OVER/UNDER WEDDENSCHAPPEN

Pak 100% bonus op je storting

om te gebruiken in ons casino!

Wedden op Over Under Goals

Gooaaaal! Weddenschappen op Over of Under 2.5 goals zijn mateloos populair bij JACKS.NL. Dat is logisch, want bij dit type weddenschap maakt het niet uit welk team de wedstrijd wint. Het enige wat telt is het totaal aantal goals die er tijdens de wedstrijd worden gescoord. Bij ons vind je de allerbeste Over/ Under weddenschappen met de hoogste odds. Ook vertellen we je waar je op moet letten bij het plaatsen van Over Under weddenschappen. 

Wedden op Over 2.5 goals

De Over 2.5 goals weddenschap is verreweg de meest gespeelde variant in de Over Under / wedmarkt. Je Over 2.5 weddenschap is winnend als er in de reguliere speeltijd minimaal drie keer wordt gescoord. Doelpunten die worden gescoord in een eventuele verlenging tellen niet mee.


Als je een weddenschap hebt geplaatst op Over 2.5 goals hoop je op een aanvallende wedstrijd met veel spektakel en doelpunten. Dit type weddenschap is dus zeer geschikt voor twee aanvallend ingestelde teams. Met name in de Nederlandse Eredivisie en in de Duitse Bundesliga spelen bijna alle clubs zeer aanvallend voetbal, dus duels uit die competities zijn vaak prima geschikt voor weddenschappen op Over 2.5 goals. Ook is het van belang om het voetbalnieuws goed in gaten te houden. Als beide clubs bijvoorbeeld veel verdedigers moeten missen, neemt de kans op een doelpuntrijke wedstrijd toe.

Wedden op Under 2.5 goals

De Under 2.5 goals weddenschap werkt precies tegenovergesteld. Bij deze bet voorspel je namelijk dat er niet meer dan twee keer zal worden gescoord tijdens de wedstrijd. Dit type weddenschap is dus uitermate geschikt voor wedstrijden tussen twee teams die de spreekwoordelijke bus parkeren. De Italiaanse Serie A staat bekend om zijn catenaccio en ook het Spaanse Atlético Madrid heeft verdedigen tot kunst verheven.

 

Ook bij de Under 2.5 goals weddenschap is het belangrijk om goed je huiswerk te doen. Het is aan te raden om de huidige vorm van beide teams onder de loep te nemen, maar dat is niet de enige factor. Kijk bijvoorbeeld ook naar de belangen van beide teams. Als een ploeg bijvoorbeeld genoeg heeft aan een gelijkspel, is de kans groot dat de trainer zijn elftal wat behoudender laat spelen.Over Under 1.5 goals & Over Under 3.5 goals

Natuurlijk zijn er talloze varianten in de Over Under wedmarkt. Wil je graag meer risico nemen, dan zijn de Over 3.5 goals of Onder 1.5 goals wedmarkten wellicht wat voor jou. Speel je liever wat meer op safe, dan kun je bij JACKS.NL wedden op Over 1.5 goals of Onder 3.5 goals. Hoe meer risico je neemt, hoe hoger de odds en dus ook hoe hoger je mogelijke uitbetaling zal zijn. Plaats dus snel je Over Under weddenschap bij JACKS.NL!Ook interessant om te lezen