Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl


JACKS.NL WELKOMSTBONUS

PAK €60 AAN FREE BETS

+ 20% Profit Boost!

REGISTREREN MEER INFO

Alleen voor nieuwe spelers, 24+.  Lees de voorwaarden.

MELD JE AAN

In slechts een paar stappen.

Stort & Claim je BONUS

Stort min. €20 & activeer jouw welkomstbonus.

PLAATS JE EERSTE WEDDENSCHAP

Zet in op onze kosten en/of maak kans op extra winst!

Wedden op La Liga

Bij JACKS.NL kun je wedden op alle grote voetbalcompetities, dus logischerwijs hoort wedden op La Liga ook tot de mogelijkheden. De Spaanse competitie staat altijd garant voor spektakel en vermaak. Dat komt onder meer doordat een aantal van de grootste teams ter wereld in deze competitie actief zijn. Barcelona legt geregeld het befaamde tiki-taka voetbal op de mat, terwijl de sterren van Real Madrid opponenten hun wil opleggen. Je kunt alle wedstrijden uit de Spaanse competitie nog spannender maken door te gokken op La Liga.

 

Wedden op de La Liga doe je bij JACKS.NL. Per wedstrijd bieden we verschillende leuke bets aan. Natuurlijk kun je ook wedden op de kampioen van La Liga. Hieronder vertellen we je meer over de favorieten voor het kampioenschap, waarbij we dieper ingaan op drie van de grootste kanshebbers van dit moment: Real Madrid, Barcelona en Atletico Madrid. Daarnaast tonen we je welke bets je per wedstrijd aan kunt gaan en wat je kunt verwachten van onze welkomstbonus. Deze bonus kun je gebruiken als je gaat wedden op La Liga.La Liga favorieten 2023 – 2024

Wedden op de kampioen La Liga is over het algemeen een fluitje van een cent. De resultaten van de laatste jaren wijzen uit dat het kampioenschap over het algemeen stuivertje wisselen is tussen Barcelona en Real Madrid. Alleen Atletico Madrid heeft de laatste jaren deze hegemonie tweemaal weten te doorbreken. We moeten ver terug om de laatste kampioenen van buiten de traditionele top drie terug te vinden. Dit waren Valencia in 2003/2004 en Deportivo La Coruña in 1999/2000.

 

Ga je op de kampioen van La Liga wedden, dan zul je dus al snel op de Grote Drie inzetten. De odds van Barcelona en Real Madrid zijn het laagst. Van Atletico Madrid zijn ze iets hoger, zij zijn meer een outsider. Maar dit jaar dient zich nog een titelgegadigde aan: Girona, met onder meer Daley Blind in de gelederen. Tot dusver kunnen ze de topclubs meer dan bijbenen. Wat heet, geregeld hebben ze zelfs meer punten. Is een grote verrassing mogelijk? Ging je gokken op de kampioen La Liga en had je Girona ingevuld, dan kan dit je een gigantische winst opleveren. Dat maakt op La Liga gokken zo leuk.


Kansen Real Madrid, Barcelona & Atletico Madrid

Hierboven vertelden we je al dat Real Madrid, Barcelona en Atletico Madrid als de grote drie van Spanje worden gezien. In Nederland heb je de traditionele top drie met Ajax, PSV en Feyenoord, en in de Spaanse competitie is dit eigenlijk niet anders. Wel moet gesteld worden dat Real Madrid en Barcelona significant vaker kampioen worden dan Atletico Madrid. Sinds 2000 is Atletico Madrid alleen in 2014 en 2021 kampioen geworden. Wedden dat La Liga gewonnen wordt door Atletico Madrid gaat hierdoor met hogere odds gepaard.

 

Gelet op het verleden, is de kans een stuk groter dat Barcelona of Real Madrid kampioen wordt. Barcelona is de huidig kampioen en moet dus zijn titel verdedigen. Sinds 2000 is Barcelona het vaakst kampioen van Spanje geworden: elf keer in totaal. Ze doen altijd mee om de titel en dit seizoen is geen uitzondering. Wel verloopt dit seizoen wat moeizamer in vergelijking met vorig jaar.

 

Daarom zouden we Real Madrid als dé grootste titelkandidaat van dit moment bestempelen. Dat komt niet alleen door hun in het verleden behaalde resultaten, want met 35 titels is de club de recordkampioen van Spanje. Maar het komt ook door de spelers die de club binnen heeft gehaald. De grote nieuwe ster is Jude Bellingham, die nu al bepalend is op het middenveld en erop los scoort. Wat een schot in de roos is hij gebleken. Maar over de gehele linie is hun selectie fantastisch, waardoor we de club uit Madrid de grootste kansen toedichten. Ga jij op La Liga wedden en Real Madrid als kampioen voorspellen?


Waar kan je op gokken in de La Liga bij JACKS.NL?

Bij JACKS.NL kun je wedden op La Liga en alles wat met de Spaanse competitie te maken heeft. Voorspel bijvoorbeeld de kampioen of de topscoorder. Je kunt gokken dat La Liga gewonnen wordt door Barcelona of Real Madrid, maar je kunt ook kiezen voor een verrassende naam zoals Atletico Madrid of Girona. De keuze is aan jou.

 

Daarnaast kun je wedden op iedere La Liga wedstrijd. Per wedstrijd kun je verschillende sportweddenschappen aangaan. Ga voor een 1x2 bet, waarbij je de winnaar van een wedstrijd voorspelt. Of kies voor een over/under bet, bijvoorbeeld of er meer of minder dan 2.5 doelpunten gescoord gaan worden. Andere mogelijke bets zijn correcte score, dubbele kans, beide teams scoren, totaal aantal doelpunten per team, rust/eindresultaat en meer.


De welkomstbonus van JACKS.NL

Wedden op La Liga doe je bij JACKS.NL omdat wij het beste aanbod aan weddenschappen hebben met de aantrekkelijkste quoteringen. Heb je nog een goede reden nodig om te wedden op La Liga bij JACKS.NL? Dan zal onze sport welkomstbonus je overtuigen. Deze bonus kan je een tot maximaal €100 Free Bet opleveren, Gratis wedden op La Liga en je winsten boosten? JACKS.NL maakt het mogelijk. Daarom zijn wij jouw nummer één La Liga bookmaker.


Ook interessant om te lezen: