Live wedden bij JACKS.NL

Wil je graag een weddenschap plaatsen op een wedstrijd die al is begonnen? Dan zit je helemaal goed bij JACKS.NL! Hieronder bespreken we wat live wedden precies is en kijken we naar de verschillende live weddenschappen die je kunt spelen bij JACKS.NL.


Wat is live wedden?

Je zit live te kijken naar Der Klassiker in de Bundesliga tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Met nog een kwartier te gaan kijken de bezoekers uit Beieren tegen een 2-1 achterstand aan, maar je voelt dat de gelijkmaker in de lucht hangt. En ja hoor, in de allerlaatste minuut valt inderdaad de 2-2 in de Signal Iduna Arena!

 

De hierboven beschreven situatie zou een uitgelezen mogelijkheid zijn om gebruik te maken van je voetbalkennis middels een live weddenschap. Het grote verschil tussen een live weddenschap en een normale pre play weddenschap is dat de wedstrijd al bezig is en er dus al een groot gedeelte van de wedstrijd is verstreken. Dat lijkt op het eerste oog natuurlijk een nadeel voor jou als wedder, maar daar staat wel tegenover dat je vaak kunt live gokken op voetbal tegen hele hoge odds. Dat betekent dus dat je met live weddenschappen soms mooie klappers kunt maken!


Live wedden op voetbal

Je kunt bij JACKS.NL live wedden op voetbalwedstrijden uit alle hoeken van de wereld. Het aanbod aan live weddenschappen varieert echter en is afhankelijk van de populariteit van een bepaalde wedstrijd. Zo zul je bij een Champions League-duel een ruimer aanbod aan live weddenschappen aantreffen dan bij pakweg een bekerwedstrijd in Colombia of een competitieduel in Japan.

 

Vrijwel altijd kun je live wedden op welk team de wedstrijd zal winnen of hoeveel doelpunten er in totaal zullen worden gescoord. Bij de grotere wedstrijden kun je daarnaast vaak ook live wedden op welke ploeg de volgende goal zal maken en soms zelfs welke specifieke speler in het restant van de wedstrijd zal scoren. Ook het live wedden op intervallen is populair. Hierbij wed je live op het totaal aantal doelpunten dat er binnen een bepaald tijdsbestek gemaakt zullen worden.


Live wedden op tennis

Een andere sport die uitermate geschikt is om live op te wedden is tennis. Vooral bij grote toernooien zoals Wimbledon en Roland Garros komen liefhebbers van live weddenschappen op tennis ruimschoots aan hun trekken. Zo kun je tijdens de wedstrijd niet alleen inzetten op welke speler als winnaar van de tennisbaan zal stappen, maar ook wie de volgende game zal winnen en wie zelfs het eerstvolgende punt zal maken. De speler die mag serveren is bij de laatste twee type live weddenschappen meestal in het voordeel. Echter als jij ziet dat deze speler niet lekker in zijn vel zit, dan kan een live weddenschap op een break of een punt voor zijn opponent een interessante optie zijn.

 

Wees er echter wel snel bij, want met name bij een sport als tennis waarbij veel punten worden gemaakt stijgen of dalen de odds vaak ontzettend snel, afhankelijk van wat er op de tennisbaan gebeurt. Dat is dus een groot verschil ten opzicht van live wedden op voetbal, waarbij er een stuk minder vaak wordt gescoord en de odds gedurende de wedstrijd doorgaans wat meer geleidelijk zullen stijgen of dalen.


Live wedden op overige sporten

Voetbal en tennis zijn natuurlijk niet de enige sporten waar je live op kunt gokken. Ook bij andere sporten kun je regelmatig een live weddenschap plaatsen. Zo kun je bij ons ook live wedden op grote wielerrondes of de Formule 1. Denk jij dat Max Verstappen als eerste over de finish komt? Plaats dan snel je live weddenschap bij JACKS.NL!


Cash out bij live wedden

Tijdens een wedstrijd kan er natuurlijk veel gebeuren, waardoor je wellicht graag voortijdig uit je live weddenschap wilt stappen. Misschien wil je graag alvast een mogelijke winst veiligstellen of je eventuele verlies beperken. JACKS.NL denkt graag met je mee en biedt daarom bij de meeste live weddenschappen een Cash Out-optie aan. Heel fijn, toch?

 

Zodra je een live wedenschap hebt geplaatst zul je in veel gevallen een gele Cash Out-knop in beeld krijgen waarin een bepaald bedrag wordt vermeld. Als je op die knop klikt, wordt je weddenschap nog voor het laatste fluitsignaal afgesloten en zal het bedrag dat stond vermeld worden toegevoegd aan je saldo bij JACKS.NL. Deze functie is bijvoorbeeld erg handig als jij het gevoel hebt dat de ploeg waarop jij hebt gewed zijn voorsprong alsnog door de vingers laat glippen, of als jouw speler de wedstrijd dreigt te verliezen.


Ook interessant om te lezen