Nederlandstalig Live Casino Beste Slots & Fruitautomaten Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl

Wedden op American Football

Zin om te wedden op American Football? Wedden op American Football doe je bij JACKS.NL. Je kunt bij ons niet alleen wedden op de NFL, maar ook wedden op de Superbowl behoort tot de mogelijkheden. American Football is één van de grootste en populairste sporten op aarde. Vooral in Amerika is deze sport een waar fenomeen. Maar over de hele wereld kijken miljoenen mensen mee. Dit is vooral het geval tijdens de grootse finale van het American Football seizoen: de Super Bowl.

 

Natuurlijk kun je bij JACKS.NL ook wedden op American Football en wedden op de Super Bowl. Deze sport maakt onderdeel uit van ons gigantische aanbod aan sporten en bets. Hieronder vertellen we je meer over wedden op American Football. We gaan dieper in op NFL wedden en Superbowl wedden. Hierbij tonen we je waar je op in kunt zetten als je gaat wedden op een Super Bowl finale of gaat wedden op de NFL. Lees snel verder en ontdek hoe leuk het is om te wedden op American Football bij JACKS.NL.

Gokken op NFL

NFL staat voor National Football League. Dit is de nationale profcompetitie van Amerika. Dit is wereldwijd gezien de grootste competitie op het gebied van American Football. Deze competitie trekt gemiddeld enorm veel bezoekers per wedstrijd, waardoor het ook op dat gebied één van de grootste competities ter wereld is. Gemiddeld trekt een wedstrijd 60.000 bezoekers. Het geeft eens te meer aan hoe gigantisch American Football is, zowel in Amerika als daarbuiten.

Aan de NFL doen 32 teams mee. De teams zijn onderverdeeld in twee conferenties bestaande uit 16 teams: de American Football Conference en de National Football Conference. Ieder team mag maximaal 53 spelers gebruiken gedurende het reguliere seizoen. Bekende teams uit de NFL zijn de Washington Commanders, New York Jets, Kansas City Chiefs, Los Angeles Rams, New England Patriots, Tampa Bay Buccaneers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys en Denver Broncos. Bijna ieder jaar is er wel weer een ander team dat wint. Dat maakt wedden op American Football ook zo interessant en, in potentie, winstgevend.

 

Totale gokmarkt omtrent de Super Bowl

In februari vindt ieder jaar het grootste American Football evenement van het jaar plaats: de Super Bowl. De twee conferenties van de NFL leveren ieder seizoen een kampioen op. De twee kampioenen nemen het vervolgens tegen elkaar op tijdens deze finale van de Amerikaanse profcompetitie. Dit is een gigantisch spektakel van epische proporties. De Super Bowl is het belangrijkste sportevenement van Amerika en wordt daar gezien als een onofficiële feestdag. Wereldwijd trekt dit evenement meer dan honderd miljoen kijkers. Befaamd is de Halftime Show tijdens de rust, waarbij grote artiesten spectaculaire optredens geven.

 

De gokmarkt rondom de Super Bowl is kolossaal. In Amerika alleen wordt verwacht dat gokkers zo’n 16 miljard dollar aan inzetten gaan plaatsen. Meer dan 50 miljoen Amerikanen zullen één of meer bets aangaan. Je kunt je wel voorstellen dat deze markt wereldwijd nog veel groter is. Wedden op American Football wordt steeds meer een internationale aangelegenheid. Dat is alleen maar leuk voor ons, toch? Ook in Nederland kun je nu wedden op American Football bij JACKS.NL. Je kon bij ons al wedden op de Super Bowl 2023, en dat geldt ook voor latere edities.

Waar kun je allemaal op inzetten bij de Super Bowl?

Bij JACKS.NL kun je verschillende bets aangaan omtrent de Super Bowl. Ten eerste kun je vooraf voorspellen welke teams de Super Bowl gaan halen. Wie wordt de kampioen van de American Football Conference en welk team wint de National Football Conference? Rondom de wedstrijd zelf zijn er ook diverse weddenschappen waar je een inzet op kunt plaatsen.

 

Voorspel welk team gaat winnen, zet in op het totaal aantal punten of maak gebruik van een handicap om een Super Bowl bet nog interessanter te maken. Zet in op allerlei statistieken, bijvoorbeeld het aantal touchdowns, het aantal fieldgoals, welke spelers scoren en nog veel meer. Daarnaast zijn er de Jack’s Specials rondom de Super Bowl. Dit zijn speciale bets met nog aantrekkelijkere odds dan normaal. Die moet je een keer proberen.

Welke soorten weddenschappen zijn er voor de NFL?

Het aanbod aan weddenschappen rondom de NFL is enorm bij JACKS.NL. Bij een gemiddelde wedstrijd kun je een inzet plaatsen op het team dat gaat winnen, het totaal aantal punten en het resultaat aan het einde van kwart vier. Voorspel zaken rondom de wedstrijd zoals het totaal aantal punten per team, het rustresultaat en of er een verlenging komt.

 

Plaats een NFL bet op zaken rondom de wedstrijd zoals touchdowns, fieldgoals, speler passing, receiving, rushing, kicking-points, tackles, intercepties, sacks en meer. Voorspel wat er iedere kwart en helft gaat gebeuren. Zet in op specifieke wedstrijdgebeurtenissen, bijvoorbeeld het scoren van een safety. Bovendien bieden wij je vaak speciale bets per team aan. Dat maakt het extra leuk om te wedden op American Football bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker. Beproef nu je geluk bij ons en profiteer van onze sport welkomstbonus.

Ook interessant om te lezen: