gestaakt.

 

4. Prijzen

4.1          De prijzen zijn afhankelijk van het aantal juist beantwoorde vragen.

                8 van de 8 vragen op een dag juist: € 25.000,-

                7 van de 8 vragen op een dag juist: € 1.000,-

                6 van de 8 vragen op een dag juist: € 100,- free bet

                5 van de 8 vragen op een dag juist: € 50,- free bet

                4 van de 8 vragen op een dag juist: 50% profit boost; max inzet € 50,-; max extra winst € 50,-.

                3 van de 8 vragen op een dag juist: 10 free spins*

 

Als er minder dan 3 van de 8 vragen juist zijn: geen prijs. Gewonnen geldprijzen worden uitbetaald op de rekening of toegevoegd aan het spelersaccount van de deelnemer en hebben geen inzetvereisten. De prijzen zijn niet-overdraagbaar of aanpasbaar. Indien meerdere spelers in aanmerking komen voor een geldprijs, zal deze worden verdeeld onder de, voor de betreffende prijs, in aanmerking komende spelers. Standaard bonusvoorwaarden zijn van toepassing, mits anders vermeld op deze pagina.

 

*Gewonnen free spins t/m 10 april 2023 zijn beschikbaar op het spel Fruitilicious; Gewonnen free spins vanaf 11 april 2023 zijn beschikbaar op 1 van de volgende slots: Book of Ra: Temple of Gold, Sizzling Hot Deluxe of Lord of the Ocean Magic

 

5. Spelvoorwaarden

5.1          Deelname is mogelijk voor spelers met een actief spelersaccount bij JACKS.NL, die 24 jaar of ouder zijn en niet zijn uitgesloten van het Spel (door ingestelde limieten, zelfuitsluiting of een inschrijving in Cruks) of bonussen.

5.2          Deelname is gratis.

5.3          Per spelersaccount kan er éénmaal per dag worden deelgenomen aan het Spel. 

5.4          De vragen zijn gebaseerd op het actuele wed- aanbod.

5.5          Alle vragen moeten worden beantwoord en worden ingediend via het spelbevestigingsscherm.

5.6          Over de juistheid van de antwoorden op de vragen wordt niet gecorrespondeerd.

5.7          Winnaars van de eerste prijs en tweede prijs worden per e-mail of per telefoon op de hoogte gebracht. Het is de verantwoordelijkheid van deelnemers om er voor te zorgen dat de contactgegevens zoals opgenomen in het spelersaccount up-to-date zijn. Andere prijzen zijn binnen 72 uur nadat de resultaten zijn gepubliceerd beschikbaar in je account. Prijzen zijn te claimen tot maximaal 120 uur (5 dagen) na sluiting van de betreffende quiz (voorbeeld: De prijzen resulterend uit de quiz van zondag zijn beschikbaar voor claimen t/m vrijdag).  

5.8          Indien een deelnemer om welke reden dan ook niet in staat is een prijs in ontvangst te nemen, zijn registratiegegevens te verifiëren, niet binnen vijf (5) werkdagen kan worden gecontacteerd of handelt in strijd met deze voorwaarden, komt de prijs te vervallen.  

5.9          JOI Gaming Ltd. is niet verantwoordelijk voor technische storingen of onbeschikbaarheid van het Spel.

 

6. Persoonsgegevens

6.1          De door de deelnemer verstrekte gegevens worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het privacy beleid verwerkt. Het actuele privacy beleid kan online worden geraadpleegd op https://jacks.nl/privacyverklaring.

 

7. Tot slot

7.1          JOI Gaming Ltd. is te allen tijde gerechtigd zonder opgaaf van redenen of voorafgaande kennisgeving de spelvoorwaarden te wijzigen, dan wel het Spel te staken.