Wedden op kickboksen

Ben jij een echte liefhebber van kickboksen en weet je alles van Rico Verhoeven en Badr Hari? Maak dan het volgende gevecht extra spannend met een weddenschap bij JACKS.NL! Lees snel verder als je graag meer wilt weten over wedden op Glory en de twee voornaamste Nederlandse kickboksers van dit moment. Daarnaast vertellen wij hoe je zelfs gratis kunt wedden bij JACKS.NL!


Wedden op Glory

Glory is een van de grootste kickboks promotie organisaties ter wereld. Het bedrijf organiseert overal ter wereld gevechten tussen de allerbeste kickboksers van dit moment. Er zijn zes verschillende gewichtsklasses, maar verreweg de meeste aandacht gaat uit naar de gevechten in het zwaargewicht (+95 kg). Waar ga jij bij het volgende Glory evenement op wedden?


Wedden op Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is op dit moment misschien wel het grootste uithangbord van de Nederlandse vechtsport. De reus uit Bergen op Zoom (196 cm, 120 kg) is al sinds 2004 professioneel kickbokser en staat vooral bekend om zijn krachtige low kicks en goede defense.

Natuurlijk maakt Verhoeven ook regelmatig zijn opwachting in de Glory evenementen. Vooral het gevecht tegen Badr Hari in Glory 74 in 2019 staat bij veel vechtsportliefhebbers op het netvlies gebrand. Bijna 2.000.000 Nederlanders zagen hoe ‘The King of Kickboxing’ het gevecht won, nadat Hari vanwege een gebroken enkel de handdoek in de ring gooide.


Wedden op Badr Hari

Badr Hari is de grote rivaal van Verhoeven. De Nederlandse Marokkaan staat al sinds 2003 als professional in de kickboks ring. Hari’s bijnaam luidt ‘Bad Boy,’ en dat is niet voor niets. Zo kwam hij in het verleden regelmatig in opspraak vanwege wangedrag buiten de ring. Hari (198 cm, 110 kg) heeft een indrukwekkende staat van dienst, al beginnen de jaren nu wel te tellen voor de in 1984 geboren kickbokser. De laatste jaren verliest Hari een stuk vaker dan dat hij wint.

Hari is echter nog altijd een echte publiekstrekker bij Glory evenementen. Het hierboven beschreven gevecht met Verhoeven was legendarisch en ook de recente gevechten tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi en de Pool Arkadiusz Wrzosek waren om van te smullen! In beide gevechten ging Hari echter onderuit middels een (technical) knock-out.


Gratis wedden op kickboksen

Bij JACKS.NL kun je natuurlijk wedden op kickboksen. Natuurlijk kun je voorspellen wie het gevecht gaat winnen. Verhoeven is in de meeste gevallen favoriet en zal dus waarschijnlijk een lagere odd krijgen dan zijn tegenstander. Het is echter wel zaak om je goed te verdiepen in beide kickboksers voordat je een bet plaatst.

Als een kickbokser bijvoorbeeld vanwege blessures niet goed heeft kunnen trainen, dan zou je een weddenschap op de tegenstander kunnen overwegen. Ook de locatie van het gevecht speelt een grote rol. Op een gevecht in Nederland, België of Duitsland zullen veel fans van Verhoeven en Hari af komen. Als het evenement echter elders wordt georganiseerd zal de steun vanaf de tribunes echter een stuk minder zijn. Dat zijn dus factoren om rekening mee te houden als je wilt gokken op kickboksen.

Heb jij al zin gekregen om een weddenschap op kickboksen te plaatsen? Dat is mooi, want je eerste weddenschappen bij JACKS.NL zijn helemaal gratis! Voor al onze nieuwe spelers van 24 jaar of ouder hebben wij namelijk 6 free bets van €10 & meer klaar staan! De winst van je free bets wordt toegevoegd aan je saldo en is direct vrij opneembaar. Plaats dus snel je free bets bij JACKS.NL!


Wil je meer weten over sportwedden?