DRAW NO BET

Op zoek naar uitleg over een Draw No Bet? Scroll dan snel verder!

Uitleg van JACKS.NL: Draw No Bet

Wel eens gehoord van Draw No Bet? Bij JACKS.NL houden we ervan om je zoveel mogelijk opties te geven als het gaat om sportweddenschappen. Naast standaard bets kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Asian Handicap. Maar ook Draw No Bet is een optie waar je voor kunt kiezen. Maar wat is Draw No Bet?

 

Hieronder vertellen we je meer over wat een bet no draw, ook wel bekend als DNB betting, precies inhoudt. Hierbij gaan we dieper in op de voordelen die gepaard gaan met een Draw No Bet en waarom dit een interessante optie is als je op sporten gaat wedden. Ontdek deze en andere wedmogelijkheden bij JACKS.NL, jouw nummer één online aanbieder van sportweddenschappen.

Draw No Bet betekenis

Draw No Bet is een Engelse term die naar het Nederlands vertaald iets betekent zoals ‘in het geval van een gelijkspel geen weddenschap’. Stel dat je gaat wedden op een voetbalwedstrijd. In dat geval kun je kiezen voor een 1x2 weddenschap. Hierbij zijn drie mogelijke uitkomsten waar je op kunt inzetten: de thuisploeg wint, de uitploeg wint of het wordt een gelijkspel. Kies je voor een Draw No Bet, dan blijven er maar twee opties over en sluit je een gelijkspel uit. Je kunt alleen wedden op winst voor de thuisploeg of de uitploeg.

 

Waarom kies je voor een Draw No weddenschap?

Alhoewel gelijke spelen voorkomen, is dit de optie waar spelers het minst vaak op inzetten. De kans is groter dat één van de twee ploegen wint. Kies je eigenlijk altijd voor de thuis- of uitploeg, dan is het interessanter om voor een No Draw bet te kiezen. Hierbij wordt een gelijkspel geheel uitgesloten.

Eindigt een wedstrijd toch in een gelijkspel, dan vervalt de weddenschap en krijg jij jouw inzet terug. Bij een 1x2 bet zou je dan jouw inzet verliezen. Dit houdt in dat bij een Draw No Bet de kans op verlies kleiner is. Bij een 1x2 weddenschap heb je ongeveer 66% kans dat je jouw geld verliest, bij een Draw No Bet is dit maar 33%. De kans op winst blijft gelijk. Let hierbij wel op dat de quoteringen van een Draw No Bet lager zijn dan bij een 1x2 bet. Hoe minder risico, hoe lager de winst.

Plaats jouw draw bet bij JACKS.NL

Natuurlijk mogen Draw No Bet opties niet ontbreken bij JACKS.NL. Bij ons kun je meedoen aan de meest interessante sportweddenschappen van dit moment. Bekijk nu ons sportsbook en ontdek de mogelijkheden. Bovendien hebben we een mooie welkomstbonus in petto, waarbij je zelf bepaalt of je deze bonus gebruikt bij ons online casino of om te wedden op sporten. Daarom speel je bij JACKS.NL.

Lees hier meer tips