Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl

Volg de livescore bij JACKS.NL

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de livescore? Dan moet je bij JACKS.NL zijn. Bij ons blijf je op de hoogte van de livescores van jouw favoriete sporten. Of je nu op de hoogte wilt blijven van de livescore van voetbal, livescore van tennis, livescore van golf, livescore van handbal, livescore van basketbal en meer, het kan allemaal bij ons. Ook houden we je op de hoogte van specifieke competities, bijvoorbeeld een Eredivisie live score of een PDC live score. Je kunt zelfs individuele sporters volgen, bijvoorbeeld een Michael van Gerwen live score.

Daarom houd je de livescore in de gaten bij JACKS.NL. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende sporten waarvan je de livescore bij kunt houden via onze website. Hierbij kun je denken aan de livescore van voetbal uitslagen, tennis, golf, handbal en meer. Ook kun je bij ons de livescore van specifieke wedstrijden en specifieke clubs volgen, bijvoorbeeld een live score van Ajax of Feyenoord. Wij zijn niet alleen jouw nummer één online bookmaker, maar ook voor live scores en tussenstanden van sporten kun je bij ons terecht.

Livescore voetbal

Als er één sport is waarvan mensen van de livescore op de hoogte willen blijven, dan is het wel de livescore van football. Voetbal leeft onder de mensen. Iedereen heeft wel zijn of haar eigen club of clubs die ze supporteren, in het binnen- of buitenland. Voor al deze clubs kun je de livescore voetbal volgen bij JACKS.NL. Zo kun je bij ons terecht voor de livescore Eredivisie. De Nederlandse competitie staat iedere speelronde garant voor spektakel, onder meer dankzij clubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV. Maar ook de kleinere clubs leveren geregeld mooi voetbal af. Naast de livescore kun je natuurlijk ook wedden op de Eredivisie bij JACKS.NL.

Ook de livescore van internationale competities volg je bij ons. Mis niets meer van de livescore van de Premier League, livescore van de Bundesliga, livescore van de Serie A, livescore van de Primera Division en nog veel meer. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de livescore van grote toernooien. Denk hierbij aan de livescore Champions League, livescore Europa League en de livescore Conference League. Kwalificaties en toernooien voor landenteams mogen ook niet ontbreken. Natuurlijk kun je daarnaast op al deze toernooien en competities wedden bij JACKS.NL. Je mist niets meer!

Livescore tennis

Op het gebied van tennis blijf je op de hoogte bij JACKS.NL. Je kunt hier niet alleen wedden op tennis, maar je kunt daarnaast bij ons terecht voor de ATP live score. Natuurlijk mag de livescore van Grand Slam toernooien niet ontbreken. Denk hierbij aan de Roland Garros livescore of de live score van Wimbledon. Daarnaast blijf je bij ons op de hoogte van de livescore van individuele spelers. Je mist geen livescore meer van spelers zoals Novak Djokovic, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Jannik Sinner en meer. Natuurlijk blijf je bij ons ook op de hoogte van de Nederlandse spelers, bijvoorbeeld de Tallon Griekspoor live score.

Livescore golf

Wat wedden op sporten bij JACKS.NL zo leuk maakt, is het feit dat je de tussenstanden van alle sporten bij ons kunt volgen. Ligt Max Verstappen nog op kop? Wie is er los tijdens een etappe van de Tour de France? Van American Football tot snooker en van darts tot tafeltennis: wij hebben het allemaal. Zo kun je ook bij ons terecht voor een golf livescore. Je volgt bij ons de tussenstanden bij grote toernooien en je kunt de beste golfers van dit moment live volgen, waaronder Tiger Woods, Scottie Scheffler en Jon Rahm. Hou de livescore bij van Nederlandse golfers zoals Joost Luiten en Daan Huizing.

Livescore handbal

Handbal is de laatste jaren een populaire sport geworden in Nederland. Deze ontwikkeling kan niet los gezien worden van het succes dat de vrouwelijke handbalsters de afgelopen jaren hebben gehad. Zo behaalde het Nederlands Handbalteam zilver op het EK 2016 en brons op het EK 2018. In 2019 werd het team zelfs wereldkampioen. Waar vroeger vrijwel niemand een handbalsters kon opnoemen, kent nu iedereen namen zoals Tess Wester, Estavana Polman, Lois Abbingh en Laura van der Heijden. Natuurlijk kun je de livescore handbal van het Nederlands Handbalteam volgen, maar ook de livescore van andere handbal wedstrijden vind je bij ons.

Livescore Ajax en Feyenoord

Je kunt niet alleen de Eredivisie live score bijhouden, maar bij JACKS.NL kun je ook de tussenstanden van jouw favoriete team(s) volgen. Van iedere speelronde van de Eredivisie zijn de livescores bij ons te vinden. Zo ook als je de top drie van Nederland volgt: Ajax, Feyenoord en PSV.

Het volgen van de livescore houdt je niet alleen op de hoogte, maar het kan je ook van dienst zijn als je gaat live wedden. Je kunt bij ons diverse weddenschappen aangaan terwijl een wedstrijd gaande is. Gaaf, toch? Nog meer reden om te wedden op sporten bij JACKS.NL. Vergeet bovendien niet om te profiteren van onze sport welkomstbonus. Maximaal een €100 Free Bet: niet mis, toch?

Relevante artikelen