VOETBAL WEDTIPS

 

Met behulp van deze wedtips helpt JACKS.NL je graag om het meeste uit voetbalweddenschappen te halen. 

Voetbal wedtips

Bij ons online casino kun je op diverse sportdisciplines wedden en in de praktijk blijkt dat wedden op voetbal met afstand het populairst is. Ben jij er ook dol op? Kijk je graag naar deze sport, heb je een favoriete club of speel je misschien zelf in een voetbalteam? Wedden op voetbal maakt wedstrijden nog net wat leuker en spannender.

 

Daarom staan onze wedtips van vandaag in het teken van voetbal. Deze wedtips helpen je om meer weddenschappen winnend af te sluiten. Hieronder vertellen we je meer over het belang van statistieken, wat value is, het element geluk en hoe je wedden op voetbal met onze tips nog leuker kan maken voor jezelf.

1. Kennis is macht

Je kunt leuke weddenschappen aangaan zonder enige vorm van kennis. Het staat je vrij om hiervoor te kiezen. Tegelijkertijd leert de praktijk ons dat goed geïnformeerde spelers een grotere kans hebben op het nemen van correcte beslissingen. Kennis is macht als het gaat om wedden op voetbalwedstrijden. Je goed inlezen over alles omtrent een wedstrijd is daarom een aanrader.

 

De statistieken kunnen je een hoop vertellen over wat je kunt verwachten van een wedstrijd. Laten we Ajax – FC Utrecht als voorbeeld nemen. Dit is een wedstrijd tussen een kampioenskandidaat en een subtopper. Je zou zeggen dat deze wedstrijd een prooi voor Ajax moet zijn. Tegelijkertijd staat FC Utrecht bekend als een angstgegner van Ajax, een club waartegen de ploeg uit Amsterdam het altijd moeilijk heeft. Dergelijke kennis heeft invloed op de keuze die je maakt. Daarom is dit één van onze wedtips: lees je altijd goed in. Onze eigen voetbalvoorbeschouwingen kunnen je hierbij helpen.

2. Waarom value belangrijk is

Het is misschien wel de belangrijkste tip van onze voetbal wedtips van vandaag: leer wat value is. Value, wat in het Nederlands ‘waarde’ betekent, leert je om weddenschappen te vinden met odds die volgens je eigen kansberekening te hoog zijn. Dit wordt op voetbal goksites ook wel omschreven als value betting. Het klinkt ingewikkeld, maar als je het eenmaal onder de knie hebt snap je het belang van value. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

Het berekenen van value

Met behulp van de odds van een bet kun je berekenen hoe groot een bookmaker de kans acht dat een club gaat winnen. Laten we Ajax – Go Ahead Eagles als voorbeeld hanteren. Go Ahead Eagles heeft een odd van 20.00. De kans dat de club uit Deventer wint bereken je op de volgende manier: 100 / odd. In dit geval is dat 100 / 20.00 = 5%. Omdat Go Ahead Eagles Ajax eerder in het seizoen op 0 – 0 heeft weten te houden, schat jij de kansen van deze ploeg hoger in: 10%. Dat is een verschil van 5%. Value is het verschil tussen de odd van de bookmaker en de odd die jij toeschrijft aan een weddenschap.

 

Laten we zeggen dat Ajax – Go Ahead Eagles honderd keer gespeeld gaat worden en we plaatsen telkens €1 als inzet (€100 in totaal). Onze verwachting is dat Go Ahead Eagles 10% van de wedstrijden zal gaan winnen tegen een odd van 20.00, oftewel tien van de honderd wedstrijden. Dit is gelijk aan 10 * 20.00 = €200. Dat is een winst van €200 - €100 = €100. Kansen interpreteren biedt mogelijkheden. Wederom is kennis hierbij van belang. Met behulp van statistieken kun je een betere inschatting maken van de kansen van een team en kun je sneller value ontdekken. Als jij denkt dat een bookmaker de kansen van een team onderschat, kan dit in jouw voordeel werken.

3. Onderschat de geluksfactor niet

Je kunt wiskundig gezien alles nog zo nauwkeurig berekenen, maar je mag nooit vergeten dat geluk altijd een factor is bij dit soort weddenschappen. Daarom is dit één van onze wedtips voor vandaag: vergeet nooit dat je geen controle hebt over uitslagen. Een club kan nog zo in vorm zijn, maar één off-day is genoeg om een verrassende nederlaag te lijden.

 

Daarnaast bieden in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Stel dat je veel weddenschappen op rij hebt gewonnen. De kans dat je hierna blijft winnen of verliest verandert niet. Daarnaast raden we af om voor ‘de grote klapper’ te gaan. Je zet veel geld in op een bet in de overtuiging dat je gelijk zult krijgen, maar niets staat vast. Door pech kan dit je zomaar veel geld kosten.

Wij wedden met plezier: tips om wedden op voetbal nog leuker te maken

Het leuke aan wedden op voetbal bij JACKS.NL is dat je verschillende soorten bets aan kunt gaan. Natuurlijk kan er nog altijd gewed worden op winst voor de thuisploeg, winst voor de uitploeg of een gelijkspel. Maar er is nog meer mogelijk. Zo kun je onder meer wedden op het totaal aantal doelpunten, of beide teams scoren of niet en wat de exacte score gaat zijn. Je bepaalt zelf of dit geldt voor de hele wedstrijd of alleen maar één helft.

Asian Handicap en andere bets

Daarnaast bieden we je manieren om voetbalweddenschappen nog leuker te maken. Een goed voorbeeld hiervan is een Asian Handicap. Met behulp van virtuele voorsprongen of achterstanden pas je de machtsverhoudingen tussen twee teams aan om voor jezelf een bet interessanter te maken. Met behulp van halve en kwart doelpunten kun je voorspelbare wedstrijden spannend maken. Je kunt ook inzetten op welke spelers een doelpunt gaan maken en of er een speler is die meer dan één keer gaat scoren.

Wedden op voetbal bij JACKS.NL

Bij JACKS.NL ga je niet alleen de leukste voetbalweddenschappen aan, wij bieden je ook de meeste mogelijkheden om deze bets zo leuk mogelijk te maken. Met behulp van onze wedtips voor voetbal haal jij het meeste uit deze weddenschappen. Ontdek het zelf en beproef je geluk op één van onze sportweddenschappen.

Meer tips nodig?