SCHOTEN OP DOEL

Wedden op voetbal doe je natuurlijk op JACKS.NL. Lees hier onze tips!

Wedden op schoten op doel: hoe werkt dat precies?

Gokken op voetbal is altijd leuk, of je het nu doet met vrienden of juist om wat extra zakcentjes te verdienen. Eén ding is zeker, wanneer je wed op voetbal worden de wedstrijden extra spannend. Er zijn veel mogelijkheden om te gokken op voetbal. Zo is er de standaard 1x2 bet, waarbij het resultaat van de wedstrijd voorspelt: winst voor de thuisploeg, gelijkspel, of winst voor de uitploeg. Je kunt echter ook op schoten op doel statistieken gokken, hoeveel corners of gele kaarten er voor een team gegeven worden, of in welke minuut het eerste of laatste doelpunt valt. Je kunt van alles bedenken! Gokken op Opta gegevens over schoten op doel is een van de meest populaire. Klinkt leuk, toch? Hieronder lees je alles gokken op schoten op doel via Opta bij JACKS.NL.

 

Wat is Opta voor schoten op doel?

Opta is een sportstatistiek bedrijf die gegevens verzamelt en analyseert. Tot deze Opta gegevens behoren ook schoten op doel van talloze wedstrijden. Zo kun jij een weddenschap aangaan voor jouw favoriete club, of een buitenlandse topper. Dit bedrijf levert betrouwbare en consistente data zodat jouw schoten op doel statistieken altijd kloppen met de Opta gegevens voor schoten op doel.

 

Wat tellen als schoten op doel volgens Opta?

Er kan nogal eens twijfel zijn over de manier waarop mensen schoten op doel checken. Opta heeft gelukkig duidelijke definities. Het doel is het geheel van de twee doelpalen, de lat, en alles ertussenin. Ook de vraag: “Telt een kopbal als schot op doel voor mijn TOTO?” is een bekende. Volgens Opta is de definitie van schoten op doel elke doelpoging die resulteert in een geldig doelpunt ongeacht de intentie én elke doelpoging die zonder ingrijpen van de doelman, laatste verdediger of teamgenoot zou resulteren in een geldig doelpunt. Dus: “Telt een kopbal als schot op goal voor mijn TOTO?”. Ja, maar alleen wanneer dit - zonder ingrijpen van de doelman, laatste verdediger of teamgenoot - in een geldig doelpunt eindigt.

Van richting veranderde schoten waarbij de keeper een redding maakt en rechtstreeks gescoorde corners zijn een aantal voorbeelden van schoten op doel volgens Opta. Een kopbal telt ook als schot op doel voor de TOTO wanneer deze via de paal of lat in het doel belandt. Andere situaties en schoten die via aluminium niet in het doel belanden tellen dus volgens de Opta gegevens niet als schoten op doel.

 

Wedden op schoten op doel via TOTO of JACKS.NL?

TOTO is een klassieker, maar tegenwoordig niet meer de enige plaats om voetbalweddenschappen af te sluiten. Bij JACKS.NL zijn er talloze mogelijkheden om te gokken op voetbal, maar ook op andere sporten. Profiteer van eindeloze mogelijkheden en variaties, eerlijke odds, deskundige bookmakers en Opta gegevens voor schoten op doel bij JACKS.NL.

 

Andere voetbalweddenschappen naast schoten op doel via Opta bij JACKS.NL

Je kunt bij JACKS.NL voor veel meer weddenschappen terecht naast alleen voetbalstatistieken. Vind je meer dan alleen de statistieken interessant? Probeer dan eens de 1x2 bets, waarbij je het juiste resultaat van de wedstrijd voorspelt en wint. Dit en nog veel meer op JACKS.NL!