Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl

Wedden op boksen

Als je wilt wedden op boksen, zit je goed bij JACKS.NL. Op het gebied van sportweddenschappen is er geen online bookmaker met een groter aanbod en aantrekkelijkere odds. Zo ook als je op boksen wilt wedden. Waar boksen voorheen vooral in Amerika populair was, is het door de jaren heen een mondiale sport geworden. Ook in ons land zijn er veel fans. Steeds vaker worden bokswedstrijden op de Nederlandse televisie uitgezonden. Veel Nederlandse kijkers blijven speciaal op om deze spectaculaire duels te bekijken. Dit wordt nog leuker als je ook gaat gokken op boksen.

 

Hieronder vertellen we je meer over wedden en boksen. We laten je zien hoe je kunt gokken op bokswedstrijden bij JACKS.NL. Bij ons kun je verschillende bets aangaan, waarbij je profiteert van de beste odds die je online zult vinden. Vervolgens gaan we in op de diverse soorten boks weddenschappen waar je op in kunt zetten. Het mooie aan wedden bij JACKS.NL is dat je in kunt zetten op verschillende soorten boksen, bijvoorbeeld wedden op kickboksen. Op boksen gokken is nog nooit zo leuk of lucratief geweest.

Hoe wedden op een bokswedstrijd bij JACKS.NL?

Op boksen wedden is een fluitje van een cent bij JACKS.NL. Aan de linkerzijde van onze sport hub kun je alle sporten zien die tot ons aanbod behoren. Wedden op boksen is één van de opties waar je voor kunt kiezen. Vervolgens zie je op welke wedstrijden je kunt wedden. Hierbij kan het gaan om wedstrijden in de nabije toekomst, maar ook wedstrijden die nog wat verder weg zijn. Bij JACKS.NL kun je alvast warmdraaien voor deze confrontaties. Tip: je kunt ook bij ons terecht voor andere vechtsporten zoals UFC/MMA.

 

De mogelijke bets van een wedstrijd ontdek je door te klikken op de specifieke match. Vervolgens zie je de weddenschappen die je aan kunt gaan. Staan er bets bij waarop je wel een inzet durft te plaatsen? Kies je voorspelling en zet in. Lijkt gratis wedden op boksen je wel iets? Maak dan gebruik van onze sport welkomstbonus. Deze vette bonus levert je een tot maximaal €100 Free Bet op. Niet mis, toch? Vervolgens kun je deze bonus gebruiken om gratis op boksen te wedden.

Welk type boks weddenschappen zijn er?

Het leuke aan wedden bij JACKS.NL is dat je niet alleen ruim de keuze hebt op het gebied van sporten om op te wedden, maar dat je per wedstrijd ook verschillende bets hebt waarop je kunt inzetten. Zo ook als je op boksen gaat wedden. Bij iedere bokswedstrijd kun je voorspellen wie er gaat winnen. Of gaat de strijd toch in een gelijkspel eindigen? Een Draw No Bet is ook een optie.

 

Daarnaast kun je inzetten op specifieke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. Zo kan er ingezet worden op het aantal rondes dat de wedstrijd gaat duren. Daarnaast kun je voorspellen of het einde van de partij gehaald wordt. Ook kun je inzetten op de manier waarop de wedstrijd beslist wordt. Gaat er een knock-out of een technische knock-out plaatsvinden? Of wordt één van de spelers misschien wel gediskwalificeerd? Tot slot kun je voorspellen in welke ronde één van de twee boksers gaat winnen. De keuze is ruim als je gaat wedden op boksen bij JACKS.NL.

Verschillende soorten boksen

Aan variatie geen gebrek als je op boksen wilt wedden bij JACKS.NL. Binnen ons aanbod aan sportweddenschappen kun je op diverse varianten van de bokssport inzetten. Ten eerste kun je inzetten op wedstrijden van zowel mannelijke als vrouwelijke boksers. Daarnaast kan er zowel gewed worden op het amateur boksen, wat beoefend wordt op de Olympische Spelen, als professioneel boksen. Bij professioneel boksen zijn de wedstrijden vaak langer en zijn er meerdere gewichtsklassen.

 

Professioneel boksen is de variant waar veel mensen het meest bekend mee zijn. Maar er zijn diverse soorten boksen die de moeite waard zijn om te bekijken. Deze boks varianten hebben hun eigen regels en stijlen. Een goed voorbeeld hiervan is Muay Thai. Hierbij mogen vuisten, knieën, ellebogen, voeten en scheenbenen worden gebruikt. Daarnaast zijn er bare knuckle gevechten, waarbij de boksers geen bokshandschoenen dragen. Ze vechten hierbij dus met hun blote handen. UFC/MMA zou je ook als tak van het boksen kunnen zien.

 

Daarnaast is het mogelijk om te gokken op kickboksen bij JACKS.NL. Kickboksen is één van de populairste varianten van boksen van dit moment. Deze bokssport brengt technieken uit diverse vechtsporten samen: boksen, Muay Thai, Taekwondo en Karate bijvoorbeeld. Zowel de armen als de benen mogen gebruikt worden. Er wordt gevochten in een ring en de kickboksers dragen zowel handschoenen als scheenbeschermers. Bij JACKS.NL kun je op alles omtrent boksen wedden. Beproef nu je geluk bij de nummer één online bookmaker van Nederland.

Ook interessant om te lezen: