Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

MEER INFO

jacks.nl

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim 

Kies een welkomstaanbod.

ZET IN 

Plaats een weddenschap en pak een 100% Free Bet.

OPTA gegevens

Er zijn veel spelers die gebruikmaken van OPTA gegevens om de juiste inzet te bepalen. Misschien heb je al wel eens OPTA statistieken bekeken voordat je ging voetbal gokken? Maar het kan ook zo zijn dat je nog geen idee hebt wat OPTA gegevens precies zijn. Geen zorgen, want hieronder vertellen we je alles wat je moet weten OPTA-gegevens. Het is goed mogelijk dat je na het lezen van deze speelwijzer nooit meer gaat wedden op voetbal zonder vooraf de optagegevens te raadplegen.

Lees snel verder om te ontdekken wat OPTA precies is en waarom het gebruik van OPTA gegevens van nut kan zijn als je gaat wedden op voetbalwedstrijden. Daarnaast vertellen we je meer over de OPTA gegevens die met voetbal te maken hebben. Er zijn allerlei OPTA stats rondom voetbal, van OPTA stats over de Eredivisie tot OPTA stats shots on target tijdens een wedstrijd. Lees snel verder om te ontdekken waarom zoveel spelers op basis van OPTA gegevens hun inzetten plaatsen.

Wat is OPTA?

OPTA, ook wel bekend als OPTA Sports en voorheen als OPTA Sportsdata, is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in sportstatistieken. Met behulp van data en statistieken biedt OPTA je nieuwe inzichten. Niet voor niets wordt OPTA geregeld ingehuurd door sportteams, bookmakers en mediabedrijven. Over het algemeen wordt OPTA met voetbal geassocieerd. Alhoewel ze ook sportstatistieken van andere sportdisciplines bijhouden, biedt OPTA veel voetbal statistieken aan. Dat is hun specialiteit.

In totaal levert OPTA de data aan voor meer dan 30 sportdisciplines verspreid over meer dan 70 landen. Dit doet het bedrijf al sinds 1996. Door de jaren heen zijn OPTA gegevens een begrip geworden. Hun data-analyses zijn nog altijd de gouden standaard. Je kunt OPTA gegevens voorafgaand aan een wedstrijd bekijken, maar tegenwoordig is het zelfs mogelijk om OPTA gegevens live te volgen. Zo kun je op basis van OPTA statistieken altijd de juiste inzet plaatsen, zelfs als je een live bet plaatst.

Wat kun je met OPTA gegevens?

OPTA is onder meer bekend geworden dankzij hun diepgaande analyses op het gebied van voetbalwedstrijden. Ze bieden je diepere inzichten die je kunnen helpen om een betere bet te plaatsen. Alhoewel niets een 100% succesgarantie biedt, blijkt in de praktijk wel dat beter geïnformeerde spelers een grotere kans hebben op het plaatsen van een juiste inzet. Op basis van OPTA gegevens gokken is daarom een slimme zet.

Op het gebied van OPTA stats zijn shots on target, oftewel schoten op doel, van belang. Dit toont aan in welke mate een team in vorm is en hoe groot de kans is dat ze tijdens een volgende wedstrijd ook gaan scoren. Schoten op doel kunnen ook op individueel niveau, per speler, bekeken worden. Op deze manier kun je inschatten hoe groot je de kans acht dat een speler tijdens een volgende wedstrijd gaat scoren. Vervolgens kun je hier jouw inzetten op aanpassen. Het is dus goed mogelijk dat je jouw betting strategie afstemt op de OPTA shot on target statistiek.

Welke OPTA gegevens bestaan er?

OPTA gegevens zijn er in allerlei soorten en maten omtrent voetbalwedstrijden. Hieronder zetten we er een aantal voor je op een rij.

OPTA stats shots on target

Hierboven bespraken we al het belang van de shots on target stats van OPTA. We kunnen het iedere speler aanraden om hier gebruik van te maken, want deze gegevens kunnen je helpen om te bepalen welk team gaat scoren, hoeveel ze gaan scoren en bij welke speler er een grotere kans is dat hij een doelpunt gaat maken. Voor veel spelers is dit een onmisbare OPTA statistiek.

OPTA gegevens clubs

Natuurlijk is OPTA Sports in Nederland actief. Vooral omtrent de wedstrijden in de Eredivisie levert dit bedrijf waardevolle data en inzichten. Natuurlijk zijn er OPTA gegevens van de grootste clubs ons land, zoals OPTA stats van Ajax, Feyenoord en PSV. Ook van specifieke wedstrijden worden statistieken bijgehouden, bijvoorbeeld OPTA stats over Ajax – PSV. Zo kan OPTA over Ajax – PSV vertellen wie er het vaakst gewonnen heeft, wie er recent het vaakst wint, of een team een sterk thuisvoordeel heeft, in welke helft het vaakst gescoord wordt en ga zo maar door.

OPTA gegevens EK

Natuurlijk kun je ook bij OPTA terecht voor EK statistieken. Omtrent alle grote toernooien houdt OPTA de gegevens over voetbal bij. Door deze statistieken bij te houden, vergroot je de kans dat je tijdens dit soort grote evenementen de juiste inzet plaatst, EK odds kunnen handig zijn bij bijvoorbeeld het EK voorspellen. Hiermee bedoelen we niet alleen het voorspellen van de winnaar van een wedstrijd, maar ook welk land het toernooi gaat winnen en wie de topscorer gaat worden. Dat is de kracht van data-analyse. Dit kan je helpen bij gokken op voetbal.

Profiteer van OPTA gegevens bij JACKS.NL

OPTA gegevens over voetbal zijn gedetailleerd, op een precieze wijze verkregen en ze bieden je inzichten die je normaliter niet zou krijgen. Niet voor niets worden OPTA gegevens vaak door bookmakers gebruikt bij het bepalen van odds. Voor het gokken op voetbal zijn deze gegevens essentieel voor het bepalen van de juiste strategie. Maak ook gebruik van OPTA gegevens en vergroot jouw kans op mooie uitbetalingen bij JACKS.NL. Vergeet daarnaast niet om te profiteren van onze mooie sport welkomstbonus. Dankzij onze JACKS.NL bonus zijn onze online sportweddenschappen nog leuker.

Wil je meer weten over sportwedden?