Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN


Méést complete sportsbook


DE állerbeste odds


DIRECTE UITBETALING

VEILIG & BETROUWBAAR

Wedden op Ligue 1

Wedden op Ligue 1? Het behoort tot de mogelijkheden bij JACKS.NL. Bij ons wed je op de grootste voetbalcompetities van de wereld, van de Premier League tot de Bundesliga. Natuurlijk is wedden op de Ligue 1 ook een optie. De Franse competitie is meer dan alleen maar Paris Saint-Germain. Verschillende teams spelen attractief voetbal, waardoor dit één van de leukere competities is om naar te kijken.

 

Hieronder vertellen we je meer over gokken op de Ligue 1. We laten je zien wie tot de favorieten voor de titel worden gerekend, waarbij we dieper ingaan op de kansen van PSG, Nice en Monaco. Daarnaast tonen we je waar je zoal op kunt wedden in de Ligue 1. Wedden op alle Ligue 1 wedstrijden is mogelijk bij JACKS.NL. Alsof dat al niet leuk genoeg is, bieden we je ook nog een gave sport welkomstbonus. Wil je weten hoeveel Free Bets je kunt verdienen? Lees dan snel verder.


Ligue 1 favorieten 2023 – 2024

Er is één kanshebber voor de Ligue 1 titel die boven iedereen uittorent: Paris Saint-Germain, oftewel PSG. In totaal heeft deze ploeg elf keer de titel gewonnen, waarbij ze vooral de laatste jaren soeverein zijn. Sinds 2013 is deze club negen keer kampioen van Frankrijk geworden. De andere team zijn eigenlijk alleen maar outsiders. De meest recente andere kampioen dan PSG is Lille. Daarnaast is AS Monaco in 2016/2017 nog kampioen van Frankrijk geworden. Andere kanshebbers zijn OGC Nice, RC Lens en Olympique Marseille. Wedden op de kampioen Ligue 1 doe je bij JACKS.NL.


Kansen PSG, Nice en Monaco

Ga je wedden op kampioen van Ligue 1, dan is een inzet op PSG je meest veilige bet. De laatste jaren is er sprake van een ware hegemonie die alleen doorbroken werd door AS Monaco in 2016/2017 en Lille in 2020/2021. Op PSG als kampioen van de Ligue 1 wedden lijkt daarom een logische keuze.

 

Tegelijkertijd heeft dit team de laagste odds, waardoor een correcte voorspelling je minder oplevert. Het kan daarom lonen om op een verrassing in de Ligue 1 te wedden. Nice en Monaco hebben veel hogere odds, maar bij een juiste voorspelling kan deze bet je veel meer opleveren. Op wie ga je gokken als kampioen van Ligue 1? Een veilige inzet op PSG of toch een andere keuze?


Waar kan je op gokken in de Ligue 1 bij JACKS.NL?

JNaast op de kampioen van de Ligue 1 gokken, kun je wedden op alle Ligue 1 wedstrijden bij JACKS.NL. Het wedden op de Ligue 1 wedstrijden is zo leuk dankzij de diversiteit aan bets waar je per match op kunt inzetten. Hierbij kun je denken aan een 1x2 bet, over/under bets, beide teams scoren, correcte score, totaal aantal doelpunten per team, rust/eindresultaat en meer. Gokken op Ligue 1 wedstrijden is nergens anders leuker dan bij JACKS.NL.


De welkomstbonus van JACKS.NL

JACKS.NL beschikt over het grootste aanbod aan Ligue 1 bets. Wedden op Ligue 1 wedstrijden wordt nog leuker als je gebruik maakt van onze sport welkomstbonus. Deze bonus kan je tot maximaal een €100 Free Bet opleveren. Wedden op Ligue 1 wedstrijden doe je daarom bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker.


Ook interessant om te lezen: