Wedden op basketbal

Als er een sport bol staat van de actie en van het spektakel, dan is het wel basketbal! Vooral in de NBA spatten de vonken er vaak vanaf als sterren als LeBron James, Stephen Curry en Nikola Jokic het tegen elkaar opnemen in de play-offs. Lees snel verder om te weten hoe ook jij een ‘Slam-Dunk’ kunt maken met een weddenschap op basketbal bij JACKS.NL!


Wedden op de NBA

Je kunt bij JACKS.NL wedden op basketbalwedstrijden uit verschillende landen en competities. De Amerikaanse NBA is echter verreweg het populairst, want dat is het podium waar de beste spelers van dit moment schitteren.


Outrights

Outrights zijn weddenschappen die gelden voor het gehele basketbalseizoen. Zo kun je bij JACKS.NL wedden welk team het NBA-kampioenschap op zijn naam zal schrijven, maar je kunt ook wedden op wie de Eastern of Western Conference zal winnen. Ook kun je in deze categorie diverse speler-specifieke weddenschappen plaatsen, zoals welke speler de MVP award zal winnen en welke jonge speler zal worden uitgeroepen tot Rookie of the Year. Heb jij een vooruitziende blik en weet je al welk team dit seizoen met de titel aan de haal zal gaan? Plaats dan snel je weddenschap bij JACKS.NL!


Wedstrijd, Handicap & Totaal punten

Natuurlijk kun je ook bij JACKS.NL terecht voor weddenschappen op alle wedstrijden in de NBA. Je kunt natuurlijk een bet plaatsen op welk team de wedstrijd zal winnen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Handicap-weddenschap plaatsen, waarbij je een team een denkbeeldige voorsprong of achterstand geeft. Ook weddenschappen op het totaal aantal punten zijn altijd ontzettend populair. Bijkomend voordeel is dat ook de punten die worden gemaakt in de mogelijke extra tijd gewoon meetellen! Dat klinkt goed, toch?


Goede odds vinden in de NBA

Wedden op de NBA is leuk en spannend, maar waar op welke odds moeten we nu eigenlijk wedden? Om een antwoord op die vraag te krijgen is het belangrijk om het basketbalnieuws goed in de gaten te houden. Als je bijvoorbeeld weet dat de sterspeler van Los Angeles Lakers in de lappenmand zit, kan het een goed idee zijn om een weddenschap op de tegenstander te plaatsen. Aan de hand van statistieken kun je per team precies zien welke spelers het leeuwendeel van de punten, de assists en de rebounds voor hun rekening nemen.

 

Daarnaast doe je er verstandig aan om ook het wedstrijdschema van de teams onder de loep te nemen. Vooral bij ‘back to back’ wedstrijden (twee wedstrijden in twee dagen tijd) ligt de kans op vermoeidheid en blessures op de loer. Houd daar dus rekening mee voordat je een weddenschap op de NBA plaatst.

 

Je weet nu alles over wedden op de NBA. Plaats dus snel je weddenschap bij JACKS.NL!


Wil je meer weten over sportwedden?