Méést Uitgebreide Sportsbook DE Állerbeste ODDS Directe Uitbetaling Veilig & Betrouwbaar

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

Alleen voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

1 MELD JE AAN 2  STORT & CLAIM 3  ZET IN

 

jacks.nl

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

JACKS.NL WELKOMSTBONUS

FREE BET TOT €100

1 2 3
MELD JE
AAN
STORT &
CLAIM
ZET IN

8 karakters inclusief 1 letter en 1 cijferRegistreren

jacks.nl

Wedden op PSG

Bij JACKS.NL kun je wedden op alle grote Europese teams, dus natuurlijk behoort wedden op PSG ook tot de mogelijkheden. PSG, wat staat voor Paris Saint-Germain, is dé Franse topclub van dit moment. Niet alleen domineren ze sinds 2012 in de Franse competitie, maar ze tonen ook tijdens Europese toernooien hun spierballen. Volgens kenners is het een kwestie van tijd voordat deze Franse club voor de eerste keer de Champions League zal winnen. Durf jij te gokken op PSG als Champions League winnaar?

 

Hieronder vertellen we je meer over wedden op PSG bij JACKS.NL. We laten je zien wat je kunt verwachten van de PSG odds en de winkansen van deze ploeg. Ook gaan we dieper in op de clubhistorie, hoe vaak PSG kampioen is geworden, welke bekende oud-spelers er zijn en welke Nederlanders het tenue van deze club uit Parijs hebben gedragen. Tot slot kun je ook bij ons terecht voor jouw voorspellingen over PSG in de Champions League. De leukste bets en beste quoteringen voor PSG ontdek je bij JACKS.NL.


Odds voorspellingen PSG

De odds van PSG zijn op hun best bij JACKS.NL. Jouw PSG wed kan je bij ons het meeste opleveren. De exacte PSG quoteringen verschillen per duel. Over het algemeen zijn de odds van PSG in de Franse competitie laag. Voorafgaand aan iedere wedstrijd wordt Paris Saint-Germain als de favoriet gezien. Ze zijn nu eenmaal de grootste club van Frankrijk met het hoogste budget en de beste spelers. Zij zijn ‘the one to beat’.

 

Tijdens Europese duels is PSG ook vaak de bovenliggende partij bij de bookmakers, tenzij ze tegen de Europese top spelen. Tegenstanders als Manchester City en Real Madrid zullen bijvoorbeeld lagere odds tegen PSG krijgen. Hierdoor kun je wel gokken dat PSG wint en hier meer geld aan verdienen. Hogere odds zijn niet per definitie slecht, het is een inschatting van de kansen van een team.Winkansen PSG

De winkansen van PSG hangen samen met de tegenstander. In Frankrijk zijn hun winkansen over het algemeen goed. Dat betekent natuurlijk niet dat winst gegarandeerd is, maar het inschatten van de winkansen van een team kan je wel helpen bij het inzetten op een uitkomst. In Frankrijk zijn er geen teams waartegen PSG geen favoriet is. Wel zijn er teams zoals Nice, Monaco en Lille die het PSG moeilijk kunnen maken in de Ligue 1. Maar toch zullen de meeste bookmakers PSG de hoogste winkansen toedichten. In de Champions League verschilt het per tegenstander. Ze zijn een outsider voor de titel.


Clubhistorie PSG

PSG werd op 12 augustus 1970 opgericht. De club is een stuk jonger dan de andere toppers binnen Europa, die veelal rondom het begin van de 20ste eeuw zijn opgericht. Deze Franse club werd opgericht door een groep ambitieuze zakenmannen. Aangezien Parijs één van de grootste steden ter wereld is, is het niet meer dan vreemd dat men hier een grote voetbalclub wilde laten ontstaan. Toch duurde het een tijdje voordat PSG echt van de grond kwam. Het eerste landkampioenschap was er in 1986, maar de echte hegemonie van deze club begon pas in 2012. Nu kunnen wij ons bijna geen andere Franse kampioen dan Paris Saint-Germain voorstellen. Wedden op winst van PSG lijkt dan ook de meest logische keuze.


PSG landskampioen: hoe vaak?

Hoeveel landstitels heeft PSG? In totaal is de club uit Parijs elf keer kampioen van Frankrijk geworden. Het eerste landskampioenschap werd gewonnen tijdens het seizoen 1985/1986, waarna het tweede kampioenschap volgde tijdens het seizoen 1993/1994. Na bijna 20 droge jaren werd de ploeg tijdens het seizoen 2012/2013 weer kampioen.

 

Hierna startte de hegemonie van PSG in Frankrijk, met kampioenschappen in de seizoenen 2013/2014, 2014/15, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020 en 2021/2022. De laatste keer dat PSG kampioen werd was in 2022/2023. Maar het is niet zo dat PSG voor de laatste keer kampioen is geworden tijdens dat seizoen. Wij verwachten dat ze de komende jaren zullen blijven heersen in Frankrijk, al is het alleen maar vanwege het hogere budget en de betere spelers. Geld inzetten op PSG is dan ook een logische keuze.


Bekende oud-spelers

Vooral de laatste jaren hebben een aantal gigantische namen het tenue van PSG gedragen. De grootste en bekendste naam is Lionel Messi, misschien wel de beste voetballer aller tijden. Na zijn seizoenen bij FC Barcelona wist hij met PSG twee keer de landstitel te winnen. Toch kan beargumenteerd worden dat Zlatan Ibrahimovic belangrijker is geweest voor deze club. Hij was de eerste échte grote naam die naar Parijs kwam en grote successen behaalde. Daarnaast mag Neymar niet onbenoemd blijven, met 222 miljoen euro nog altijd de duurste speler aller tijden. Andere bekende oud-spelers zijn Ronaldinho, Angel di Maria, Marco Verratti, Thiago Silva en Edison Calvani.


Nederlanders bij PSG

Weet jij wie de eerste Nederlander bij PSG was? Dat was Kees Kist, die het één seizoen bij deze club volhield. Pierre Vermeulen was de tweede Nederlander, die in 1985 de overstap van MVV naar PSG maakte. Zo’n transfer zou tegenwoordig niet meer zo snel gebeuren, denken we. In 2012 stapte Gregory van der Wiel van Ajax over naar PSG. Xavi Simons is nog altijd officieel speler van PSG en lijkt een doorbraak in de hoofdmacht niet uit zijn hoofd te hebben gezet. Daarnaast hebben recent Mitchell Bakker en Georginio Wijnaldum voor deze club gespeeld.


Inzetten op PSG in de Champions League

Een Juventus wed is zo gedaan bij JACKS.NL. Niet alleen kun je bij ons wedden op alle Juventus wedstrijden, maar ook kun je wedden op alle wedstrijden van Juventus in Europees verband. Zo komt het geregeld voor dat Juventus in de Champions League speelt. Bij JACKS.NL kun je ook de kampioen van de Serie A voorspellen, waarbij je voor Juventus kunt kiezen. Wedden op winst Juventus, gelijkspel of verlies: het kan allemaal. Wedden op Juventus doe je bij JACKS.NL, jouw nummer één online bookmaker. Ben je een nieuwe speler? Pak gelijk even onze dikke sport welkomstbonus mee.

 

Op PSG wedden in de Ligue 1 is een optie, maar bij JACKS.NL kun je natuurlijk ook op alle wedstrijden van PSG in Europees verband wedden. Over het algemeen neemt PSG deel aan de Champions League. Bij ons kun je diverse bets aangaan. Ga je wedden op winst van PSG of ga je wedden op PSG gelijk of verlies? Zo zijn er nog veel meer bets waar je op in kunt zetten. Zelfs live wedden op PSG is een optie. Ga nu op PSG wedden bij JACKS.NL en vergeet niet om van onze sport welkomstbonus te profiteren. Met een maximaal €100 Free Bet op zak kun je naar hartenlust wedden op PSG.


Ook interessant om te lezen: