je persoonlijke pagina op Jacks.nl

Wij hebben je favoriete weddenschap al voor je klaarstaan!

JACKS.NL - Voor jou geselecteerd

Niet alleen je favoriete team, maar ook het sportsbook van JACKS.NL is, met ingang van het nieuwe voetbalseizoen, in een nieuw thuis-tenue gestoken! Je zult vanaf nu aanbevelingen van wedstrijden zien, welke speciaal voor jou zijn geselecteerd! Met deze nieuwe functionaliteit levert JACKS.NL een meer persoonlijke touch op de thuispagina van het sport aanbod!

Wat is er precies anders?

Wed jij het liefst op darts? Dan zul je op jacks.nl/sports de voor jou meest belangrijk darts wedstrijden terugvinden. Hierdoor ben je dus sneller bij het wed-aanbod dat voor jou het meest relevant is. JACKS.NL brengt je op deze manier op een zo snel mogelijke wijze bij het meest actuele aanbod voor jou!

Een nieuwe zoekfunctie!

Ook het zoeken naar je favoriete sporten gaat nu eenvoudiger. Je resultaten tonen gelijk met de meest gespeelde uitkomsten, waardoor je door een klik je favoriete weddenschap aan je wedcoupon kunt toevoegen!

En de aanbevelingen van JACKS.NL, waar vind ik die nu terug?

Ben je op zoek naar de belangrijkste wedstrijden die wij voor je samenstellen? Deze vind je nog steeds terug op de sport landingspagina van JACKS.NL. Helemaal onderaan vind je de door ons sports team samengestelde filters om snel naar de grootste en meest populaire competities te navigeren.

Nog meer aanbevelingen!

Ook in het live-aanbod van JACKS.NL en onderaan de wedstrijdpagina's zul je aanbevelingen vinden die gerelateerd zijn aan de door jou bekeken wedstrijd. Hierdoor stellen we je in staat om nog sneller door ons sportsbook te navigeren en precies dat te vinden, waar jij naar op zoek bent!