Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl

Wedden op tennis

Natuurlijk behoort wedden op tennis tot de mogelijkheden bij JACKS.NL. Ons aanbod aan sportweddenschappen is zo enorm uitgebreid dat tennis logischerwijs niet mag ontbreken. Hieronder vertellen we je meer over hoe wedden op tennis in zijn werk gaat en welke soort tennis bets je zoal kunt aangaan. Wij zijn de beroerdste niet, dus we geven je meteen wat handige wedden op tennis tips. Daarnaast bieden we je een overzicht van de belangrijkste tennistoernooien. Natuurlijk kun je op al deze toernooien wedden bij JACKS.NL. Op tennis wedden is simpeler dan ooit.

Hoe werkt wedden op tennis?

Je kunt bijzonder gemakkelijk en snel wedden op tennis bij JACKS.NL. Aan de linkerkant van onze sportsectie zie je een overzicht van alle sporten waar je op kunt wedden bij ons. Hier selecteer je tennis, waarna je alle wedstrijden ziet waar je op dat moment op kunt wedden. Je kunt op iedere wedstrijd klikken om te bekijken wat er mogelijk is qua weddenschappen. Je ziet aankomende wedstrijden, maar ook partijen die pas wat verder in de toekomst gespeeld gaan worden. Dan kun je alvast je bet plaatsen.

 

Daarnaast heb je de optie om alvast een inzet te plaatsen op de grote toernooien die eraan zitten te komen. Hierbij gaat het zowel om toernooien van de heren als van de dames. Plaats bijvoorbeeld nu al een inzet op de winnaar van een aankomend Grand Slam toernooi. JACKS.NL maakt het simpeler dan ooit om te gokken op tennis.

Welk type tennis weddenschappen zijn er?

Bij JACKS.NL kun je per tenniswedstrijd diverse weddenschappen aangaan. Natuurlijk kun je voorspellen wie er gaat winnen. Er gaat sowieso één speler winnen, want een gelijkspel is niet mogelijk bij tennis. Daarnaast kun je over/under bets aangaan, bijvoorbeeld over hoeveel games en hoeveel sets er gespeeld gaan worden. Ook kun je specifiek inzetten op hoeveel games en hoeveel sets er nodig zijn om de wedstrijd uit te spelen. Wil je jezelf uitdagen en een bet nog interessanter maken? Kies er dan voor om gebruik te maken van een handicap.

 

Daarnaast kun je bij JACKS.NL live wedden op tennis. Dit houdt in dat je op tennis gaat gokken terwijl de wedstrijd al begonnen is. Is een wedstrijd begonnen en staat een speler behoorlijk achter, dan zou je een comeback van de speler op achterstand kunnen voorspellen. Krijg je gelijk, dan kun je dikke winsten pakken. Bij live wedden op tennis kun je ook het aantal games en het aantal sets voorspellen. Op het gebied van games en sets kun je over/under bets aangaan.

Tips voor wedden op tennis

Ten eerste is het belangrijk dat je wedden op tennis altijd voor je plezier doet. Als het gaat om wedden op tennis, zien we in de praktijk dat goed geïnformeerde spelers de grootste kans hebben op het plaatsen van de juiste bet. Geluk blijft een bepalende factor, maar het verzamelen van kennis, feitjes en statistieken kan je helpen om een juiste beslissing te nemen. Is een speler de favoriet, maar weet jij dat de andere speler een stijl van tennis speelt die de ‘betere’ speler niet ligt? Dan is het helemaal niet onlogisch om in te zetten op een verrassing. Dat maakt wedden op tennis zo leuk.

Overzicht van de belangrijkste toernooien

Grand Slams zijn de grootste en belangrijkste toernooien op het gebied van tennis. Natuurlijk kun je bij JACKS.NL wedden op Wimbledon, wedden op Roland Garros, wedden op de US Open en wedden op de Australian Open. Dit zijn de meest prestigieuze toernooien die iedere tennisspeler wil winnen. Daarnaast kun je bij ons wedden op alle ATP en WTA toernooien. Hetzelfde geldt voor ITF dames en ITF heren toernooien. Als er ergens ter wereld tennis op professioneel niveau gespeeld wordt, kun je er zeker van zijn dat je op dit tennis kunt wedden bij JACKS.NL.

 

Naast het enkelspel kun je bij ons ook wedden op het dubbelspel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in te zetten op toernooien voor landenteams. Wedden op de Davis Cup behoort tot de mogelijkheden. Wedden op tennis? Je doet het bij JACKS.NL. Bovendien is gratis wedden op tennis een optie als je gebruikmaakt van onze sport welkomstbonus. Dit levert je een tot maximaal €100 Free Bet op. Wedden op tennis doe je daarom bij JACKS.NL.

Ook interessant om te lezen: